Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted (edited)

Ali ono, pisam se na ovakvu istoriju.

Ovako na silu moze svako da uradi, moze Kari na primer da sutra pozove caleta da potpise za GSW i odigra koji minut.

0 poena, dva promasena suta.

Nek ubace Redika sad, prvi trener-igrac koji igra zajedno sa likom sa kojim je imao podkast, a koji igra sa sinom u istom timu.

Istorija!

Edited by Hele
  • +1 2
  • Haha 2
Posted

Što li se ti zbog toga tangiraš, voleo bih  znati... :gospode:

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

meni oni postaju neslusljivi

izvrteo sam ovu epizodu, ne znam sto ovo nisu u dva dela podelili dal zaista misle da ce neko potrositi 3,5 sata

milos se propisno izlupetao oko nba, vidi se da covek ne prati, za orlando npr je bas blamantan bio

doveli su treceg coveka u studio, a ne moze doci do reci

generalno, sve vise zapostavljaju aba koja me zanima, na ustrb evrolige koja me ne zanima i blizanaca o kojima ima 526 podcasta trenutno

onaj muzicko filmski deo koji je bio simpatican kad spontano odlutaju na 2-3 minuta, sad su prosirili na ceo blok koji ceo premotam, koga jbt boli kurac sta edin avdic i milos jovanovic misle o apsolutno svakom domacem/stranom popularnom glumcu, pevacu, filmu ponaosob :blink:

Thank GIF

Posted
26 minutes ago, Filozof manijak said:

Što li se ti zbog toga tangiraš, voleo bih  znati... :gospode:

Jako sam potresen.

Posted

Sin bas deluje sretno,

ono, štoskaže,

kipi od sreće.

Posted

nisu edin & loshmika za nba, tj milos je svojevremeno pisao da tu bas gadjaju siru publiku, jer ni ne prate dovoljno za hardkor ekipu.

od ostalih vesti,

Scenes from an opening night Boston beatdown

The 81-game win streak starts on Friday

Posted

Seltiksi 29/61 trojke od ukupno 95 suteva, dakle skoro duplo vise pokusaja za 3 nego za 2. Pomalo jezivo.

• +1 1
Posted (edited)
47 minutes ago, Zli Gli said:

Seltiksi 29/61 trojke od ukupno 95 suteva, dakle skoro duplo vise pokusaja za 3 nego za 2. Pomalo jezivo.

With 8:54 left in the fourth quarter, Al Horford hit the Celtics’ 29th three of the night, good enough to tie the NBA record.

Boston proceeded to miss their last 13 threes of the game. The scene was pretty funny; Boston was coming down and chucking shot after shot from thirty feet to try and set the record, mostly uncontested. The crowd was on their feet for about 20 minutes, patiently waiting for imminent glory.

Thanks to the defensive effort of Ariel Hukporti, Tyler Kolek, and Jacob Toppin, glory never came.

Edited by uini
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, uini said:

nisu edin & loshmika za nba, tj milos je svojevremeno pisao da tu bas gadjaju siru publiku, jer ni ne prate dovoljno za hardkor ekipu.

od ostalih vesti,

u medjuvremenu sam odgledao do kraja, ma edin je ok i ovaj treci momak, ali milos je blamantan, na kraju su ga i oni sprdali, bilo im neugodno u nekom momentu

em ne prati ocigledno, em su mu svi komentari na nivou prosecnog srbende

sad mi je daleko jasnije zasto ima onakav stav o "nacionalnoj ligi"

• +1 1
  • -1 1
Posted
1 hour ago, uini said:

od ostalih vesti,

Zar Edin ne radi na Areni, a Arena prenosi NBA? Kako sad ne prati, pa to mu je posao?

Posted (edited)
29 minutes ago, uini said:

With 8:54 left in the fourth quarter, Al Horford hit the Celtics’ 29th three of the night, good enough to tie the NBA record.

Boston proceeded to miss their last 13 threes of the game. The scene was pretty funny; Boston was coming down and chucking shot after shot from thirty feet to try and set the record, mostly uncontested. The crowd was on their feet for about 20 minutes, patiently waiting for imminent glory.

Thanks to the defensive effort of Ariel Hukporti, Tyler Kolek, and Jacob Toppin, glory never came.

Jbg, ovo je crno na belo dokaz zasto je NBA cirkus. Tekma nije gotova oni jure nekakav rekord.

Ne volim ekstreme, to je najjaca liga na svetu, nisu druge lige ni blizu, nije Evroliga jaca i ne bi Zvezda pomela tamo 80 posto timova... i sve ono sto oni koji mrze NBA stalno ponavljaju nije istina.

Ja ne mrzim NBA, sta vise, i smatram da pojedini ljudi ovde u Srbiji mnogo preteruju u kritikama, ali nije da nema istine u svemu i ovo iznad je cirkus klasican.

Edited by Hele
Posted

Možda jeste cirkus za nas, ali 947 mladih Filipinaca će danas da se pretplati na NBA pass kako bi gledali šuterski trening Bostona 

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Hele said:

Jbg, ovo je crno na belo dokaz zasto je NBA cirkus. Tekma nije gotova oni jure nekakav rekord.

pa jebiga, kad su nas oljuštili da ne znamo gde je levo. može im se.

7 minutes ago, Hele said:

Zar Edin ne radi na Areni, a Arena prenosi NBA? Kako sad ne prati, pa to mu je posao?

napisao sam "za haedkor ekipu". ljudi koji prate relativno pobožno nba, znaju malo više od prosečnog komentatora, koji opet u srbijici treba da zna i prenosi 300 liga a srećan je kada prenosi samo jedan sport, koja ga zanima. zna edin, zna i lošmika ali za ljude koji slušaju zach lowea, bill simmonsa i gomilu opskurnih likova u zavisnosti od franšize koju prate, ovo njihovo je baš pop i često sa nekim ničim podržanim predubeđenjem. doduše, ja pričam o nečemu što sam slušao pre sezonu ili dve, pa sam batalio. njih slušam oko aba i evrolige

• +1 1
Posted

Utakmica jeste bila gotova, dva minuta i 23 razlike, nema šanse za preokret. Ne vidim zašto ne bi jurili rekord i na njihovu nesreću nisu ubacili još jednu tricu.

Posted

sta je cirkus? sto su u stanju na skoro 50 suteva pogadjati trojke 60% kao ekipa?

to nije cirkus, to je klasa

a u tom trenutku kad su izjednacili rekord vodili su 35 razlike na 8 min do kraja, prve petorke zavrsile utakmicu

nisu oni nista vise sutirali trjke do kraja, nego do tog trenutka, samo ih nisu pogadjali

meni, kao verujem i ogromnoj vecini evropljana ide na kurac taj americki trip sa raznim debilnim rekordima, ali ovo prosto nije to

• +1 1