Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Kako se razvija narativ, ubeđen sam da će Nuggetsi da tutnu negde MPJ ako ne krene sezona kako valja. 

Al debeli je našpanovan, sa grupom građana ide u top 4 seed.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

158

• 1n54jd3r

136

• Hele

115

• uini

107

Posted
2 hours ago, freakns said:

e sada, kako ce Nuggetsi da plate Debelog, Jamala, MPJa i AGa, to je sad vec drugi par cipela :lol: 

ako sam letos dobro razumeo, zbog produžetka gordona nisu bili u fazonu da potpišu opet KCPa, tj to je jedan od razloga 

Posted

Ma lako će da zadrže svu četvoricu kada nisu produžili KCP. Dovoljno je da tutnu negde ugovor Nađija za pik druge runde i naći će se ispod second aprona. Veći će problem biti za Nagetse proširivanje rotacije, jer fino jezgro već imaju.

Posted

Kad CB, Watson i Strawhter izadju iz rookie ugovora, imace situaciju: a) ovi nisu ni za k, pa su u problemu da nemaju depth b) ovi su se pokazali kao dobri igraci i otici ce.

Tako da ce rotaciju do daljeg popunjavati rookie-jima (kojih nemaju previse trenutno) i otpacima poput Sarica i Westbrooka. 

Posted

To je NFL model i tako radi dobar deo NBA ekipa, a radiće ih sve više kako budu davali 40-50 milki raznoraznim Đemalima.

Imaš i drugu opciju - da posluješ u minusu, a za to su spremni možda dva vlasnika NBA franšiza.

Posted

Jamal sledece sezone 50, a u sezoni 28/29 62.5 milki. Arguably, jedan od najgorih ugovora lige u drustvu Dame-a, Bill-a, Kawhi-a i tako to...

Posted

Džamal je makar mlad ako ništa drugo. Neće toliko opasti sa igrom za 3-4 godine kao navedeni.

Posted

Bez toga da glumim komunjaru ili da bilo koga optuzujem, moram da konstatujem da je sve to tugica malo sve zajedno.

Niti ovima sa najvecim ugovorima treba toliko para, niti ovi koji su otisli su napravili nesto dalje u karijeri i otisli u top klubove.

Razumem kako sve funkcionise i ponavljam, ne osudjujem nikog, ali nekako jeste tuga da se raspadne takav tim, a para ima realno da svi budu vise nego srecni, da svi ostanu na okupu i imaju svake sezone najvise ambicije.

Raspao se sampionski tim jer ovaj mora da ima 50 miliona godisnje, umesto 45, a onaj nece da ostane ako ce da mu daju 5, a negde drugde moze da uzme 10...

• +1 1
Posted
1 hour ago, Arigato said:

Džamal je makar mlad ako ništa drugo. Neće toliko opasti sa igrom za 3-4 godine kao navedeni.

Džamal sada i pre dve sezone izgleda fizički kao da je prošlo 12 sezona. 

• Hvala 1
Posted

90% igraca ima novac kao primarni motiv, to je onaj deo kada kazu "donecu najbolju poslovnu odluku za moju porodicu". To ukljucuje i da li je grad veliko ili malo trziste, marketinski potencijal, jednom recju kes. E tek onda iza toga dodje uloga, minutaza, saigraci, sampionske ambicije, kultura organizacije.

Naravno, Bradi je visoko na listi i kvalitet strip klubova :D

Posted

ne mogu ljudi nikako da shvate da je denver na samom dnu u smislu zainteresovanosti igraca da igraju u njemu

i da ugovori u lgi nisu rasporedjeni u direktnoj proporciji sa kvalitetom igraca, vec u sustini postoje platni razredi

denver je ove godine bolji nego prosle, izgubili su kcp, dobili vesbruka, sarica, povratak cancara i godinu dana za brauna, votsona, strotera

ovo im je peta sezona u kojoj udarna cetvorka igra zajedno

steta jedino za povredu ovog rukija, lepo bi im legao umesto najija, koji im je sustinski jedini pravi zajeb, koji moraju resiti sto pre

Posted

Ako krenete da slusate sada, zavrsicete tamo negde oko all-star pauze

• +1 1
  • Valk pinned this topic
Posted

Biće baš loše ako Mikal nastavi da šutira sa promenom forme šuta. Za prvo poluvreme je potpuno bezopasan.

Posted
9 hours ago, goofs said:

Ako krenete da slusate sada, zavrsicete tamo negde oko all-star pauze

meni oni postaju neslusljivi

izvrteo sam ovu epizodu, ne znam sto ovo nisu u dva dela podelili dal zaista misle da ce neko potrositi 3,5 sata

milos se propisno izlupetao oko nba, vidi se da covek ne prati, za orlando npr je bas blamantan bio

doveli su treceg coveka u studio, a ne moze doci do reci

generalno, sve vise zapostavljaju aba koja me zanima, na ustrb evrolige koja me ne zanima i blizanaca o kojima ima 526 podcasta trenutno

onaj muzicko filmski deo koji je bio simpatican kad spontano odlutaju na 2-3 minuta, sad su prosirili na ceo blok koji ceo premotam, koga jbt boli kurac sta edin avdic i milos jovanovic misle o apsolutno svakom domacem/stranom popularnom glumcu, pevacu, filmu ponaosob :blink:

• Haha 2
Posted

Lejkersi opasni, Redik košarkaška inteligencija izuzetna :fantom: igrali tri minuta sa igračem manje.

• Haha 2