Saturday at 13:191 day Gledala sam malo, Lehečka je igrao na jedva amaterskom nivou, dok je riđi bio u fazonu, kad ti nećeš da zapneš, onda ću da te karam. Da je Čeh igrao četvrtinom žara koju je sinoć prikazao Džumhur, možda bi i rezultat bio drugačiji. Ovako jadan nivo tenisa jednog igrača odavno nisam videla.
Saturday at 17:061 day 6 hours ago, Serena said:Mala Mira vise nije mala, ne znam cine je hrane ali su je dooobro podgojili.Resila Putincevu dok si reko sta bi.Mira ide jako i do samog kraja
Saturday at 17:381 day Pretece Kiz. Tri mec lopte spasene i onda ocekivani raspad one koja ih nije iskoristila. Dobar mec su odigrale.Ali kako je ova tamna oprema nezahvalna, jako se vide fleke od znoja. Kiz je izgledala kao da je ispod tusa izasla samo krajevi suknjice nisu bili mokri.Evo ko se od devojaka plasirao u osminu finala
Saturday at 19:471 day iskoroscena tek deseta brejk lopta (u spektakularnom poenu kad je uspio vratiti nekoliko misolicevih smeceva)ovim tempom se ne stize na zavrsnicu fudbala. mora to brze (:bez iznenadjenja danas. cobolli i fonseca pomalo razocarali. pre lagano pocisceni. dok se od farnleya i lehecke nije ni ocekivalo bogznasta
Saturday at 21:061 day Ono sto je najvaznije zuljevi su pod kontrolom👍 Misolic bio dobar ali imam utisak da bas nije previse zapinjao. Veoma srdacan pozdrav na mrezi za kraj.
20 hours ago20 hr Od celog turnira ja iz dosade naleteo prvo na mec Monfilsa kad je ispao, klasicno ono njegovo klovnovsko prenemaganje i psihofizicki raspad kad je ispao od Drejpera, i sad na ovu smejuriju Paolini - Svitolina gde obe imaju krace i duze raspade kojima nema kraja, pogotovo kod Paolini koja se naprosto ugasila iako je do pre pola sata bila klasican pitbul. Podsetnik zasto je zenski tenis odvratan i zasto ga treba ukinuti A Svitolina i ove uradjene usne, em odvratna kao covek a sad jos i ovo, pakao Edited 20 hours ago20 hr by Zli Gli
17 hours ago17 hr Paolini treba da se resi krpelja zvanog Erani i da igra samo singl pa se nece od pitbula pretvarati u malu macu.Izgubi Ribakina nije ne cudi sto je onaj Vukov vikao na nju izgleda kao malokrvna baba koja svako malo padne u nesvest.