March 12Mar 12 Kako da preko telefona kontaktiram Rudarsko-geološki fakultet? Može li neko da proveri njihove naloge na društvenim mrežama? Edit. Instagram profil vidim, ne vidim kontakt tel. Edited March 12Mar 12 by Ras
March 12Mar 12 46 minutes ago, Ras said: Kako da preko telefona kontaktiram Rudarsko-geološki fakultet? Može li neko da proveri njihove naloge na društvenim mrežama? Edit. Instagram profil vidim, ne vidim kontakt tel. evo sa linkedin-a +381113219101
March 12Mar 12 Popular Post i večeras se skupljala lova u blokovima, majka mi bila i rekla da je bilo baš puno ljudi u sedamdesetom onda vidim ovo
March 12Mar 12 Author kažem vam, knjige će da se pišu o onome što se u Srbiji dešavalo leta gospodnjega 2025, mnoge buduće generacije će proučavati ovo čudo pod kapom nebeskom i i dalje im mnogo toga neće biti jasno Edited March 12Mar 12 by dunja
March 12Mar 12 57 minutes ago, morgana said: evo sa linkedin-a +381113219101 Mujo će ipak po danu i žarkome suncu.
March 13Mar 13 1 minute ago, uini said: https://blokadnedonacije.rs/ Donirao, dobri moj Uini i pozdrav tebi na ovom mestu.
March 13Mar 13 8 minutes ago, uini said: de si kronose Evo me ovde gde moze da se slobodno pise, valjda.
March 13Mar 13 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: i večeras se skupljala lova u blokovima, majka mi bila i rekla da je bilo baš puno ljudi u sedamdesetom onda vidim ovo Bio sinoć "čuvao kasu". Zanimljivo da smo imali svesku u koju smo upisivali radi svoje kontrole... I niko ama baš niko nije zentao da se upiše... Starije komšije me oduševile...
March 13Mar 13 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Bio sinoć "čuvao kasu". Zanimljivo da smo imali svesku u koju smo upisivali radi svoje kontrole... I niko ama baš niko nije zentao da se upiše... Starije komšije me oduševile... Koji ste vi carevi
March 13Mar 13 Sto se mene tice - prebacio sam novac nasledniku, koji je u tome od pocetka (ja, na zalost, zbog zdravstvenog stanja ne mogu da prisustvujem), da kupi sve sto treba sa spiska, odnese gde treba i donese mi fiskalne racune radi kontrole finansija. Kad su pare u pitanju - ne verujem ni najrodjenijima zato trazim racun kao dokaz da je moj doprinos otisao tamo gde sam namenio.