Jump to content
IGNORED

Slanje paketa u Srbiju

Miki_belavista

Recommended Posts

Posted

To funkcioniše po principu mali granični prelaz, cariniku zatvoreno jedno oko pa prodje :D Fora je da ima dosta paketa, pa im se isplati da podmažu.Isto tako vrednost svega u kombiju ne sme da predje 3000€ inače ide na redovan carinski postupak, ovako se ide na "brzo carinjenje" direktno na graničnom prelazu.

• +1 1
Posted
25 minutes ago, napadaj said:

Uopšte ne računaš shipping ka Srbiji mimo onoga što sam napisao gore, jer ni ne naručuješ u Srbiju. Posebno ne posmatraš ovu ekipu kao redovne špeditere.

Ne želim ni da znam kako to funkcioniše, sve dok radi ovako kako je to sada slučaj. Dođu tri kombija nakrcana stvarima, oni se smeste kod Airport Cityja i narod dolazi da preuzima po cenama koje sam napisao.

Ovo za shipping i carinjenje se odnosilo na jedno od mojih iskustava kada sam narucivao sa Sport Directa,  pre jedno 7+ godina.

Kako funkcioniše ovo o cemu ti pišes, mislim da znamo svi, i na koji način nam funkcioniše carina 😁. Sto se tiče narucivanje sa odredjenih sajtova, znas I sam, konstantno imas neke akcije, snizenja, a izbor i cene su  👌 ( da ne zaboravim Shein i slicna sr. :laugh:)

Posted (edited)
3 hours ago, Bambula said:

To funkcioniše po principu mali granični prelaz, cariniku zatvoreno jedno oko pa prodje :D Fora je da ima dosta paketa, pa im se isplati da podmažu.Isto tako vrednost svega u kombiju ne sme da predje 3000€ inače ide na redovan carinski postupak, ovako se ide na "brzo carinjenje" direktno na graničnom prelazu.

Ma bre ljudi imaju šemu daleko jaču od jednog carinika. To funkcioniše duže od decenije.

Edited by napadaj
Posted

Pisite ovako javno o tome, pa ce da se desi i da odjednom ne funkcionise.

• Haha 2
Posted

Ljudi imaju sajt i komuniciraju sa klijentima preko Fejsbuka. Neće im se ništa desiti zbog postova na ovom forumu.

• +1 1
Posted
1 hour ago, napadaj said:

Ljudi imaju sajt i komuniciraju sa klijentima preko Fejsbuka. Neće im se ništa desiti zbog postova na ovom forumu.

naravno,srpksa granica je kao polu propusna membrana.

Posted

Koliko ja vidim, tamo se ne pisu detalji koji se pisu ovde.

Posted

Dajte linak na FB da vidim malo šta se piše, ako su pouzdani ovo bi me rešilo toga da smaram ljude u EU da naručujem na njih.

Posted

Guglaj DE prevoz.

6 hours ago, Zupermen said:

Koliko ja vidim, tamo se ne pisu detalji koji se pisu ovde.

Ljudi prelaze granicu sa 2-3 kombija nakcrcana stvarima i dele ih na parkingu ogromnog tržnog centra usred Novog Beograda primajući keš za svoju uslugu. Poslednje što bi moglo da im napravi problem u životu su postovi na PPP.

Posted

@napadaj

Kako to ide ,platiš prvo preko amazona ili mediamarkta a postaviš njihovu adresu u DE za prijem  i oni ti doteraju?  

Dal rade sa njihovim kp kleinenzeigen gde se prodaju polovne stvari ? 

Znam za njih odavno ali nikad nisam koristio njihove usluge 

Posted
3 hours ago, napadaj said:

Guglaj DE prevoz.

Ljudi prelaze granicu sa 2-3 kombija nakcrcana stvarima i dele ih na parkingu ogromnog tržnog centra usred Novog Beograda primajući keš za svoju uslugu. Poslednje što bi moglo da im napravi problem u životu su postovi na PPP.

Guglao sam, osim njihovog sajta i par redit poruka gde nema baš bog zna šta, ništa ne vidim. A nisam baš rad da im dam nešto vrednosti par hiljada eur tek tako.

Posted

Kontaktiraj ih, sve će ti objasniti. Ja sam ove godine naručio stvari u vrednosti od više od 1.500 evra, a mnogi imaju i desetostruko veće narudžbine.

2 hours ago, Fakundo Sava said:

@napadaj

Kako to ide ,platiš prvo preko amazona ili mediamarkta a postaviš njihovu adresu u DE za prijem  i oni ti doteraju?  

Dal rade sa njihovim kp kleinenzeigen gde se prodaju polovne stvari ? 

Znam za njih odavno ali nikad nisam koristio njihove usluge 

Tako je. Naručuje se odakle god hoćeš, samo je bitno da ne treba ništa da se plati prilikom preuzimanja na adresi u Nemačkoj.

I sad možda i jesam podelio previše informacija, pa ću se zaustaviti, cimajte na pp ako treba nešto.

• +1 2