Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

12 minutes ago, Cash said:

Dimitrije tek je jul mesec fantom

+1

Vazda ovako izgledamo na startu i redovno kukaju, a onda nas Milojevka odvede u grupnu fazu fantom

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Idem da isperem oci nekom kiselinom. Srecom sam odgledao samo poslednjih 25 minuta.

Izgleda da se definitivno ide u Poljsku

Rodrigao sjebao lozu

Zvezda je danas razocarala. Ocekivali smo da kada pocnu takmicarske utakmice da ce igra da se ubrza, da ce realizacija da se popravi, da ce srednji red da pokaze kreativnost. Nista od toga. Imamo spor tim, koji igra lose u tranziciji, koji ima losu realizaciju. To smo gledali na pripremama, ali smo mislili da su u pitanju eksperimenti i uigravanje linija. To smo videli protiv Javora, ali smo mislili to je zbog toga sto su u mislima u Gibraltaru. To smo konacno videli danas. Zamislite ako u revansu protiv Linkolna igramo bez Serifa, Seola, Rodriga, Olajinke. Od kojih ce igraca da sastavi prvu postavu? Koje ce igrace imati na klupi a da biste voleli da ih vidite na terenu? Osim Ivanica, mi nemamo kvalitetnog ofanzivnog igraca. Ideja da ce Katai da "pokida" je bez osnova. (Moze samo zivce da nam pokida.) Videli smo kako je jedva disao pre nego je zamenjen protiv Javora, kao i na danasnjoj utakmici. Spori timovi bez kreativnog veznog reda nemaju sta da traze u LS. Ovom timu trebaju mladi, brzi igraci i novi trener.

Da, ni meni nije problem sto smo dozvolili protivniku solidan broj sansi. No onako kilava realizacija, protiv nizerazredne ekipe je jednostavno nedopustiva. Igra jeste prespora, ali se i iz ovog broja sansi moraju dati minimum 3 gola. Kartoni mi ne smetaju, plus nisam odusevljen kako je Poljak sudio (jbg meni generalno nijedan sudija ne valja, eventualno AI).

Lech kao verovatni protivnik u narednoj rundi, je dao 7 solidnijoj ekipi.

Ekipa je prespora za ozbiljan fudbal. Jedino Radonjic ima brzine al on nema tri ciste u glavi

Prvo kolo nije merilo, noge su teške i svi igraju fudbal, ali nije da vas je ždrijeb usrao kako se u prvi mah činilo. Poznanj je ozbiljno domaćinstvo.

7 hours ago, Miljenko said:

Lech kao verovatni protivnik u narednoj rundi, je dao 7 solidnijoj ekipi.

Uz 3 penala sa igracem vise 😁

Naravno, Leh ce biti ozbiljniji protivnik od bilo kog iz SLS i tu moramo dati trenutni maksimum. Nama fale i dalje 3 igraca u svakoj liniji tima, a vremena sve manje za uigravanje.

gledao sam hajlajtse sa nekih tekmi kvalifikacija za LŠ, između ostalog i za Leh. utisak je da su mogli da pobede i sa 12-1, šansa za šansom

Islanđani su izgledali pogubljeno, čak i pre crvenog kartona. lepa atmosfera na stadionu, tribine skoro pune, ima navijanja, deluje da nije gostovanje u prijatejskom okruženju. teren deluje da je u dobrom stanju, odnosno nije neki krš

jeste Zvezda favorit, ali Leh je ozbiljna ekipa, bolja od bilo kog protivnika u domaćoj ligi, tako da će morati da se odigra na dosta višem nivou nego ovo juče

Seol će da dobije dve utakmice, a zadnja loža nije opasna, ali je nezgodna, to uvek može da bude nekoliko nedelja pauze. A na klupi nikog.

Izostanak Rodriga i nije neki hendikep.

Ništa nije pokazao, sem da je sklon povredama.

U sledece dve utakmice, OFK i Linkoln, ja bih voleo da vidim Stojkovica kao desnog beka umesto egzibicije sa trojcom stopera. Protiv OFK, potrebna su dvojca bonusa, tako da Milosavljevic i Stojkovic to zadovoljavaju. To bi omogucilo i Elsniku da otpocne utakmicu jer tom igracu trebaju minuti da se vrati u formu. Protiv Leha, bice gusto sa dvojcom iznudjenih bonusa jer Zvezdina klupa je postala tanka, narocito kada su odbrambeni igraci u pitanju. Ne znam kakav je Leh, ali tim koji u takmicarskoj utakmici zabije 7 golova protivniku, sto je podvig i na treningu, je verovatno mnogo opasniji nego sto smo se ponadali. Iskreno, prema svemu vidjenom od proslog proleca, na letnjim pripremama i zavrsno sa jucerasnjom utakmicom, ja ne vidim Zvezdu kao tim koji moze do LS pa i LE. Jednostavno, Milojevic nije izgradio igru. Pre bih rekao da ju je razgradio. Stanje u Zvezdinom timu odslikava i cinjenica da je juce Milojevic posegao za dvojcom igraca koje nije mnogo forsirao na pripremama, Lecicem i Lekovicem, i koje klub pokusava nekome uvali. Toliko nam je klupa jaka i dugacka.

To što je 1 Leh zabio 7 komada tamo nekim Islanđanima nemora ama baš ništa da znači. I Partizan je pod Jokanom daleke 2009 zabio Welsanima 12 komada u 2 tekme pa smo več u narednoj rundi ispali od 1 Apoela.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.