Tuesday at 20:081 day Pul i Bej u Pelikanse, Mekolum i Olinik u Vizardse.Ovo je ono, daj da trejdamo bilo šta, čisto da izgleda kao da nešto radimo.
22 hours ago22 hr to je jedna temica sa gomilanjem pikova: imaju no8, pa iza toga 19, 26, 27 i ako ih ne utope, sta da radis, da potpisujes 4-5 rukija, pri cemu moras bas da zabodesuvek se kod trejdova drami ko je koliko pikova dao a mnogo je vaznije kakve pikove je dao, imo.
20 hours ago20 hr Pa Bruklinu trebaju mladi igrači pošto trenutno nemaju dva poštena košarkaša u timu. Pet je verovatno puno, ali tri je recimo taman.Boston pobegao ispod druge kecelje. I priča se da je Jrue vidno ispizdeo jer su ga poslali u Portland.Draft je večeras, biće još razmena sigurno…a Denver i dalje bez GMa
20 hours ago20 hr 21 hours ago, uini said:@kralj, bez da ulazim u potencijal ili kvalitet te ekipe, ovo je njihova situacija sa ugovorimahttps://hoopshype.com/salaries/portland_trail_blazers/aytonu i timelordu isticu ugovori na kraju sezone, verovatno mogu da se iskoriste kao deo nekakvog trejd paketa ali ujedno moraju i makar malko da povrate reputaciju koju su imali do pre par sezona. ostali pomenuti su pod duzim ugovorima i tu su opcije ili da dajes mahom mlade igrace za budzasto ili da napravis nekakvu ekipu pa tokom sezone da se opredelis kakve su ti dalje opcije, bilo sto se tice pomenutih trejdova ili takmicenja.svakako se i karte nece prodati same, tako da nije skroz ludo sto su odabrali ovaj put, verovatno kratkorocni, tj verovatno ne ni do kraja sledece sezone.i da ostavim ovaj tejk, doduse van konteksta, sa blazers' edge portala o deniju u spoileruSpoilerAvdija is a two-way player, a forward who can guard positions 1-4 and cover the whole floor. He pushes the break and can distribute the ball. He can score as well. He averaged 17 points in 30 minutes last season and posted 8 games with 30 points or better. He’s a super efficient scorer from two-point range, especially given his style of play. His three-point shot is decent. He’s also durable, playing 70 or more games in each of the last four seasons.In other words, Deni is pretty much the archetype of the modern NBA player. He’s going to have value on the market. He has that same value, or more, to the Blazers. That makes the bar for trading him high.It gets even higher when you consider his contract. Avdija is scheduled to make $14.4 million next season. That drops to $13.1 million in 2026-27 and $11.9 million in 2027-28. That declining contract, combined with his skillset and production, makes him a sparkly diamond among his NBA colleagues.In short, it’ll take a lot for the Blazers to even consider moving him.Nemam ništa protiv, ali ta ekipa, barem sa depth chart-om koji si ostavio mi uopšte ne deluje kao da ima sa čime da se igra. Zapravo mi deluje i da bi Ant prodao više karata od Jruea.Sa druge strane, Bostonov plan je recimo jasan i ima smisla, bez obzira što se svaki od ovih poteza možda na jraju ispostavi kao loš.Čitam na sve strane kako su Wizardsi napokon obezbedili veteransko prisustvo i sve se nadam da se ljudi zajebavaju. Bila bi korektna fora.
19 hours ago19 hr 52 minutes ago, goofs said:Draft je večeras, biće još razmena sigurno…a Denver i dalje bez GMa Neobavesten si, Denver ima 2 GMa. Edited 19 hours ago19 hr by Amos
19 hours ago19 hr 42 minutes ago, kralj said:Nemam ništa protiv, ali ta ekipa, barem sa depth chart-om koji si ostavio mi uopšte ne deluje kao da ima sa čime da se igra. Zapravo mi deluje i da bi Ant prodao više karata od Jruea.jrue ti garantuje organizovanu kosarku, razigravanje saigraca i tutorial za scoota. siguran sam da ce igrati bolje i imati vise pobeda. to je lik koji bude nezamenljiv kada krene repka turnir, dok tatum sedi na klupi55 minutes ago, goofs said: I priča se da je Jrue vidno ispizdeo jer su ga poslali u Portland.ko sa bostonom bostan sadi, zavrsi u portlandu
19 hours ago19 hr Ozbiljan tim, jok nego ce da ga drze na prevelikom ugovoru u skip along sezoni jer su sa nJiM oSvoJiLi TitULu.
18 hours ago18 hr 1 hour ago, uini said:jrue ti garantuje organizovanu kosarku, razigravanje saigraca i tutorial za scoota.siguran sam da ce igrati bolje i imati vise pobeda. to je lik koji bude nezamenljiv kada krene repka turnir, dok tatum sedi na klupiko sa bostonom bostan sadi, zavrsi u portlanduJrue pre svega ne može da garantuje regular season kontinuitet kakav mu se nameće ulogom u Portlandu. Pored toga, ušao je u 36. verujem da se u Bostonu štedeo delom, ali doprinos mu je u očiglednom padu. I ja mislim da će Portland igrati bolje i verovatno će imati koju pobedu više, ali oni su za godinu dana tog napretka na 30-50 dali najveći trejd kapital i čoveka zbog kog su pustili najboljeg igrača u istoriji franšize. Kažem godinu dana, jer će Jrue biti faktor još najviše toliko i ruke mi drhte dok to pišem jer mi je u 5 najomiljenijih igrača lige. Ne čudi što je popizdeo jer su ga ubacili u ovo razbojništvo.
16 hours ago16 hr Ko od naših izlazi na dref sem Bogoljuba Markovića? Njega očekujem late 1st round, a vidim da je po predikcijama rana druga runda, ipak mislim da će upasti u 1st. Edited 16 hours ago16 hr by Jesper23
16 hours ago16 hr 10 minutes ago, Jesper23 said:Ko od naših izlazi na dref sem Bogoljuba Markovića? Njega očekujem late 1st round, a vidim da je po predikcijama rana druga runda, ipak mislim da će upasti u 1st.Asim Đulović, Lazar Gačić
12 hours ago12 hr Najnoviji mock pokazuje Markovića kao 40. pika.. Esengue je zapalio iz Ulma ne samo da bi bio na draft danu nego da bi odradio i tajni ili očigledno ne više toliko tajni workout sa Reptorsima koji imaju devetog pika. Prva dva pika su zacementirana. Ostalo je fluidno.