Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

Gledala sam malo, Lehečka je igrao na jedva amaterskom nivou, dok je riđi bio u fazonu, kad ti nećeš da zapneš, onda ću da te karam. Da je Čeh igrao četvrtinom žara koju je sinoć prikazao Džumhur, možda bi i rezultat bio drugačiji.

Ovako jadan nivo tenisa jednog igrača odavno nisam videla.

• Replies 459
  • Views 20.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

Posted Images

6 hours ago, Serena said:

Mala Mira vise nije mala, ne znam cine je hrane ali su je dooobro podgojili.

Resila Putincevu dok si reko sta bi.

Mira ide jako i do samog kraja )

Pretece Kiz. Tri mec lopte spasene i onda ocekivani raspad one koja ih nije iskoristila. Dobar mec su odigrale.

Ali kako je ova tamna oprema nezahvalna, jako se vide fleke od znoja. Kiz je izgledala kao da je ispod tusa izasla samo krajevi suknjice nisu bili mokri.

Evo ko se od devojaka plasirao u osminu finala

epCvwWc.jpeg

iskoroscena tek deseta brejk lopta (u spektakularnom poenu kad je uspio vratiti nekoliko misolicevih smeceva)

ovim tempom se ne stize na zavrsnicu fudbala. mora to brze (:

bez iznenadjenja danas. cobolli i fonseca pomalo razocarali. pre lagano pocisceni. dok se od farnleya i lehecke nije ni ocekivalo bogznasta

Ono sto je najvaznije zuljevi su pod kontrolom👍

Misolic bio dobar ali imam utisak da bas nije previse zapinjao. Veoma srdacan pozdrav na mrezi za kraj.

je28ECc.jpeg

Od celog turnira ja iz dosade naleteo prvo na mec Monfilsa kad je ispao, klasicno ono njegovo klovnovsko prenemaganje i psihofizicki raspad kad je ispao od Drejpera, i sad na ovu smejuriju Paolini - Svitolina gde obe imaju krace i duze raspade kojima nema kraja, pogotovo kod Paolini koja se naprosto ugasila iako je do pre pola sata bila klasican pitbul. Podsetnik zasto je zenski tenis odvratan i zasto ga treba ukinuti D

A Svitolina i ove uradjene usne, em odvratna kao covek a sad jos i ovo, pakao

Edited by Zli Gli

Paolini treba da se resi krpelja zvanog Erani i da igra samo singl pa se nece od pitbula pretvarati u malu macu.

Izgubi Ribakina rantnije ne cudi sto je onaj Vukov vikao na nju izgleda kao malokrvna baba koja svako malo padne u nesvest.

Bilo bi lepo da danas Rubljev bar malo nanese stete Drogiranom. Bublik ce proci Drapera ali verovatno u 4,5 setova tako da ce biti lak zalogaj kasnije.

Mislim da ce i Novak danas proci lakse nego sto se ocekuje ali protiv Zvereva ce biti prvi pravi test.

Kod zena ova strana zreba danas je dosta slabija. Kod mene klinci navijaju za Pegulu. I bas jutros pitam zasto i kako.

Ispotavilo se zato sto je na Breakpointu imala skrivenu sobu i psa. ajde

Dobar je lik Bublik ali ne verujem da može da dobije Drejpera osim ako se ovaj ne povredi. Drejper u četiri seta maksimalno. Rubljev ako uzme set Sineru biće uspeh.

Videcemo za Bublika igra kao opsednut ovaj RG.

videti pristojnu i prijemcivu Lesly Boitrelle u ulozi voditeljke na eurosportu je pravo osvezenje,

pogotovo nakon napadne Barbare Schett i one male engleske ostrokondze ...

steta sto je tu samo za RG

Desila se najgora moguca stvar, Grikspur je predao mec Pundjici nakon samo sat vremena igre tako da ce svez i odmoran na megdan pobedniku meca koji sledi na Satrijeu.

Ova "cura" Buason kao da je rodjaka Maurezmo. Gradjena i obucena za bacanje koplja, a zavrsila na RG.

Evo je uze set Peguli, igrace se treci sto je dobro zbog vrucine da se nasa princeza ne istopi 😂

Ispade i ona mala Kasatkina.

1 minute ago, Cash said:

Ispade i ona mala Kasatkina.

Bolje ona nego velika Mira D