Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

1 minute ago, Zizou said:

Možda pomogne da upadne u džordanovski iracionalni mode razmišljanja da mu je Siner nešto ostao dužan i bude u fazonu "I took that personally".

Ili da Srki plati nekog iz publike da ga provocira 😂

• Replies 379
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

• Ovaj mec je bio doktorat tenisa pod stare dane. Bar 10ak udaraca za sva vremena Iskreno nisam verovao da ima ovo jos u sebi. @Serena 35% nije bas malo.

Posted Images

Jedna od najboljih konferencija poslednjih par godina(Bublik nakon pobede u proslom kolu) :

26 minutes ago, Serena said:

Iskrena da budem mene najviše brinu vremenske prilike.

Danas kad se na pocetku drugog seta sunce probilo kroz oblake covek je izgubio svoj servis gem sa nulom i na protivnikov nije uzeo ni poen. Posle je stavio kacket i krenuo da negoduje kao da mu to neko namerno radi sa zeljom da mu sprzi oci. Malo zatim je vetar pri odskoku skrenuo jednu lopticu pa ju je izbacio u aut, opet gundjao, a ja sam se onda demonstrativno spakovala i otisla da kupim tresnje.

Pratila sam LS i nisam se vise nervirala )

Još sutra prijatno poput današnjeg, a onda 3-4 dana svežijeg vremena sa kišom. Tako sam danas čuo u prenosu.

drogoštm kida teško da će ovaj RG iko da uzme osim njega.

Deluje stvarno nepobedivo, nastavio gde je stao u Australiji. Ali medjutim...

Siner Novak

Muzeti Alkaraz

Novak-Alcaraz fantom

4 hours ago, bags said:

Jedna od najboljih konferencija poslednjih par godina(Bublik nakon pobede u proslom kolu) :

bublik je veoma interesantan lik on&off the court. gledao sam emisiju o njemu koju je napravio neki ruski novinar i vise youtube kolekcija sa interesantnim momentima tokom meceva. psuje ko kocijas, ali je momak super opusten i sa zdravim rezonima.

nasao, imaju eng subs

btw Бублик na ruskom znaci djevrek hihi

On 1. 6. 2025. at 16:32, Serena said:

Paolini treba da se resi krpelja zvanog Erani i da igra samo singl pa se nece od pitbula pretvarati u malu macu.

Izgubi Ribakina rantnije ne cudi sto je onaj Vukov vikao na nju izgleda kao malokrvna baba koja svako malo padne u nesvest.

I Dona kao da joj je rod rođeni, kao da se ne bave sportom. Ne znam zašto sve teniserke ne mogu da imaju pojavu Q Ženg.

Dona je druga prica, slavonski kulen se bas tesko vari, a i goji 😅

Edited by Serena

Ode Muzeti i polufinale, možda i 5. mesto na ATP listi

Pita ga Corne da li se elegancija koju prikazuje na terenu vezba, a on uz smekerski osmeh odgovara: Ne, ja sam Italijan wub

A sad svim heart za sarmantnog Pola thumbup

1 hour ago, Serena said:

Pita ga Corne da li se elegancija koju prikazuje na terenu vezba, a on uz smekerski osmeh odgovara: Ne, ja sam Italijan wub

Meni, zapravo, nije jasno, što u Italiji ne postoji pomama za Musetijem? Dečko je fin, relativno je zgodan, igra lep tenis, pravi je Italijan, ne Nemac sa Alpa i opet je treća rupa na svirali.

Jel to do toga što su sponzori prigrabili riđeg i to oni veliki, Rolex, Nike,Gucci, Prada, kurci-palci, pa su u njega spičili milione i sad ga guraju svim silama? Ok, on je terminator, igra atomski tenis, ali je, bre, ogavnan i nesimpatičan do bola.

Muzeti je bio nestabilan pa se nisu otimali sponzori Sad kad ga je zena dovela u red ima da navale.

Videla sam neki dan Bottega Veneta ga begenisala.

17489752463308091627222624117900.jpg

Decko je bas bas muzevan i lep.

Jedino mu glas decacki.

On i Siner dva sveta. Ovaj je rodjeni maneken, a oko onog moras da se pomucis da napravis dobru fotku za reklamu.

Edited by Serena