Кристофер Лумумбо Posted October 23 Posted October 23 kad smo kod luke i kuzme, luka je doveo drobnjaka i rade podcast o nba ligi. drobnjak je bez konkurencije najbolji sagovornik na tu temu koga je mogao da nadje i vredi poslusati dok traje posto cenim da ce drobnjak u skorije vreme popozdeti na luku i dici ruke od celog projetka. 2
Hele Posted October 23 Posted October 23 11 minutes ago, pbg12345 said: pored sve internacionalizacije, USA i dalje proizvodi najmanje 3/4 nba igraca, narocito onih koji upadaju u tih 300 uostalom i u evroligi su uglavnom nosioci americki igraci ja ti sve vreme i govorim da to sta ces ti da gledas i u cemu ces da uzivas iskljucivo tvoja stvar ja npr najvise uzivam da gledam utakmice borca, kluba koji igra ligu koja je daleko iza evrolige po kvalitetu,a opet sam borac u toj ligi u donjem domu i meni su utakmice borca zanimljivije nego ogromna vecina nba utakmica ali to nije razlog da tvrdim da je kosarka koju borac igra u aba ligi objektivno kvalitetnija od susreta albe i asvela u evroligi Pa ja sam rekao samo da je cirkus tj. da ima elemente cirkusa cesto, ali nikad nisam tvrdio da nije najkvalitetnija. Mi na primer u Evropi u fudbalu, a i raznim drugim sportovima, imamo takmicenja koja su najkvalitetnija poput Lige Sampiona, Premijer lige... pa to nije nikada nikakav cirkus, osim kada igra Zvezda i buse je. Ali ti tipa kad gledas Fulam-Everton, to je ozbiljna tekma, krljanje, borba, a kad gledas Portland-Detroit, to je indijanstina teska. Mozda se desi da pogresim za neki klub konkretno jer ne pratim bas toliko detaljno i ne znam sad kakav je Fulam ove godine, ali znas i sam da je u sustini i generalno tako cak iako postoji neki izuzetak. Ne najedu se Englezi hamburgera i gledaju kako im tim sutira sa pola terena jer su vec dali jedan gol sa pola terena na toj utakmici pa sad ako postignu drugi, bice prvi put u istoriji koji je dao dva gola sa pola terena na jednoj utakmici Premijer lige. 1
Hele Posted October 23 Posted October 23 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: kad smo kod luke i kuzme, luka je doveo drobnjaka i rade podcast o nba ligi. drobnjak je bez konkurencije najbolji sagovornik na tu temu koga je mogao da nadje i vredi poslusati dok traje posto cenim da ce drobnjak u skorije vreme popozdeti na luku i dici ruke od celog projetka. Brt ja sam na Drobnjaka zaboravio da postoji i sad ne prodje dan da ga neko ne spomene ovde i to sve iz razlicitih razloga 🤣 1
Milošica Posted October 23 Posted October 23 (edited) Hele će na kraju ovu priču odvesti do teme kiša na jugoistoku Azije. Edited October 23 by Milošica 1
kralj Posted October 23 Posted October 23 Drobndžek kako su ga zvale američke kolege, ozbiljna strast košarke glede, uvek imam utisak da su morali da ga izbacuju iz studija jer bi mleo do sutra. Usput, kontigent reči per48 mu je zapanjujući. Baš vergla.
pbg12345 Posted October 23 Posted October 23 13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: kad smo kod luke i kuzme, luka je doveo drobnjaka i rade podcast o nba ligi. drobnjak je bez konkurencije najbolji sagovornik na tu temu koga je mogao da nadje i vredi poslusati dok traje posto cenim da ce drobnjak u skorije vreme popozdeti na luku i dici ruke od celog projetka. e? propustio sam to da, drobnjak je legenda
Milošica Posted October 23 Posted October 23 7 minutes ago, kralj said: uvek imam utisak da su morali da ga izbacuju iz studija jer bi mleo do sutra. Usput, kontigent reči per48 mu je zapanjujući. Baš vergla. Pa Drobnjak 1
goofs Posted October 23 Posted October 23 18 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: kad smo kod luke i kuzme, luka je doveo drobnjaka i rade podcast o nba ligi. drobnjak je bez konkurencije najbolji sagovornik na tu temu koga je mogao da nadje i vredi poslusati dok traje posto cenim da ce drobnjak u skorije vreme popozdeti na luku i dici ruke od celog projetka. polu-čovek polu-podkast
Zli Gli Posted October 23 Posted October 23 (edited) 34 minutes ago, Hele said: Pa ja sam rekao samo da je cirkus tj. da ima elemente cirkusa cesto, ali nikad nisam tvrdio da nije najkvalitetnija. Mi na primer u Evropi u fudbalu, a i raznim drugim sportovima, imamo takmicenja koja su najkvalitetnija poput Lige Sampiona, Premijer lige... pa to nije nikada nikakav cirkus, osim kada igra Zvezda i buse je. Ali ti tipa kad gledas Fulam-Everton, to je ozbiljna tekma, krljanje, borba, a kad gledas Portland-Detroit, to je indijanstina teska. Mozda se desi da pogresim za neki klub konkretno jer ne pratim bas toliko detaljno i ne znam sad kakav je Fulam ove godine, ali znas i sam da je u sustini i generalno tako cak iako postoji neki izuzetak. Ne najedu se Englezi hamburgera i gledaju kako im tim sutira sa pola terena jer su vec dali jedan gol sa pola terena na toj utakmici pa sad ako postignu drugi, bice prvi put u istoriji koji je dao dva gola sa pola terena na jednoj utakmici Premijer lige. Ovo je sustina ali ceo svet je danas fejk pa je tako i NBA fejk jer Amerika prednjaci u svemu. Igra se najbolja opustena kosarka i svi cemo da gledamo, samo je stepen uzivanja kod nas Evropljana mnogo nizi nego nekad ranije (osim kod raznih strucnjaka kojima je ovo do jaja) ali u NBA svakako vise ciljaju na te pomenute brojne Filipince i Kineze i ostale koji ne zele da gledaju zalaganje i musku igru nego atrakciju, takva publika im donosi pare a ne mi sto se pitamo zasto se ne pravi faul na +3 par sekundi pre kraja i slicno, dakle sto manje koriscenja mozga. Steta sto je Jokic izbacao one silne cigletine i Dobric onu usamljenu trojku u polufinalu, mogli smo im se popisati na ceo sistem samo tako i to na Olimpijadi gde uvek salju najjaci tim. Ovako ce se loziti i dalje da su svemirska sila a razlika nikad manja, bas sranje sto ih nismo dobili. Edited October 23 by Zli Gli 1
napadaj Posted October 23 Posted October 23 E stvarno da ne bi tog Jokića možda bismo i uzeli zlato, ovako kurac 2 1
Zli Gli Posted October 23 Posted October 23 (edited) E stvarno, ako sam tako napisao onda je to to. Jebote, sto je sramota napisati da je sutirao 0/7 ili bese 0/9 za tri u zadnjoj cetvrtini? Nije ga islo, kazem samo steta, nisam napisao da je bio los nego eto nije ga isao sut i izmedju ostalog nas je i to kostalo senzacionalne pobede a on je nas glavni igrac, ocekivalo bi se da jednu nabode. Jebo vas on vise, kao bozanstvo neko, sekta neka, tako neki kurac. Edited October 23 by Zli Gli
freakns Posted October 23 Author Posted October 23 Lakersi izgledaju kao ozbiljna ekipa. Mnogima ce praviti probleme, jer AD moze da preuzme bilo kojeg beka, a njega dole ne znam koliko ljudi moze da cuva. Matchup nightmare za bilo koju ekipu sa zapada, osim Nuggetsa(AG je valjda najbolji igrac na zapadu da cuva AD, a Debeli je jedini igrac na zapadu kojeg AD ne moze da cuva 1 na 1) Ako svi budu zdravi(znam da je to big if), u potencijalnom playoffu OKC-Lakers ja bih dao prednost Lakersima. Minnesota ce imati ogromne probleme u napadu. Randle se uopste ne uklapa u ekipu, plus su izgubili Slomoa i KATa koji obojica mogu da kreiraju, tako da im mnogo fali kreacija... Conely ce morati junacki da potegne Boston-NY sam video samo highlightse, i nemam nameru da gledam snimak di neko ispucava preko 60 trojki... krenucu u crkvu od sutra, pretvaram se u vernika, da Embiid i Giannis budu zdravi i da ih neko nalupa ko majmune u playoffu. Serem se u takvu kosarku... 1
1n54jd3r Posted October 23 Posted October 23 Nisam nikada ostajao budan da gledam neku tekmu izvan Denverovih. Tako da šta znam. U regular season ima dobrih tekmi kada pratiš tim koji ima šampionske aspiracije. Ima timskih rivalstava, pa onda divizijskih, a onda i individualnih koje je zanimljivo ispratiti. Kada dođe PO, samo slep čovek će imati zamerke na kvalitet. 1
theanswer Posted October 23 Posted October 23 11 hours ago, pbg12345 said: nisu edin i milos ni priblizno na istom nivou poznavanja ni kosarke generalno kao sporta, a narocito nba Edin je vrhunski poznavalac košarke. 4 2
Recommended Posts