March 5Mar 5 daj ove hamsunove žene na studencu, imaš ih u duplikatu ovu tolstojevu zbirku je neko ostavio u kompletu u onoj kutiji na fontani prošle godine, ja džentlmenski uzeo samo ovih pet zadnjih knjiga s pripovetkama jer sam romane već imao, ali ipak mi bilo nekako žao da ih razdvajam...
March 5Mar 5 Да знаш да сам у једном моменту имао три идентична издања Плодова земље јер ми је Лом двапут грешком послао ту књигу уместо неке друге Хамсунове коју сам наручио :D Мислим да ми овај Достојевски није комплетан, могао сам да се овајдим тад кад су оставили, посебно што ми је ту испред носа било :D
March 5Mar 5 43 minutes ago, johan nagel said:Да знаш да сам у једном моменту имао три идентична издања Плодова земље јер ми је Лом двапут грешком послао ту књигу уместо неке друге Хамсунове коју сам наручио :D44 minutes ago, johan nagel said:Мислим да ми овај Достојевски није комплетан, могао сам да се овајдим тад кад су оставили, посебно што ми је ту испред носа било :Dako misliš na tolstoja, stvarno ti fali prva knjiga, tj. vaskrsenje. ne bih ni ja video da mi mi ćale nije javio telefonom da je neko ostavio obimnu kolekciju, pored tolstoja je bilo još neke klasike u matorim izdanjima. on nije ni pipnuo iako je strastveni čitalac, valjda ceni da će neko drugi više uživati u njima. ja takvih moralnih obzira normalno nisam imao, izleteo sam iz stana za 3.5 sekunde šteta što ljudi sad slabo donose tamo, super je akcija bila. jesi ućario ti nešto odatle?
March 5Mar 5 Фали по један Достојевски и Толстој чини ми се. Достојевски Идиот 1 ваљда, имам само двојку колико се сећам.А Толстој је иначе на хрватском.А ућарио нисам ништа, некако се и не сетим а пролазим сваки дан мање више туда. Мада знам пар пута кад сам бацио поглед да није било скоро ничега, нешто баш бзвз. Вероватно мора да се гледа редовно да би се уловило нешто што вреди.Мислим то је замишљено као да узмеш, прочиташ и вратиш, ал нешто сумњам да људи тако раде.
March 5Mar 5 5 minutes ago, johan nagel said:Фали по један Достојевски и Толстој чини ми се. Достојевски Идиот 1 ваљда, имам само двојку колико се сећам.А Толстој је иначе на хрватском.А ућарио нисам ништа, некако се и не сетим а пролазим сваки дан мање више туда. Мада знам пар пута кад сам бацио поглед да није било скоро ничега, нешто баш бзвз. Вероватно мора да се гледа редовно да би се уловило нешто што вреди.Мислим то је замишљено као да узмеш, прочиташ и вратиш, ал нешто сумњам да људи тако раде.da, zadnjih par meseci nema skoro ništa tamo, bila zima a i neko razbio ono staklo pozadi koje još nije popravljeno. pre toga je bilo mestimice, mada je meni taj tolstoj ubedljivo najbolji ulov, možda sam još par puta sam uzimao neku manju knjigu.mislim da je pre ideja da ostaviš knjige koje ti ne trebaju nego da vraćaš ono što uzmeš, mada kapiram da može oboje.
March 7Mar 7 On 5. 3. 2026. at 18:45, Vapad said:Šta je prvi komplet knjiga sa na drugoj polici odozgo skroz desno?
March 7Mar 7 1 hour ago, Pixie said:Šta je prvi komplet knjiga sa na drugoj polici odozgo skroz desno?Ta strana je miraz U pitanju je Aziska saga James Clavell-a, popularizovana sada kroz seriju Šogun.
March 7Mar 7 5 hours ago, Vapad said:Ta strana je miraz U pitanju je Aziska saga James Clavell-a, popularizovana sada kroz seriju Šogun.Dobro si se udao. Hvala, interesantno izdanje.
March 10Mar 10 On 23. 11. 2024. at 13:17, garcia said:za mene je stan samo stan od 100m2, ali pošto mi je zapao ovaj od 54 držaću se moje calibre biblioteke od preko 8.000 knjiga, and counting prodao stan od 54kvm i kupio nov od skoro 100
March 23Mar 23 29 minutes ago, Deda Drda said:Čestitam. Da li si policu pravio ili kupio? Mom sinu treba.Hvala unapred.https://www.ikea.com/rs/sr/cat/police-za-knjige-10382/
March 23Mar 23 1 hour ago, Deda Drda said:Čestitam. Da li si policu pravio ili kupio? Mom sinu treba.Hvala unapred.konkretno Ikea BILLY / OXBERG:https://applink.ikea.com/tY8M9r9M4w--69217714--rs--sr