Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

1 minute ago, Zizou said:

Možda pomogne da upadne u džordanovski iracionalni mode razmišljanja da mu je Siner nešto ostao dužan i bude u fazonu "I took that personally".

Ili da Srki plati nekog iz publike da ga provocira 😂

• Replies 461
  • Views 22.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

Posted Images

Jedna od najboljih konferencija poslednjih par godina(Bublik nakon pobede u proslom kolu) :

26 minutes ago, Serena said:

Iskrena da budem mene najviše brinu vremenske prilike.

Danas kad se na pocetku drugog seta sunce probilo kroz oblake covek je izgubio svoj servis gem sa nulom i na protivnikov nije uzeo ni poen. Posle je stavio kacket i krenuo da negoduje kao da mu to neko namerno radi sa zeljom da mu sprzi oci. Malo zatim je vetar pri odskoku skrenuo jednu lopticu pa ju je izbacio u aut, opet gundjao, a ja sam se onda demonstrativno spakovala i otisla da kupim tresnje.

Pratila sam LS i nisam se vise nervirala )

Još sutra prijatno poput današnjeg, a onda 3-4 dana svežijeg vremena sa kišom. Tako sam danas čuo u prenosu.

drogoštm kida teško da će ovaj RG iko da uzme osim njega.

Deluje stvarno nepobedivo, nastavio gde je stao u Australiji. Ali medjutim...

Siner Novak

Muzeti Alkaraz

Novak-Alcaraz fantom

4 hours ago, bags said:

Jedna od najboljih konferencija poslednjih par godina(Bublik nakon pobede u proslom kolu) :

bublik je veoma interesantan lik on&off the court. gledao sam emisiju o njemu koju je napravio neki ruski novinar i vise youtube kolekcija sa interesantnim momentima tokom meceva. psuje ko kocijas, ali je momak super opusten i sa zdravim rezonima.

nasao, imaju eng subs

btw Бублик na ruskom znaci djevrek hihi

On 1. 6. 2025. at 16:32, Serena said:

Paolini treba da se resi krpelja zvanog Erani i da igra samo singl pa se nece od pitbula pretvarati u malu macu.

Izgubi Ribakina rantnije ne cudi sto je onaj Vukov vikao na nju izgleda kao malokrvna baba koja svako malo padne u nesvest.

I Dona kao da joj je rod rođeni, kao da se ne bave sportom. Ne znam zašto sve teniserke ne mogu da imaju pojavu Q Ženg.

Dona je druga prica, slavonski kulen se bas tesko vari, a i goji 😅

Edited by Serena

Ode Muzeti i polufinale, možda i 5. mesto na ATP listi

Pita ga Corne da li se elegancija koju prikazuje na terenu vezba, a on uz smekerski osmeh odgovara: Ne, ja sam Italijan wub

A sad svim heart za sarmantnog Pola thumbup

1 hour ago, Serena said:

Pita ga Corne da li se elegancija koju prikazuje na terenu vezba, a on uz smekerski osmeh odgovara: Ne, ja sam Italijan wub

Meni, zapravo, nije jasno, što u Italiji ne postoji pomama za Musetijem? Dečko je fin, relativno je zgodan, igra lep tenis, pravi je Italijan, ne Nemac sa Alpa i opet je treća rupa na svirali.

Jel to do toga što su sponzori prigrabili riđeg i to oni veliki, Rolex, Nike,Gucci, Prada, kurci-palci, pa su u njega spičili milione i sad ga guraju svim silama? Ok, on je terminator, igra atomski tenis, ali je, bre, ogavnan i nesimpatičan do bola.

Muzeti je bio nestabilan pa se nisu otimali sponzori Sad kad ga je zena dovela u red ima da navale.

Videla sam neki dan Bottega Veneta ga begenisala.

17489752463308091627222624117900.jpg

Decko je bas bas muzevan i lep.

Jedino mu glas decacki.

On i Siner dva sveta. Ovaj je rodjeni maneken, a oko onog moras da se pomucis da napravis dobru fotku za reklamu.

Edited by Serena