March 14Mar 14 dosta jako ovo, neki buzdovan prilazi da ti odsrafi glavu pajserom, pa mu lepo kazes, sacekaj malo da posaljem emila za besplatnu pravnu pomoc
March 17Mar 17 Author Imate za diskusiju o pomoći prosvetarima već otvorenu temu. Moderacijo, jel možete da premestite tamo sve od ovog ispod posta @goofs? (osim postova ceda i ultra plasticnog na ovoj strani) @aram Hvala! https://parapsihopatologija.com/topic/22853-pomoć-studentima/page/15/#findComment-6382736 Edited March 17Mar 17 by dunja
March 22Mar 22 Blokovi savski nastavljaju.Na "16 minuta tišine" bilo skupljanje robe i kinte...Dvoje kola robe, plus 312 000 rsd + 50€ 100k rektorat univerzitet umetnostiOstatak rektorat BU
Saturday at 19:255 days Author Studentima u Novom Sadu potrebne donacije za Turu do Strazbura!Preuzeto odavde: https://www.instagram.com/p/DHytuq9MfKt/?img_index=1
Sunday at 15:435 days Sad sam im pisala na njihov zvanični mail [email protected] tražila sam da mi pošalju broj računa, ako dobijem, javljam kome bude trebalo
Monday at 11:514 days 20 hours ago, duda said:Sad sam im pisala na njihov zvanični mail [email protected]tražila sam da mi pošalju broj računa, ako dobijem, javljam kome bude trebalonisam dobio odgovor. ako dobijete, pošaljite mi. ja ću popodne/predveče da odem do rektorata BU da se raspitam može li preko njih da se pošalje novac.
Monday at 11:524 days Just now, đorđe geprat said:nisam dobio odgovor. ako dobijete, pošaljite mi. ja ću popodne/predveče da odem do rektorata BU da se raspitam može li preko njih da se pošalje novac.Ni ja nisam dobila mail.Ako šta saznaš, javi.
Tuesday at 11:283 days 23 hours ago, duda said:Ni ja nisam dobila mail.Ako šta saznaš, javi.nisam mogao juče, bio sam danas u rektoratu.devojka mi je rekla da ona skuplja pare za bicikliste i da mogu njoj da ostavim. nije mogla nikoga da dobije na moj upit da li i fakulteti kod vuka isto tako skupljaju pare. no, da može i tamo da se ostavi jer će ona sutra da ide da pokupi pare i da ih nosi u NS. sad, ako ti nije problem, sigurnijemi je u rektorat.ja sampriložio € tako i tako to im treba.usput, povlačim loše mišljenje o novaku nacionale sada kada sam pročitao da donira biciklistima svoj vice šampionski honorar.
Tuesday at 11:333 days novak donira jer zeli da bude precednik 2027. razotkrio ga glavonja sa telegrafa.