February 10Feb 10 56 minutes ago, Hubris said:Mreza solidarnosti je zadnji put skupljala novac za prosvetne radnike u avgustu, ja bar nisam dobila poziv za uplatu posle toga. Tako da pretpostavljam da niko nista posle toga nije dobijao. Ne znam da li je negde objasnjeno zasto se stalo?Isle su uplate i kasnije, meni stizu redovno mislim i pre par nedelja da je bila jedna. Moguce da je smanjen broj ljudi koji se uplacuje pa da je i smanjen broj poziva za uplatu.
February 10Feb 10 56 minutes ago, Svemir Zeka said:Moguće da jedan deo jeste nešto skupljao, nisam sigurna. Jer smo bili svi u svađi i dosta toga nije ni dopiralo do svakoga. Jesmo pojedinačno pomagali.Taj slučaj, i još jedan s drugom koleginicom koja je ostala skroz bez povrata kao psiholog (i muž joj ostao bez plate na fakultetu), su mi opšta katastrofa i propast naše sloge, bratstva i jedinstva.Kakva crna sloga, igrom slucaja imao sam vise rodjaka na celu raznoraznih prosvetnih kombinata, u svakom je dominirao animozitet, impresivan i za nase prilike.
February 10Feb 10 3 hours ago, glibav said:Isle su uplate i kasnije, meni stizu redovno mislim i pre par nedelja da je bila jedna. Moguce da je smanjen broj ljudi koji se uplacuje pa da je i smanjen broj poziva za uplatu.svasta. Kako li su odlucili koga dalje da pozivaju a koga ne?Je li jos neko dobio ovaj email od jutros koji sam citirala?
February 10Feb 10 25 minutes ago, Hubris said:svasta. Kako li su odlucili koga dalje da pozivaju a koga ne?Je li jos neko dobio ovaj email od jutros koji sam citirala?Dobio sam i ja. A sto se tice koga pozivaju ili ne nemam pojma, mozda je neka random funkcija.