Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

zna se da kulen nije dobar za gusteracu .... al mu nije lako odoleti 😅

polako ali sigurno se sve crta za Swiontekovu bojim se. videcemo sledecu sa Sabalekno. ali mislim da su cetiri najbolje u zavrsnici

Nick Lester i Robbie Koenig sa eurosporta nisu stedeli komplimente na racun Muzetija danas ... umetnik, mikelandjelo itd.

pade i komentar da je bolji na sljaci od Federera, sa kojim gaji slican stil igre, no italijan ima bolju dubinu udaraca na clay-u vele

sve u svemu drugo GS polufinale za Lorenca, oba na prirodnim podlogama, ali tesko sledecu protiv karlitosa. mozda 1 set

za Novaka pravi turnir pocinje ustvari sad. ako je spreman i zdrav (a jeste) po meni nema teorije da izgubi od Zvereva u mecu na tri dobijena

a za dalje cemo da vidimo

• Replies 379
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

• Ovaj mec je bio doktorat tenisa pod stare dane. Bar 10ak udaraca za sva vremena Iskreno nisam verovao da ima ovo jos u sebi. @Serena 35% nije bas malo.

Posted Images

Alkaraz briše patos sa Tomijem Polom. Prvi set 6:0, u drugom je trenutno 5:1.

ako tomija otkidaju ledja onda bolje da preda mec

ovo nema svrhe gledati

Alkarazov najtezi protivnik bio Dzumhur D

Nole i Zveki u nocnom terminu sutra. posle 20h

Ako prodje u SF i onda ce igrati vecernji mec jer ce imati dan manje za odmor u odnosu na ove sto su igrali danas.

Spoiler

Ja se plasim sutrasnjeg meca ph34r

Edited by Serena

Ja ne znam odakle ljudima tolika samouverenost za dobijanje Zvereva. On je vec 2,3 godine bolji na sljaci od Novaka. Kod mene je na nekih 65% sanse za njega. Novak mora da odigra mec kakav nije imao od AO ove godine ako misli dobiti. Mogla bi ga dosta pogurati neka luda podrska sa tribina.

Prvi put gledam Sinera otkako se vratio s robije. Ne znam dal je gori ovaj njegov stajling ceha na jadranu u prvoj polovini osamdesetih ili ovaj rus s kozjom bradicom koji je zalutao na turnir. Dva najnejebozovnija tenisera na turu.

ova Boisson kao da je mladja sestra od Gaskea. bas lice

Boisson sa wc došla do polufinala. Meni liči na čitav niz sportašica koje više podsećaju na dečake , nego na devojčice.

On 3. 6. 2025. at 12:53, Serena said:

Dona je druga prica, slavonski kulen se bas tesko vari, a i goji 😅

Lepo pa debelo ,što bi rekla moja baba

Kakav raspad Mire ,gledao sam sa pola oka nije mogla da se sastavi

i Siner rutinski

jos Nole da veceras odradi posao i svu tu generaciju nextovaca posalje u ropotarnicu povijesti

Ako pobedi veceras, jel ima ikakve sanse protiv nadrogiranog?

Јако танке рекао бих, морао би да извуче неку надљудску партију из себе, колико је способан за то у овом моменту видећемо (можда).

2 hours ago, Fakundo Sava said:

Lepo pa debelo ,što bi rekla moja baba

❤️

Ništa nije slagala. sleep

Edited by Kako god ...