June 20, 2025Jun 20 Au jebem ti ligu, Scott Foster će biti zvezda 7. tekme. Kvota na OKC rapidno pada. Šampanjac je već na ledu
June 21, 2025Jun 21 On 17. 6. 2025. at 23:46, spaceploitator said:jos jedan odlican klip iz benove kuhinje. narocito je jak momenat kad se neki veteran igre zalio '56e jer su ljudi poceli da sutiraju iz skok suta necuveno! za razliku od onog smesnog ranijeg izbacivanja bez skoka sa grudi otprilike.jos puno dobrih momenata koji potvrdjuju da kosarka nikad nije bila bolja u smislu vestine, napadacke i odbrambene taktike, i bbiqa igraca.Narocito je jak momenat kad je Rik Beri rekao "call the God damn game according to the rulebook" tj. cela njegova izjava, i tako se kratko ali jebitacno posrao po celom ovom palamudjenju i poredjenju era Edited June 21, 2025Jun 21 by Zli Gli
June 22, 2025Jun 22 Neverovatno koliko Nesmit defanzivno nije faktor u ovoj seriji. Vilijams ga urniše u svakom posedu, a ako pređe da čuva Shaya, ista priča. Indy tj Karlajl nije imao nikakav adjustment u defanzivnom smislu, pa makar to znacilo tumbanje petorke. Voleo bih da nadje način da parkira Siakama na Vilijamsa, svaki put kad ga je preuzeo, ovaj mu ništa nije mogao. Pre svega ga nije mogao probiti i onda bi tu usledili neki loši mid range šutevi bez pogleda ka košu. Da li to Karlajl neće jer se boji faulova, ne znam, ali Nesmit prosto ne može, to je frustrirajuće za gledanje, prodori i laki poeni se ređaju tu kao na traci.Ovo je Indy maksimum nakon poraza u četvrtom meču , voleo bih da ova 7. tekma večeras bude makar zanimljiva.
June 22, 2025Jun 22 Jel se gleda masovno veceras ili kuliranje pa sutra boxscore i highlights?Ja planiram da gledam kao ali nemam bukvalno nikog u sirem drustvu ko prati i s kim mogu da komentarisem, strasno koja nezainteresovanost za NBA mimo Jokica
June 22, 2025Jun 22 Gledaće se. Tipovao tamo 4:3 za Indy, možda i osvojim neko od prva 3 mesta pa je red to ispratiti.
June 22, 2025Jun 22 Durantula u Roketsima, ovamo Dzejlen Grin i Bruks i neki pikovi druge rundeZanimljivo
June 22, 2025Jun 22 12 minutes ago, Zli Gli said:Durantula u Roketsima, ovamo Dzejlen Grin i Bruks i neki pikovi druge rundeZanimljivo10i pik prve runde i 4/5 pikova druge, ako sam dobro cuo.dobar trejd za oboje i taman za lika od 36-37 ljeta, koji moze biti top 10ak u ligi i naredne sezone ali je to verovatno kraj, nakon toga sidekick, sto je sa njegovim kvalitetima i dalje super
June 22, 2025Jun 22 Author jebote, 1 pik prve runde i 5 druge za Duranta... proslo leto Nuggetsi trejdovali 3 pika druge runde samo da izadju iz ugovora sa Reggiejem... Bootha treba u zatvor!
June 22, 2025Jun 22 Odličan trejd za Hjuston, solidan za Finiks, najviše jer im Green i Bruks nisu baš kompatibilni sa onim što već imaju, mada je obavljen u pravom trenutku, jer nakon 60 dana mogu da ih pošalju negde dalje za nešto povoljnije.Mislim da nije bilo realno da iko pošalje masu pikova prve runde za KDa koji će trajati sezonu, možda i dve, ali i koji može da zapali na leto ako mu se ne sviđa tu gde je.
June 22, 2025Jun 22 Zanimljivo, tipovalo se da će Jabari Smith ići u paketu, i da će pre on ostati u Sunsima nego Jalen Green. Ostaje zanimljivo šta će Sunsi sa Greenom i Bookerom
June 22, 2025Jun 22 ocekivan trejd, ali ja sam u manjini koja smatra da danasnji durant nije ono sto treba danasnjim roketsimaodnosno najbanalnije, "bojim" se da njima treba mladji durant, a njemu pak stariji roketsine bi me iznenadilo da hjuston zadesi finiks scenario u neku ruku, odnosno da umesto ocekivanog (zavrsnog) koraka napred, zapravo naprave korak nazadfiniks, pa jbg, dok imaju bukera mogu se nadati borbi za PO, odnosno realnije play in, ali su za nesto ozbiljno u bas jebenoj situaciji i ovo sto su dobili u tom smislu ne menja nista znacajno
June 22, 2025Jun 22 3 hours ago, Venom said:Zanimljivo, tipovalo se da će Jabari Smith ići u paketu, i da će pre on ostati u Sunsima nego Jalen Green. Ostaje zanimljivo šta će Sunsi sa Greenom i BookeromInicijalna predvidjanja su da će Greena proslediti dalje kada nadju pravog partnera za trejd ali je Gambadoro (najobavešteniji novinar kada su Sunsi u pitanju) napisao da planiraju da zadrže Greena. Nisam pametan iskreno, imaju previše bekova a premalo visine i višegodišnji problem na poziciji pleja. Po ovome ispada da će Booker opet na pleja plus Jalen i Brooks na 2 i 3 (ako Brooks ne bude taj koji će biti deo nekog narednog paketa pošto su u procesu potpune rekonstrukcije tima). Da ne zaboravim da je i Beal i dalje tu Iako bi to verovatno izazvalo potrese u gradu nalik onim kada je trejdova Luka, da sam GM (tj. vlasnik pošto se GM Sunsa pita koliko i Dozet u Zvezdi) okrenuo bih neke telefone i proverio šta mogu da dobijem za Bookera. On je npr. Detroit homeboy i bilo bi vrv prihvatljivo i za njega da se u tom smeru nešto odvije, ali sumnjam da bi se Detroit odrekao Cunninghama jer je on vrv jedino što bi Sunse zanimalo.U ostalim vestima Silver poslušao vapaje foruma i društvenih mreža pa Foster ipak ne sudi večeras Edited June 22, 2025Jun 22 by ducca
June 22, 2025Jun 22 Da, meni se čini da će Finiks otposlati Grina sigurno, a možda i Bruksa, u zamenu za nekog pleja i neko meso u reketu, uz možda i koji pikić da ugrabe. Dobar plej bi omogućio Bukeru da procveta. Drugo što moraju da urade kako znaju i umeju je da revitalizuju Bredli Bila pošto ga niko u ligi neće, a da klupiraš 50 miliona salary capa je baš grdno.I tako da se skrpe i životare dve sezone, da se muvaju oko plejina, dok Bil ne istekne. U lottery zonu nema smisla da idu pošto nemaju svoje pikove.