Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Biblioteka

Featured Replies

daj ove hamsunove žene na studencu, imaš ih u duplikatu Jova

ovu tolstojevu zbirku je neko ostavio u kompletu u onoj kutiji na fontani prošle godine, ja džentlmenski uzeo samo ovih pet zadnjih knjiga s pripovetkama jer sam romane već imao, ali ipak mi bilo nekako žao da ih razdvajam...

• Replies 84
  • Views 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prvo se napunila ova:     pa ova:     i na kraju i ova skoro puna:  

• Vapad
    Vapad

• johan nagel
    johan nagel

Нешто сам скарабуџио, део старих наслеђених, део баш мојих, план је да пазарим неку велику нормалну полицу(е) ал за сад је овако..

Posted Images

Да знаш да сам у једном моменту имао три идентична издања Плодова земље јер ми је Лом двапут грешком послао ту књигу уместо неке друге Хамсунове коју сам наручио :D

Мислим да ми овај Достојевски није комплетан, могао сам да се овајдим тад кад су оставили, посебно што ми је ту испред носа било :D

43 minutes ago, johan nagel said:

Да знаш да сам у једном моменту имао три идентична издања Плодова земље јер ми је Лом двапут грешком послао ту књигу уместо неке друге Хамсунове коју сам наручио :D

44 minutes ago, johan nagel said:

Мислим да ми овај Достојевски није комплетан, могао сам да се овајдим тад кад су оставили, посебно што ми је ту испред носа било :D

ako misliš na tolstoja, stvarno ti fali prva knjiga, tj. vaskrsenje. ne bih ni ja video da mi mi ćale nije javio telefonom da je neko ostavio obimnu kolekciju, pored tolstoja je bilo još neke klasike u matorim izdanjima. on nije ni pipnuo iako je strastveni čitalac, valjda ceni da će neko drugi više uživati u njima. ja takvih moralnih obzira normalno nisam imao, izleteo sam iz stana za 3.5 sekunde sleep

šteta što ljudi sad slabo donose tamo, super je akcija bila. jesi ućario ti nešto odatle?

Фали по један Достојевски и Толстој чини ми се. Достојевски Идиот 1 ваљда, имам само двојку колико се сећам.

А Толстој је иначе на хрватском.

А ућарио нисам ништа, некако се и не сетим а пролазим сваки дан мање више туда. Мада знам пар пута кад сам бацио поглед да није било скоро ничега, нешто баш бзвз. Вероватно мора да се гледа редовно да би се уловило нешто што вреди.

Мислим то је замишљено као да узмеш, прочиташ и вратиш, ал нешто сумњам да људи тако раде.

5 minutes ago, johan nagel said:

Фали по један Достојевски и Толстој чини ми се. Достојевски Идиот 1 ваљда, имам само двојку колико се сећам.

А Толстој је иначе на хрватском.

А ућарио нисам ништа, некако се и не сетим а пролазим сваки дан мање више туда. Мада знам пар пута кад сам бацио поглед да није било скоро ничега, нешто баш бзвз. Вероватно мора да се гледа редовно да би се уловило нешто што вреди.

Мислим то је замишљено као да узмеш, прочиташ и вратиш, ал нешто сумњам да људи тако раде.

da, zadnjih par meseci nema skoro ništa tamo, bila zima a i neko razbio ono staklo pozadi koje još nije popravljeno. pre toga je bilo mestimice, mada je meni taj tolstoj ubedljivo najbolji ulov, možda sam još par puta sam uzimao neku manju knjigu.

mislim da je pre ideja da ostaviš knjige koje ti ne trebaju nego da vraćaš ono što uzmeš, mada kapiram da može oboje.

• Popular Post

O_s-fbkw.jpeg

• Author

da raskitis novogodisnju rasvetu i da sredis casopise dolenobles

On 5. 3. 2026. at 18:45, Vapad said:

O_s-fbkw.jpeg

Šta je prvi komplet knjiga sa na drugoj polici odozgo skroz desno?

1 hour ago, Pixie said:

Šta je prvi komplet knjiga sa na drugoj polici odozgo skroz desno?

Ta strana je miraz D

U pitanju je Aziska saga James Clavell-a, popularizovana sada kroz seriju Šogun.

5 hours ago, Vapad said:

Ta strana je miraz D

U pitanju je Aziska saga James Clavell-a, popularizovana sada kroz seriju Šogun.

Dobro si se udao. D

Hvala, interesantno izdanje.

On 23. 11. 2024. at 13:17, garcia said:

za mene je stan samo stan od 100m2, ali pošto mi je zapao ovaj od 54 držaću se moje calibre biblioteke od preko 8.000 knjiga, and counting 

prodao stan od 54kvm i kupio nov od skoro 100 fantom

IMG-20260305-121116.jpg

• 2 weeks later...

Čestitam. Da li si policu pravio ili kupio? Mom sinu treba.

Hvala unapred.

Hvala @Ras