October 21, 2025Oct 21 3 hours ago, pt 2.0 said:"Komercijalni ugovor je vredan blizu milijardu evrai potpisuje se bez ikakvog projekta,bez važećeg predmera i predračuna."Koliko je njima bahatost udarila u glavu.
October 21, 2025Oct 21 2 hours ago, Pixie said:Koliko je njima bahatost udarila u glavu.Sa najviseg mesta je doslo cvrsto uverenje da nikad nece sici sa vlasti i oni su to kao hipnotisani prihvatili. Otuda i ta silna bahatost. I nije samo to sto plasi, vec i ono sto ce se zateci nakon njihovog pada. Kako ce Srbija da izadje na kraj sa opustosenom kasom, dugovima i tajnim aranzmanima, razorenim institucijama i manjkom ljudstva da ih sutra popuni, obogaljenim zdravstvom, obrazovanjem i natalozenim neresenim problema iz bliske istorije, evo ziva nisam a nismo ni krenuli, vec smo poceli da pravimo nove kolone.
October 21, 2025Oct 21 8 hours ago, pt 2.0 said:"Komercijalni ugovor je vredan blizu milijardu evrai potpisuje se bez ikakvog projekta,bez važećeg predmera i predračuna.""Brate znaš me znam te"
October 21, 2025Oct 21 Zaboravila sam da napišem u prethodnom postu da je komercijalni ugovor iz citata, koliko razumem, potpisala omalterisana krmača… To objašnjava njeno besramno botovanje poslednjih meseci.Cela emisija je šokantna, jer je dat pregled onoga šta su kao OKG radili da bi maznuli 700 miliona.Mi ne smemo dozvoliti EXPO pljačku, a ne znam kako ćemo biti u stanju da je sprečimo… strava i užas.
October 21, 2025Oct 21 17 minutes ago, Lancia said:Sa najviseg mesta je doslo cvrsto uverenje da nikad nece sici sa vlasti i oni su to kao hipnotisani prihvatili. Otuda i ta silna bahatost. I nije samo to sto plasi, vec i ono sto ce se zateci nakon njihovog pada. Kako ce Srbija da izadje na kraj sa opustosenom kasom, dugovima i tajnim aranzmanima, razorenim institucijama i manjkom ljudstva da ih sutra popuni, obogaljenim zdravstvom, obrazovanjem i natalozenim neresenim problema iz bliske istorije, evo ziva nisam a nismo ni krenuli, vec smo poceli da pravimo nove kolone.Ono što je najgore, nećemo imati način da zalaufamo privredu, prezaduženi i siromađni... A nećemo imati šta da prodamo, jer su ovi prodali sve... Neke stvari verovatno ni ne znamo da su prodate...Rudnici i šume su već otišli... AKo uspeju da rasprodaju ostala JP (mislim na vodovode, kanalizacije, grejanja...) što je bio plan još odavno, šta nam ostaje? Struja, EMS? Pa i to će probati da privatizuju, pre pada... Prazna kasa, gomila dugova napravljeni netransparntnim kreditima, potemkinova sela napravljena tim dugovima...Odlazak gomile Rat race firmi koje su tu jer im država plaća da budu tu, što će da proizvede puno ljudi koji ostaju bez psla...Užas kako će teško biti, ako se bude želelo da se država postavi na noge kako treba... A sa svakim danom je sve teže...2 minutes ago, pt 2.0 said:Zaboravila sam da napišem u prethodnom postu da je komercijalni ugovor iz citata, koliko razumem, potpisala omalterisana krmača… To objašnjava njeno besramno botovanje poslednjih meseci.Mi ne smemo dozvoliti EXPO pljačku, a ne znam kako ćemo biti u stanju da je sprečimo… strava i užas.Mislim da je taj voz već otišao iz stanice...
October 21, 2025Oct 21 18 minutes ago, pt 2.0 said:Zaboravila sam da napišem u prethodnom postu da je komercijalni ugovor iz citata, koliko razumem, potpisala omalterisana krmača… To objašnjava njeno besramno botovanje poslednjih meseci.Cela emisija je šokantna, jer je dat pregled onoga šta su kao OKG radili da bi maznuli 700 miliona.Mi ne smemo dozvoliti EXPO pljačku, a ne znam kako ćemo biti u stanju da je sprečimo… strava i užas.Ovo mora da bude prioritet prioriteta cele opozicione scene, bukvalno su tu najranjiviji a ako to ostvare, jebali smo cvorka, da ne kazem, ugasili smo.
October 21, 2025Oct 21 Joint_Resolution.pdfkasnim, ali ovde ima live stream izveštavanjahttps://x.com/anketnakomisija/status/1980637718507147378?s=54ed. rezolucija EP u prilogu Edited October 21, 2025Oct 21 by bey
October 22, 2025Oct 22 Oprostite sto ispadam glup u drustvu, ali PPP sam voleo da cesto citam dok sam ziveo u Srbiji (do 2021). Tada je bilo mnogo tema o domacoj politici, a sada ih vise nema. Sada, kad sam se konacno registrovao, a odavno vidim da je zvalavko odveo drzaAVu u falus - ne mogu, a da ne pitam: gde komentarisete domacu politiku i sta bi sa starim temama?
October 22, 2025Oct 22 1 hour ago, G. L. said:Oprostite sto ispadam glup u drustvu, ali PPP sam voleo da cesto citam dok sam ziveo u Srbiji (do 2021). Tada je bilo mnogo tema o domacoj politici, a sada ih vise nema.Sada, kad sam se konacno registrovao, a odavno vidim da je zvalavko odveo drzaAVu u falus - ne mogu, a da ne pitam: gde komentarisete domacu politiku i sta bi sa starim temama?https://parapsihopatologija.com/forum/149-politika-srbija-i-region/da li vidis ovo? Tu bi trebalo da vidis ono sto te interesuje.
October 22, 2025Oct 22 1 hour ago, G. L. said:ne mogu, a da ne pitam: gde komentarisete domacu politiku i sta bi sa starim temama?Komentarisemo gde stignemo zavisno od konteksta i do toga da li je tema razdvojena* na neku novu.*Ma nima Splita do Splita.....
October 22, 2025Oct 22 1 hour ago, G. L. said:Oprostite sto ispadam glup u drustvu, ali PPP sam voleo da cesto citam dok sam ziveo u Srbiji (do 2021). Tada je bilo mnogo tema o domacoj politici, a sada ih vise nema.Sada, kad sam se konacno registrovao, a odavno vidim da je zvalavko odveo drzaAVu u falus - ne mogu, a da ne pitam: gde komentarisete domacu politiku i sta bi sa starim temama?Ne može da se vidi dok nemaš 200+ postova...
October 22, 2025Oct 22 21 hours ago, pt 2.0 said:Zaboravila sam da napišem u prethodnom postu da je komercijalni ugovor iz citata, koliko razumem, potpisala omalterisana krmača… To objašnjava njeno besramno botovanje poslednjih meseci.Cela emisija je šokantna, jer je dat pregled onoga šta su kao OKG radili da bi maznuli 700 miliona.Mi ne smemo dozvoliti EXPO pljačku, a ne znam kako ćemo biti u stanju da je sprečimo… strava i užas.Mislim da je ta pljačka na jedno 2/3 planiranog dakle u završnoj fazi. Jedino što se može koristiti bahatost hoštaplera i prikupljati papire i videti šta od tog novca može da se "vrati"...
October 22, 2025Oct 22 2 hours ago, radisa said:Ne može da se vidi dok nemaš 200+ postova...Hvala. Bi mi cudno da sve postoji, samo ne ono sto je najvaznije....
October 22, 2025Oct 22 2 hours ago, Frank Pembleton said:Mislim da je ta pljačka na jedno 2/3 planiranog dakle u završnoj fazi. Jedino što se može koristiti bahatost hoštaplera i prikupljati papire i videti šta od tog novca može da se "vrati"...Upravo to. Nece se na Expo krasti kad bude otvaranje vec je kradja uveliko u toku i bliza kraju nego pocetku.
October 22, 2025Oct 22 On 21. 10. 2025. at 13:04, Lancia said:Ovo mora da bude prioritet prioriteta cele opozicione scene, bukvalno su tu najranjiviji a ako to ostvare, jebali smo cvorka, da ne kazem, ugasili smo.Rezolucija usvojena u EP danas, tačka 30.30. Calls on all countries participating in the upcoming Expo 2027 in Serbia to take into account the serious concerns and evidence of widespread corruption linked to the ruling authorities, as well as the reported lack of compliance with basic construction standards and legal requirements in the organisation and construction of the exhibition;Link na ceo tekst: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/RC-10-2025-0459_EN.html