June 3Jun 3 zna se da kulen nije dobar za gusteracu .... al mu nije lako odoleti 😅polako ali sigurno se sve crta za Swiontekovu bojim se. videcemo sledecu sa Sabalekno. ali mislim da su cetiri najbolje u zavrsniciNick Lester i Robbie Koenig sa eurosporta nisu stedeli komplimente na racun Muzetija danas ... umetnik, mikelandjelo itd.pade i komentar da je bolji na sljaci od Federera, sa kojim gaji slican stil igre, no italijan ima bolju dubinu udaraca na clay-u velesve u svemu drugo GS polufinale za Lorenca, oba na prirodnim podlogama, ali tesko sledecu protiv karlitosa. mozda 1 setza Novaka pravi turnir pocinje ustvari sad. ako je spreman i zdrav (a jeste) po meni nema teorije da izgubi od Zvereva u mecu na tri dobijenaa za dalje cemo da vidimo
June 3Jun 3 Ako prodje u SF i onda ce igrati vecernji mec jer ce imati dan manje za odmor u odnosu na ove sto su igrali danas.SpoilerJa se plasim sutrasnjeg meca Edited June 3Jun 3 by Serena
June 3Jun 3 Ja ne znam odakle ljudima tolika samouverenost za dobijanje Zvereva. On je vec 2,3 godine bolji na sljaci od Novaka. Kod mene je na nekih 65% sanse za njega. Novak mora da odigra mec kakav nije imao od AO ove godine ako misli dobiti. Mogla bi ga dosta pogurati neka luda podrska sa tribina.
June 4Jun 4 Prvi put gledam Sinera otkako se vratio s robije. Ne znam dal je gori ovaj njegov stajling ceha na jadranu u prvoj polovini osamdesetih ili ovaj rus s kozjom bradicom koji je zalutao na turnir. Dva najnejebozovnija tenisera na turu.
June 4Jun 4 Boisson sa wc došla do polufinala. Meni liči na čitav niz sportašica koje više podsećaju na dečake , nego na devojčice.
June 4Jun 4 On 3. 6. 2025. at 12:53, Serena said:Dona je druga prica, slavonski kulen se bas tesko vari, a i goji 😅Lepo pa debelo ,što bi rekla moja baba Kakav raspad Mire ,gledao sam sa pola oka nije mogla da se sastavi
June 4Jun 4 i Siner rutinskijos Nole da veceras odradi posao i svu tu generaciju nextovaca posalje u ropotarnicu povijesti
June 4Jun 4 Јако танке рекао бих, морао би да извуче неку надљудску партију из себе, колико је способан за то у овом моменту видећемо (можда).
June 4Jun 4 2 hours ago, Fakundo Sava said:Lepo pa debelo ,što bi rekla moja baba❤️Ništa nije slagala. Edited June 4Jun 4 by Kako god ...