Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
3 minutes ago, Dimitrije said:

Pobedili smo kvalitetan tim, bolji od naseg tima. Pri tome smo imali sanse za jos neki gol. Podsecalo je malo na utakmicu u Portu (osim rezultata). Kapa dole nasima na pobedi i disciplini u igri u odbrani. Mateus i Ucena su se posebno istakli.

S tom razlikom sto je ono sto smo igrali protiv Porta bio svemirski fudbal za ovo danas.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

mislim da smo protiv porta izgledali bolje. danas je bilo jako mnogo nesigurnosti u nekim obicnim stvarima kao sto su prijem lopte i jednostavna dodavanja. verujem da je mnogo gresaka posledica manjka samopouzdanja. negde pred gol, imali smo malo bolji period igre, gde smo sastavili nekoliko finih napada, a posle gola izgledali smo mnogo bolje

48 minutes ago, sigurnost said:

Penal Arnautovića

Ovaj golman Lila je odbranio tri penala u Rimu prije kolo, dva.

Jos jedna pobeda Milojevica na Pavkovdan, kao protiv Liverpoola. Mada je lani bilo 2 5 protiv Barse.

Sve u svemu, lepa pobeda uvek protiv nekog iz Liga 5, a posebno ako su francuski timovi, koji nimalo ne leze Zvezdi, pocev od Lyona, Monpeljea, Strazbura, Rena , PSGa, Bordoa , Monaka itd itd

Lista je neverovatna.

Igra - nista posebno, ali ko te pita, u ovakvim utakmicama i ne ocekujem neko ludilo. Uspeli su da izvuku jednu muslinovku iz 1999/00 sezone (1 0 pobeda).

Pobeda ulazi u istorijske almanahe, sve ostalo je mlacenje prazne slame.

Drago mi je da sam video Milojevica nasmejanog, mislim prvi put ove sezone. Bez obzira na sve, on ce zlatnim slovima da bude upisan u istoriju ovog kluba.

Edited by gorance

Miloje isprozivao Darjana na kzs. Grof je za. balerinu bio pencilin

• Author

Miloje se israo po "novinarima" kojima nije jasno sta je problem u tome da pisu kafanske traceve jer ne vide kako ti kafanski tracevi uticu na one o kojima se pisu. Kaze Balerina - nisam napisao da je Rijera novi trener vec da je prvi kandidat za novog trenera.lolol

Ali u Milojevicevom slucaju, za razliku od Grofovog, je "hrani kuce da te ujede". Znao je s kakvim govnima u klubu ima posla, znao je i kakva su govna nasi "sportski novinari", ali dok su ga hvalili i bili slepi za njegove greske nisu mu bili problem, kao da nije mogao da pretpostavi da ce kad-tad i on doci na nisan te odvratne koalicije.

Ali Miloje koji posle penala ubacuje tri napadaca umjesto stopera i zadnjih veznih fantom

Gledao večeras na stadionu, na Zapadu. Lepa atmosfera.

Obe ekipe su bile tanke, pogotovo u 1. poluvremenu koje je bilo na trenutke dosadno.

Nije mi samo jasno da li je onoliko naše vraćanje lopte, koje je često išlo skroz do golmana, deo neke mudre strategije ili je bilo tako spontano.

• Author
2 hours ago, MiddleClass said:

Ali Miloje koji posle penala ubacuje tri napadaca umjesto stopera i zadnjih veznih fantom

Mi smo utakmicu zavrsili sa deset stopera i zadnjih veznih i uopste nije bilo bitno ko ce da udje, bitno je bilo samo da izadju oni koji vise nisu mogli da trce.

40 minutes ago, dvb-t manijak said:

Gledao večeras na stadionu, na Zapadu. Lepa atmosfera.

Obe ekipe su bile tanke, pogotovo u 1. poluvremenu koje je bilo na trenutke dosadno.

Nije mi samo jasno da li je onoliko naše vraćanje lopte, koje je često išlo skroz do golmana, deo neke mudre strategije ili je bilo tako spontano.

Genetski uslovljeno.

5 hours ago, harper lee said:

S tom razlikom sto je ono sto smo igrali protiv Porta bio svemirski fudbal za ovo danas.

S tom razlikom sto se protiv Porta nismo videli u prvih 20-ak minuta i sto smo se raspali u poslednjih 3-4 minuta, kada smo primili golove. Danas smo poceli vrlo dobro i isto tako zavrsili. I u zavrsnici pobedili.

Edited by Dimitrije

• Author
6 minutes ago, Dimitrije said:

S tom razlikom sto se protiv Porta nismo videli u prvih 20-ak minuta i sto smo se raspali u poslednjih 3-4 minuta, kada smo primili golove. Danas smo poceli vrlo dobro i isto tako zavrsili. I u zavrsnici pobedili.

Mi smo protiv Porta u globalu odigrali solidnu utakmicu i nismo zasluzili da izgubimo. Sinoc protiv Lila nas je spasio Mateus. Plus smo protiv Porta igrali na gostujucem terenu.

Ali to nije uopste bitno, imate pravo na svoje misljenje isto kao sto ga i ja imam, bitno je da ovom pobedom nismo resili nijedan problem u igri osim sto ce ekipa imati nesto vise samopouzdanja pred sledece utakmice pa cemo bar ispraviti kurs broda u domacem prvenstvu gde mozemo da pobedjujemo na suvi kvalitet. Sto je jos gore, nismo resili nas glavni problem a to je da ne mozes fudbalski klub da vodis kao uvozno-izvozno preduzece i da se nadas dobrom fudbalskom rezultatu. Ako se ta politika ne promeni mozemo komotno i Klopa da vratimo iz penzije i dovedemo umesto Milojevica, nista se nece promeniti. Pola sata posle utakmice izasao je na Mozzartsportu tekst sa ocenama igraca i kod Seolovog imena je pisalo da je dobro igrao, sto ce pomoci njegovom transferu u bolji klub. Jedini klasan igrac u odbrani pored golmana a ti trljas ruke sto je dobro odigrao protiv Lila jer se nadas da ces da ga uvaljas za vece pare, a onda kad ga prodas ces da narucujes tekstove o Stankovicu i pumpas lazne tekstove o njegovim navodnim kvalitetima da bi ubedio javnost da veruje da decko nije za dve klase slabiji igrac od Seola i da smo ostali bez resenja na toj poziciji dok ne dovedemo pojacanje.

To je sistemski problem koji nijedan trener ne moze da resi a problem postoji ne zato sto moramo da prodamo Seola vec zato sto njegova prodaja i kupovina zamene znace dve provizije na transfer, docim ako Seol ostane Terza i drugari nece dobiti nijednu. I tu je pocetak i kraj svake price o fudbalskom klubu Crvena zvezda.

čudna utakmica sinoć, pomalo i dosadna za gledanje. očekivao sam nešto više, u smislu ritma. moguće da je i Lil nešto kombinovao i izašao u šarenom sastavu. onaj njihov golman kao dete od tri godine, voli da se poigrava sa loptom na travici ispred svog gola, sreća je njihova što za to nisu kažnjeni. Mateus sjajan, onom rukometnom odbranom je sprečio izjednačenje pred kraj, a i pre toga je ubio jednu ili dve mrtve šanse

kako god bilo, neki remi bi bio najrealniji ishod, ali ne može da se kaže da je pobeda nezaslužena, moglo je da ode na bilo koju stranu, otišlo je na vašu. penal čist kao suza, golman uleteo klizeći u 16. ja ne znam dal je njima ono prvi golman ili nije, ali ne deluje pouzdano. Mateus mi odnosu na njega deluje ko Bufon

Edited by Ted

Ono sto sam sinoc gledao je bio los fudbal, i utakmica koju su resili dva golmana, njihov kada je skrivio penal, i Mateus macka koji je sprecio min. dva gola u nasoj mrezi.

11 hours ago, gorance said:

posebno ako su francuski timovi, koji nimalo ne leze Zvezdi, pocev od Lyona, Monpeljea, Strazbura, Rena , PSGa, Bordoa , Monaka itd itd

Lista je neverovatna.

Mozda zato sto je Zvezda prvu utakmicu protiv Francuza odigrala tek 1991. protiv OM u Bariju.

Protiv ostalih iz "petice" je do tada vec bilo nekih pobeda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.