November 1, 20241 yr Popular Post "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1.
November 1, 20241 yr Just now, ultra plasticni said: ma kakvi, pravi proracun koliko ce njegova grobljanska preduzeca i kapele da budu dobri, pa na dacicevih osam, moze samo da kaze MALO ma video sam ja njega devedesetih kako reaguje na iskretanje zgloba na malom fudbalu
November 1, 20241 yr Just now, pt 2.0 said: "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1. eto
November 1, 20241 yr 2 minutes ago, pt 2.0 said: "Imam pitanje za vlast, za one koji su vodili radove i za one koji vode železničku stanicu - da li su dobili pitanja od građana pre nedelju dana? Pojedini građani izjavili su da su slali upit i govorili da je napukla zgrada, da ima oštećenja, i pitali šta će da urade po tom pitanju. Očigledno da nisu hteli da preuzmu odgovornost i sad gledamo posledice loše politike, katastrofalne po život", izjavio je Miran Pogačar za N1. Upravo dosla da okacim.
November 1, 20241 yr Podsetimo, rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu počela još u oktobru 2021. godine, pa je stanica prvi put svečano otvorena u jeku predizborne kampanje u martu 2022. godine, pisao je Danas.Ubrzo je ponovo zatvorena zbog radova.Rekonstruisana zgrada železničke stanice otvorena je 5. jula ove godine, svečano, u Novom Sadu – drugi put.
November 1, 20241 yr 42 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: jel misle na ovu iznad ili na ovu ispod ili na obe? nisam siguran da ijedna može da se radi a da se u obzir nekako ne uzima i ova druga
November 1, 20241 yr ima ovde fotografija nadstresnice kad je radjena https://vojvodinauzivo.rs/istorijski-arhiv-grada-novog-sada-zeleznicka-stanica-arhitektonski-biser-novog-sada/ ubedjen sam da je ova druga rekonstrukcija i dodavanje ove "galerije" sa unutrasnje strane sjebalo statiku zato toliko insistiranje da sama nadstresnica toboz nije rekonstruisana https://servimg.com/view/19067202/1516
November 1, 20241 yr Kad vidim 'tragedija', 'nesreća', tek tad dodatno poludim. MASOVNO UBISTVO u Novom Sadu. Edited November 1, 20241 yr by giuseppe
November 1, 20241 yr evo za @duda iz pbg linka ogoljena konstrukcija ovde se cini da je nadstresnica vezana i u beton a ovde slika srusenog, kao da ne vidim armaturu u ovim poprecnim nosacima, nije mi bas najjasnije na slici Edited November 1, 20241 yr by cedo
November 1, 20241 yr Bio van NS, ulazio oko 15h u grad 40ak minuta, potpuni je haos u gradu. Jebem li im sve im jebem.
November 1, 20241 yr 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: https://www.instagram.com/reel/DB1GaTBqYlu/?igsh=aHY3dnJpaDN3bHFn Sa sigurnosne kamere Reel not available, jbg
November 1, 20241 yr Just now, Eleniko said: Reel not available, jbg Imaš na Informer sajtu, nekrofili okačili već.
November 1, 20241 yr rece neko negde u komentarima da su se tu pre neki dan okupljala deca da idu na sajam knjiga.