Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

lezzzz gooo!!!

mmexport1748875093052.jpg

• Replies 379
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

• Ovaj mec je bio doktorat tenisa pod stare dane. Bar 10ak udaraca za sva vremena Iskreno nisam verovao da ima ovo jos u sebi. @Serena 35% nije bas malo.

Posted Images

Nole odličan , 2:0 u setovima i 3:1 u trećem setu. Nori je imao medikal, zbog skočnog zgloba, na kraju drugog seta, ne znam da li to utiče bitno, jer Novak je opet u fokusu i povratio je formu. Čak se nije mogo iznervirao zbog žuljeva na tabanu i tek nešto malo je pizdeo na sunce.

Laganih 3:0

Sledeći je Vunica Zverev.

Zanima me hoće li Saša da protiv Novaka odigra meč karijere i onda izgubi u polufinalu najjadnije moguće?

Докле год му је жреб овакав да иде у полуфиналу на једног па у финалу на другог биће пакао да освоји било шта.

Значи или повреда / лоша форма - пад на листи неког од њих двојице, или изненађење да неко раније испадне. Овако Зверев, па Синер, па потенцијално Алкарас, баш тешка прича иако делује да је у солидној форми.

28 minutes ago, Arkadija said:

Nole odličan , 2:0 u setovima i 3:1 u trećem setu. Nori je imao medikal, zbog skočnog zgloba, na kraju drugog seta, ne znam da li to utiče bitno, jer Novak je opet u fokusu i povratio je formu. Čak se nije mogo iznervirao zbog žuljeva na tabanu i tek nešto malo je pizdeo na sunce.

Jesam ti ja reko da se Nole čuva za Paris 😁

Mada ko što je Johan rekao nebitno u kakvoj je formi nema šanse da osvoji.

Edited by Cash

Koliko je lucidan Bublik. hail Stvarno mu polazi sve od ruke i diktira tempo meča a Drejper je vidno pao psihički jer ga servis, za razliku od Bublika, baš slabo služi danas.

Vidim danas neki intervju gde Bublik kaže da je prvi put nakon sedam godina ispao iz top 50 pa je rešio da se malo uozbilji. laugh

Svaka čast @bags za prognozu. Nisam verovao da će uspeti ali ovo danas je baš bio ludački tenis. hail

🤣🤣🤣

1 hour ago, johan nagel said:

Докле год му је жреб овакав да иде у полуфиналу на једног па у финалу на другог биће пакао да освоји било шта.

Значи или повреда / лоша форма - пад на листи неког од њих двојице, или изненађење да неко раније испадне. Овако Зверев, па Синер, па потенцијално Алкарас, баш тешка прича иако делује да је у солидној форми.

Ovo je top zreb za Novaka, ni Nori ni Zverev pa ni Siner nisu sljakasi

До сада топ жреб да, али од ових преосталих Зверев је најбољи играч после ове двојице дефинитивно.

А не бих рекао ни да није шљакаш. Прошле године умало да освоји, 21, 22 и 23 играо полуфинала. Способан је да победи Ђовака дефинитивно ако устане на праву ногу (што је код њега проблем).

А тек Синер у оваквој форми делује непобедиво за тренутног Ђовака.

Ако добије Зверева, па Синера, па Карлитоса то ће му бити један од већих подвига у каријери ако мене питаш.

@JohnnyD Kako nije Zverev? Jel pre neku godinu za malo dobio Nadala ovde pa se povredio i predao.

Da imaju pameti pustili bi ga da uzme taj 25. GS i da ga se rese.

Edited by Serena

3 minutes ago, Serena said:

@JohnnyD Kako nije Zverev? Jel pre neku godinu za malo dobio Nadala ovde pa se povredio i predao.

Da imaju pameti pustili bi ga da uzme taj 25. GS i da ga se rese.

Dobar je on na sljaci, ali mu je ucinak na tvrdoj podlozi daleko bolji - 15 titula i 9 finala (u odnosu na 9-5 na sljaci).

Iskrena da budem mene najviše brinu vremenske prilike.

Danas kad se na pocetku drugog seta sunce probilo kroz oblake covek je izgubio svoj servis gem sa nulom i na protivnikov nije uzeo ni poen. Posle je stavio kacket i krenuo da negoduje kao da mu to neko namerno radi sa zeljom da mu sprzi oci. Malo zatim je vetar pri odskoku skrenuo jednu lopticu pa ju je izbacio u aut, opet gundjao, a ja sam se onda demonstrativno spakovala i otisla da kupim tresnje.

Pratila sam LS i nisam se vise nervirala )

Edited by Serena

Zverev nije u nekoj formi ove sezone pa mislim da će ga proći ali za ovu dvojicu terminatora će morati da prizove olimpijsku magiju.

Možda pomogne da upadne u džordanovski iracionalni mode razmišljanja da mu je Siner nešto ostao dužan i bude u fazonu "I took that personally".

Take It Personally Michael Jordan GIF

Rubljev jako od starta... isuse