Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Hteli ste zanimljiviju ligu, pricaju navijaci non stop o hrvatskoj ligi, kako Dinamo gubi i Hajduk, maltene svako drugo ili trece kolo, pa evo vam sada , uzivajte.

Radnicki i Vojvodinu su odigrali muske utakmice, svaka im cast, oba tima su izasli sa stavom "noz u zubima", Vojvodina je cak uspela da uradi nesto sto niko verovatno nije uradio post barijevskoj eri, da nadoknade dva gola minusa protiv Zvezde na poluvremenu, ne znam da li se to desilo od 1991, mozda u SFRJ, ali kasnije , ne verujem.

Milojevic je odavno izgubio kompas, ali nista manji krivci su Terzic i Marin, moraju i fudbaleri da se zapitaju sta rade i da prihvate i oni deo krivice, najlakse je uperiti prstom u trenera, nije bas tako.

16 miliona potroseno, a da pitas gde su tih 16 mil, evo, pojma nemam. Arnautovic i Matheus su jedina prava pojacanja, ovo sve drugo je granicni jsl kvalitet, ako i toliko. Bar po ovome sto pruzaju. Mozda mogu i bolje, kao sto je Obradovic izvuko' tim iz ucmalosti u basket sekciji, mozda ima i do toga, da naprosto glas Milojevica vise ne dopire do usiju senatora.

Uprava sve i da hoce da smeni Milojevica, kog bi postavila??? Nema tog trenera da zeli da dodje u novembru mesecu, osim vatrogasaca tipa Simo Krunic, Milijas, Nedjic itd itd

Kolarov, Riera, ne verujem da bi pristali da dolaze u ovom trenutku, a i da dodju, veliko je pitanje sta i koliko mogu. Moze da se desi da veca steta bude , ako bi smenili Milojevica. Vrlo lako.

Nece nista menjati, ali vec posle Lila, ko zna. A i bilo bi bas onako bezveze i pederski , da samo dva dana nakon sto su mu pruzili javno punu podrsku, menjaju Milojevica, nakon 2 kiksa u prvenstvu, a pre toga su imao 10 vezanih pobeda i najbolji start u ligi u ko zna koliko decenije, mozda i u istoriji. A pre samo par nedelja si odigrao ubedljivo najbolju utakmicu u Portu.

Mora da se pokaze strpljenje i "trust the process" stav.

Edited by gorance

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Od Miloja uspesnijeg trenera u ovom veku nismo imali a to se proteze i na prosli vek. Nije mi se dopadao njegov fudbal, ali umeo je da pripremi tim za bitne utakmice i da postize rezultate koji su nadmasivali realan kvalitet tima kojim je raspolagao. Medjutim, istrosio se, njegov fudbal je stvar proslosti, izgubio je kontrolu nad timom i sposobnost da motivise igrace. Zato je vreme da ode. Ja ne verujem da ce da mu daju otkaz, vec da ce Milojevic da podnese ostavku. Otkaz bi bio vrlo ruzan gest, mada vecina zvezdasa prizeljkuje da se to desi i da Miloje ode posramljen. Ko ce da dodje umesto Milojevica, to je stvar kluba. Prosli put su izveli vrlo gospodsku tranziciju od Milojevica do Stankovica. Ovaj put to ne izgleda tako. Od gorepomenutih, moj izbor bi bio Nedjic. Ali prvi neuspeh bi proizveo salve psovki i posprde razularenih zvezdasa, a nije fer da kvalitetan mlad trener to trpi kao Milos Milojevic pre nekoliko godina. Zato moraju da dovedu neko ime koje ima pedigre kod navijaca, da ne pocne instant lajanje, ruganje i poljuvanje, makar taj pedigree-holder bio slabiji trener od nekih bez pedigrea.

nezahvalnici, menjali bi trenera posle, tek 4, poraza u sezoni mad

Menjali bi posle prvog protiv Pafosa, ovaj juče je nebitan

Je li pokupio prnje?

10 hours ago, Mile1991 said:

Тачно. Није одједном. Одувек је био. Сисоје био и остао.

Да, да. Сисоје нас увео у ЛЕ и два пута у ЛШ и освојио суверено толико титула. Претерује се.

10 minutes ago, Хетерија said:

Да, да. Сисоје нас увео у ЛЕ и два пута у ЛШ и освојио суверено толико титула. Претерује се.

Nešto čudno se dešava od Brage. Nije da smo dotle briljirali ali od te utakmice se nešto promenilo. Da li tu neko nekoga buši ili šta već nemam pojma. Juče 1.pol je bilo solidno kako igramo u poslednje vreme, izgledalo da će biti rutinska pobeda a drugo ko drugi tim, da smo mi tako okrenuli bila bi priča da je namešteno samo tako.

A ko zna zašto je ovo dobro, nekog nerviranja svakako nema.

Jbmg uvijek je Miloje imao pološ tim ali je izvlacio max iz njega i linije tima su uvijek dobro stajale.

Sad je sve kontra.

Mića se preporodio nakon što je Miloje otišao, a sada se polako gasi. Ako opet ode, nadam se da će se isto desiti sa njim, a i ostatak tima je dobar. Nešto debelo ne štima medju njima.

35 minutes ago, dragance said:

Mića se preporodio nakon što je Miloje otišao, a sada se polako gasi. Ako opet ode, nadam se da će se isto desiti sa njim, a i ostatak tima je dobar. Nešto debelo ne štima medju njima.

Naravno, ali je za igre i sve ostalo na terenu iskljucivi krivac Milojevic.

Samo jedan od primera:

https://www.instagram.com/reel/DQcRpZ8jVV-/?igsh=MmFhemZ5bnhsa21s

Sale Katai, uz svo duzno postovanje, govedo, koje je odavno trebalo da leti van ekipe.

Edited by John Dies at the End

Ma to su normalne stvari u toku utakmice.

Kao što sam rekao Zvezda je nadrasla Miloja i on više nije trener za nju. Dok smo igrali tvrdo i na kontre sa lošijim igračima on je bio idealan. Sada kada tu ima igrača koji znaju sa loptom on ne zna da se prilagodi njih, Ivanić je tu najbolji primer kod nega u prvom mandatu nije znao gde tera a onda kod Stankovića postade brutalan za naš nivo.

Meni je najveća misterija kupovina Handela. Nešto kao vaš Džabari.

Dali ste 5 milki za ono, i sad mora da igra.

Iskusni stručnjak preuzeo je punu odgovornost za rezultate koji su doveli crveno-bele u tešku situaciju, prema saznanjima "Kurira".  

Ipak, uprava kluba, na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, ne želi da donosi odluke preko noći. Kako ovaj medij prenosi, rukovodstvo veruje da rešenje mora biti strateško i dugoročno, a ne trenutna reakcija pod pritiskom.

Upravo zato, Zvezda zasad neće prihvatiti Milojevićevu ostavku dok se ne pronađe trajno rešenje.

Uprava smatra da sledeći trener mora biti osoba sa autoritetom i jasnom vizijom, koja bi mogla da vodi klub u naredne dve do tri godine. U tom smislu, privremena rešenja nisu opcija.

SK pise potencijalne opcije Milijas do decembra, a onda mozda Rijera.

1 minute ago, Milosh76 said:

Milijas do decembra

Milijas? Bolje mene da stave za trenera do decembra isuse

35 minutes ago, April said:

Meni je najveća misterija kupovina Handela. Nešto kao vaš Džabari.

Dali ste 5 milki za ono, i sad mora da igra.

Jel si ti naš ili je Džabari naš?

A Handel jeste prevara.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.