Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

on ako ne dobije minute u minesoti, verujem da ce ga trejdovati negde gde ce igrati

isuvise je prouktivan u kontinuitetu da bi ostao iskljucivo garbage igrac

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

158

• 1n54jd3r

136

• Hele

115

• uini

107

Posted

Ma kakvi, limitiran kao francuski balkon.

Posted

pa dobro, ali koliko nba centara ima ovaj nivo produktivnosti?

mrzi me da trazim napredne statistike, ali deluje mi da je to neki boban nivo

u odbrani ne moze biti tolika rupa, daleko je pokretniji

Posted
19 hours ago, Arigato said:

Sansi ništa nisu menjali, te plejeve koje su dobili ne mogu puno da promene. Nije trebalo da idu po Durenta, jer ide lagano u decline. Ne znam kako posle metle od Minesote možete da ih stavljate u neke favorite. 

kako nisu ništa menjali, pa njima je nedostatak pravog playa (i samim tim ogroman broj izgubljenih lopti) bio najveći problem prošle sezone, a letos su doveli dva legitimna igrača koji imaju sjajan omer asista na izgubljene lopte.

• +1 1
Posted

Nije njima Durant problem nego Bealov ugovor. Mogli su za te pare letos 2 FA da dovedu, npr Derozena, plus još jednog vrlo pristojnog igrača. Značiće im Jones nema dileme, ali ni ja ih ne vidim u top 5.

Posted (edited)
9 minutes ago, kralj said:

Nije njima Durant problem nego Bealov ugovor. Mogli su za te pare letos 2 FA da dovedu, npr Derozena, plus još jednog vrlo pristojnog igrača. Značiće im Jones nema dileme, ali ni ja ih ne vidim u top 5.

tako je kako je što se tiče salary capa ali videćemo kako će beal izgledati ove sezone, prošle se dosta trošio u organizaciji napada (a i dalje je to dosta dobar igrač), sad imaju tyusa jonesa i montea morrisa da im to olakšaju.

Edited by Sandens
Posted

Nema loših reči za njegovog ćala.

Posted

Jel realno da ovde uopste nema admina da pinuju ovu i anpinuju onu temu?

Posted

Zaaaaastoooo cutiiiiteeeeee

• Haha 1
Posted
On 17. 10. 2024. at 18:39, Arigato said:

Oklahoma je iz ove perspektive najveći favorit zapada, dodali su dva veoma jaka igrača na ovaj tim, a praktično ništa nisu oslabili. Mogli su i prošle sezone do velikog finala, ali nisu imali sreće. Takođe vidim da se ovde govori o dosta slabijoj verziji Minesote, ali ja se baš i ne bih složio sa tim, jer su doveli Divićenca. Mislim da mi je on glavni kandidat za šestog igrača godine, dečko ima sve, šut, odbranu, može i pleja da igra, pravi all round igrač koji bi ga svaka ekipa poželela. Nisu džaba Niksi bili toliko jaki sa njim. Mislim da bi opet dali velike glavobolje Denveru, pogotovo bez KCP.

Sansi ništa nisu menjali, te plejeve koje su dobili ne mogu puno da promene. Nije trebalo da idu po Durenta, jer ide lagano u decline. Ne znam kako posle metle od Minesote možete da ih stavljate u neke favorite. 

Za Nagetse ste sve rekli.

Da li su se Pelikansi pojačali, to je diskutabilno, jer da je Marej neki igrač, Atlanta bi bolje stojala na tabeli na okrnjenom istoku. Na to sve su šutnuli jedinog kvalitetnog centra iz ekipe i prodavaju maglu sa Herbertom na centru. Izgleda da im niko nije rekao da se vreme centara polako vraća, jer ne možete sebi priuštiti da nemate centra protiv Minesote, Dalasa, Denvera, LAL itd. 

Čak su i Tanderi to ukapirali, pa preplatili Hartenštajna.

jel mozes da pojasnis ovaj nedostatak srece?

imali su zdrav tim tokom cele sezone.

na tekmu pre kraja im Nuggetsi poklone prvo mesto u konferenciji.

to prvo mesto ih skloni od Lakersa koji su od pocetka sezone uz Denver vazili za najgori moguci matchup Thunderu.

ja ne znam sta je jos trebalo od srece da im se desi? da se povrede Luka, Kyrie i Lively u polufinalu, pa da se srusi avion Minnesote dok budu putovali na finale?

• +1 1
Posted (edited)
28 minutes ago, freakns said:

jel mozes da pojasnis ovaj nedostatak srece?

imali su zdrav tim tokom cele sezone.

na tekmu pre kraja im Nuggetsi poklone prvo mesto u konferenciji.

to prvo mesto ih skloni od Lakersa koji su od pocetka sezone uz Denver vazili za najgori moguci matchup Thunderu.

ja ne znam sta je jos trebalo od srece da im se desi? da se povrede Luka, Kyrie i Lively u polufinalu, pa da se srusi avion Minnesote dok budu putovali na finale?

Pa ako si gledao seriju, mogao si da vidiš da je Oklahoma bila na dve sekunde od G7 i ta utakmica bi se igrala u Oklahomi, pa je sviran onaj diskutabilan faul za tri slobodna bacanja za Dalas i to je bio, baš baš težak šut, van balansa. To je sreća.

Pa regularka se igra 82 utakmice i Tanderi su negde poklonili pobedu, sad što su Nagetsi izgubili pred kraj ne znači da su poklonili, već ih je Wemby propisno nadjačao.

Edited by Arigato
Posted
On 18. 10. 2024. at 13:44, Sandens said:

kako nisu ništa menjali, pa njima je nedostatak pravog playa (i samim tim ogroman broj izgubljenih lopti) bio najveći problem prošle sezone, a letos su doveli dva legitimna igrača koji imaju sjajan omer asista na izgubljene lopte.

Monte Moris je bivši igrač, dok bi Džons i mogao da pokaže nešto u teoriji. Problem je da on gde god je igrao, nije se nešto mnogo zadržao, jer nema kvalitet za startnog pleja, može da bude samo back up. Takođe, ako će on da dobije mnogo minuta, to znači, da će Buker ili Bil biti prinuđeni i krilo da igraju,  a da se ne govori da oni i nisu baš dobri u off ball igri. Gde je tu Durent koji je i za vreme prajma bio neko ko je gušio flow u napadu, sad se tek to primećuje. Na to sve ispada da će dobri defanzivci kao O Nil i Alen da budu benčovani i skrajnuti na drugu stranu.

Posted

https://www.espn.com/nba/story/_/id/41796364/nba-rank-2024-rankings-top-10-players-league

Giannis treba ispred Luke, IMO

Embiid bi trebao no5, Tatum 6., LeBron bi ostao 7. a Curry 8., KD ostaje na 9, ali bih na 10. mesto stavio Brunsona ili AD pre Edwardsa... ono sto ide iza 15. mesta je sprdnja a ne lista. neke pijane ulicari doveli da igraju pikadu, pa kako pogode sliku ovi upisu lika. to mi izgleda kao validno objasnjenje

Posted

odlican deal za obe strane... Nuggetsi su dobili skoro 10M discount u prvoj sezoni, ukupno nekih 17-18M manje od para koje je mogao da dobije. zauzvrat, AG je siguran naredne 4 godine sa poprilicno velikim ugovorom.

e sada, kako ce Nuggetsi da plate Debelog, Jamala, MPJa i AGa, to je sad vec drugi par cipela :lol: