Jump to content
IGNORED

Pomoć studentima

dunja

Recommended Posts

Posted

Ima li negde aktuelan spisak potrepština za Kg studente (ili srednjoškolce ili koga već)? Da ne dolazimo praznih ruku u subotu :)

• +1 1
Posted
6 hours ago, jezovuk said:

Ima li negde aktuelan spisak potrepština za Kg studente (ili srednjoškolce ili koga već)? Da ne dolazimo praznih ruku u subotu :)

sobro pitanje, ne znam šta je još uvek aktuelno.

piši nekom od naloga ma mrežama, ja sam kontaktirala sa Medicinskim preko instagrama i brzo su odgovarali:

https://www.instagram.com/fmnkg_blokada

Imaju naloge i na drugim mrežama.

@Sludge Factory
možda zna za FILUM, ima li negde šta aktuelno treba?

• Hvala 1
Posted

Juce po podne su zamolili za jos duseka, ali su vec sinoc javili da je obezbedjen novac. 

Sad je aktuelna potreba za gradjevinskim kolicima za prevoz drva i slicno, ali to je lokalna stvar, resice ljudi sigurno. 

U principu svega treba uvek, tako da je na daljinu novac mozda najbolje resenje.

• Hvala 2
Posted

i ja pričam bezveze, Sludge čovek zna ceo Kragujevac, ne samo jedan fakultet :D

Posted

Ma jes, gde, ja nemam ni drustvene mreze, ovo mi je jedina, bas gde smo anonimni  :D 

Ali, ovo su vremena kad i introvertni izlaze. Mora se. 

U viber grupi sam za protest gde ima 2200 kragujevcana i studenti u blokadi, pa mogu uvek da pitam i da se informisem. 

• +1 2
  • Wub 1
Posted

SKC, objavljeno pre nekih pola sata:

Screenshot_2025-02-16-22-50-33-53_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.thumb.jpg.a7e55744c250e23843296bfe3d611946.jpg

Posted (edited)
23 minutes ago, Kampokei said:

Jel postoje negde na netu info o namirnicama potrebnim studentima u blokadi? Bio je neki sajt, ali ne nalazim vise nista konkretno.

21 minutes ago, Lena said:

Prebacih na ovu temu, pošto ovde ima manje saobraćaja, pa da se ne zagubi.

Elem, koliko vidim, ovaj link sto je Lena okacila je samo za Beograd, ne znam gde je @Kampokei ali svejedno.

Na društvenim mrežama (ja konkretno pratim Instagram, ali nije samo tu) ima preko stotinu blokadnih naloga, ima tu i mnogo škola po unutrašnjosti i fakulteta van univerzitetskih centara, i tamo se svakodnevno nesto novo okači, sa tim šta im treba itd.

Iz nekog razloga, verovatno praktičnih, većina nije povezana sa ovima sto drže i ažuriraju te "veće" sajtove sa spiskovima, pa ako ste radi pomoći nekoj konkretnoj školi/fakultetu, potražite njihov nalog i kontakt na mrežama. Oni često prate jedni druge, pa možete i po spisku followera/following da se nađe.

Edited by dunja
  • +1 3
  • Hvala 1