Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

45 minutes ago, brusli said:

Samo je pitanje da li je veci problem u USA rasizam ili klasne razlike.

Ja bih rekao da je problem i jedno i drugo, samo je ovo prvo stavljano kao problem vec decenijama, dok se drugo sklanja pod tepih.

Pitanje je zasto ?

Zato što se rasizam može rešavati™ u nedogled, istovremeno sa bezbroj drugih identitetskih vertikala, dok mašina neometano nastavlja da melje sve pred sobom.

Klasna borba bi sublimirala sve te identitetske, kreirala ogroman front, i tako pretila da sabotira mašinu. A to se ne sme dozvoliti nikako, the Spice must flow.

• Replies 7.1k
  • Views 534.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Tako je, mnogo veci problem za oligarhiju su klasna pitanja, nego rasna, that's it.

2 hours ago, dragance said:

Kako ima veze? Koga su to doveli iz “Bosne” i kako su oni gluplji?

Ako ti nije jasna paralela sa 2012tom kod nas, ok, necu ti ja objasnjavati.

5 minutes ago, Mel said:

Ako ti nije jasna paralela sa 2012tom kod nas, ok, necu ti ja objasnjavati.

Nisu mi jasna podmetanja “bosanaca” u priču i kako “oni glasaju”, a ne Mile i Slavica iz Srbije. Znam tačno na šta aludiraš, što me ne čudi od tebe, a svakako ti analogija nema smisla. 

Niko ga ne zna kao Bibiša

1 hour ago, Sammael said:

Samo imaju nešto drugačiji set problema koje treba rešiti.

Obično i ne žele da se riješi bilo koji set problema osim njihov lično. A ako drugim po njihovu cijenjenom mišljenju nedostojnim lijenim i neposobnim polubićima prebace svoj set problema, još veće veselje.

Ali dozvat će se oni klasnoj borbi jednoga dana, da, da, jednoga dana, treba samo posmicati libtardska leva smetala i odma kreće klasna borba

Edited by Roger Sanchez

23 minutes ago, dragance said:

Nisu mi jasna podmetanja “bosanaca” u priču i kako “oni glasaju”, a ne Mile i Slavica iz Srbije. Znam tačno na šta aludiraš, što me ne čudi od tebe, a svakako ti analogija nema smisla. 

Na sta aludiram a da nisma eksplicitno rekla. Najbolje da analogija sa 2012tom i Srbijom nema smisla, paralela je sasvim solidna, max koliko i moze da bude izmedju dva toliko neslicna sistema koliko su Srbija i USA.

Ovo je posredno, udaljeno, simboličko upozorenje...

17 minutes ago, Roger Sanchez said:

Obično i ne žele da se riješi bilo koji set problema osim njihov lično. A ako drugim po njihovu cijenjenom mišljenju nedostojnim lijenim i neposobnim polubićima prebace svoj set problema, još veće veselje.

Ali dozvat će se oni klasnoj borbi jednoga dana, da, da, jednoga dana, treba samo posmicati libtardska leva smetala i odma kreće klasna borba

Ti se sprdaš ali nehotice istinu zboriš, kako valjda jedino i umeš :cry:

Long term, ta libtardizacija levog diskursa je vodila katastrofalnom zaglupljivanju radničke klase. Sa takvim saveznicima, ne treba da čudi što su se okrenuli otvoreno neprijateljskoj desnici pa sišću narativ o zlim latino-muslimansko-azijatskim hordama koje im rade o glavi jer hoće leba bez motike.

Da nema vaše™ neumorne licemerne obfuskacije, mi normalni™ bi smo radnom čoveku lasno objasnili ko mu i kako radi o glavi.

Ali ima vas™, jebiga. Nezamenljivi ste. There is no alternative.

Bajden započeo, Tramp će da zavrsi. Svi su u bibijevom dzepu.

Mladić i Karadžić, ljudi ispred vremena... :fantom:

3 minutes ago, Lord Protector said:

Bajden započeo, Tramp će da zavrsi. Svi su u bibijevom dzepu.

Jel Bibi najmoćniji čovek na svetu

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.