Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

52 minutes ago, Amos said:

Haliburton i Gordon manje više ista povreda, u manje više istoj utakmici pred odlučujuću. Sreća prati šampione.

Sreća je povreda protivnika? Okeeej.

• Replies 8.1k
  • Views 434k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

sto kaze @goofs , sasvim dobar plejof, vrlo izjednacen x svega je bilo.

ne moze se sa te strane gledano, traziti nesto vise.

tj, nesto vise bi bila neka dva supertima u finalu ili semis, kao dubsi & cavsi onomad ali u takvom scenariju obicno bude puno ciscenja ekipa koje im se nadju na putu.

Pošto se šampion uvek kopira, hoće sada ostalih cirka 26 timova sa 2-3 max ugovora krenuti da tankuju i skupljaju pikove?

Nekako njah utisak nakon svega. Mozda kraca regularna sezona i manji broj tekmi jeste resenje ka manjem broju povreda i sledovno kvalitetnijem PO. Ne znam kakav je plan kada Las Vegas i Sijetl dobiju timove.

Povrede su naravno sranje, ali ne bih rekao da su iskrojile ovaj plejof. Boston je bio na odličnom putu da gubi 3:1 u seriji u trenutku kad je Tejtum pao, Baksi su kanta cele godine i sa i bez Dejma, a ovo sa Halijem, žao mi mnogo, ali nikakva garancija ne postoji da bi Indi dobila sedmu i da se on nije povredio.

Možda najuticajnija povreda je bila MPJ (pre nego Gordon), jer ceo plejof poluigra-polustatira i onda tera Denvera da radi neke kompenzacije itd...a opet na kraju i tu je pobedio tim koji igra najbolji basket cele godine. On i Kari recimo, mada je malo verovatno da bi GSW sa Karijem izašao protiv Minesote, a još manje da bi tako mator tim bilo šta napravio protiv OKCa.

Ono što možda možemo da očekujemo kao odgovor lige je naravno ne masovno tankovanje D, ali igra sa dužim rotacijama, mlađim igračima, manje timova nakcranih zvezdama, a više timova koji funkcionišu kao mehanizam, pa ako se neko povredi, uvek ima neko drugi da uskoči. Jer takva dva su igrala finale.

12 minutes ago, goofs said:

ovo sa Halijem, žao mi mnogo, ali nikakva garancija ne postoji da bi Indi dobila sedmu i da se on nije povredio.

Pa jbg sad, naravno da nema garancija, ali ako je čovek rešio 5 klač tekmi u ovom plejofu, nekako su ti šanse bolje kad imaš njega na parketu na kraju utakmice. 3 superstara su fasovali ahilovu i to čini mi se igrajući na svoj rizik preko granice bola. Aron Gordon je hvala bogu pretekao, iako smo se svi hvatali za glavu gledajući kako povređen igra. Meni su baš jak utisak te povrede i čista fizikalnost lige, koja potpuno pojede talenat u ovim tekmama kad se odlučuje. Opet ću istaći sinošnju poslednju četvrtinu kao apsolutnu antireklamu za košarku. I to ne samo zbog promašaja, nego zbog potpune bezidejnosti u napadu obe ekipe, što je posledica ogromne fizičke iscrpljenosti.

Ja sam poceo da gledam utakmicu, video 3 trojke Haliburtona i kao ovo Indijana dobija i posle povreda. Steta za Indijanu, mada sam navijao za OKC, ne bi mi bilo krivo ni da su oni dobili, bilo bi fair and square. Bice Indijana jaca sledece godine, tako mi se cini.

2 hours ago, 1n54jd3r said:

Nekako njah utisak nakon svega. Mozda kraca regularna sezona i manji broj tekmi jeste resenje ka manjem broju povreda i sledovno kvalitetnijem PO. Ne znam kakav je plan kada Las Vegas i Sijetl dobiju timove.

Naravno da je rešenje, isto kao što je delom rešenje za ogroman broj utakmica u toku regularne sezone gde je voljni momenat negde na skali od 1-10 na 2 i po. Sa manjim brojem utakmica rezultat tih utakmica bi imao veću važnost.

No naravno taj film nećemo nikad gledati.

nije pravi topik, ali nemamo bolji...

Izleće mi na youtubeu gomila shortsa kako biju u igri Cathleen Calrk (i stvarno je biju, nabiju joj prste u oko, udaraju ramenom, kad god mogu, prama tim snimcima) i sudije ćute...Spominju se neke tužbe protiv WNBA, protiv komesarke... Ima i nekog rasizma u priči...

Jel' može neki digest oko cele priče, koliko se sećam mala je nešto tipa Džordan, Bird i Magic u jednoj osobi, i 3/4 lige je uzelo na zub, ali da puštaju da je toliko biju mi je stvarno neverovato...

Nisma nigde našao (doduše nisma puno ni tražio) neku celokupnu priču o celoj situaciji....

Just now, radisa said:

Izleće mi na youtubeoo gomali shortsa kako biju u igri Cathleen Calrk (i stvarno je biju, nabiju joj prste u oko, udaraju ramenom, kad god mogu, prama tim snimcoma) i sudije ćute, spominju se neke tužbe protiv WNBA, protiv komesarke... Ima i nekog rasizma u priči...

Jel' može neki digest oko cele priče, koliko se sećam mala je nešto tipa Džordan, Bird i Magic u jednoj osobi, i 3/4 lige je uzelo na zub, ali da puštaju da je toliko biju mi je stvarno neverovato...

Nisma nigde našao (doduše nisma puno ni tražio) neku celokupnu priču o celoj situaciji....

Jeste, kacio ja pre nekoliko dana. Pa je njena saigracica onda oborila tu koja je nabila prst u oko. I postala zvezda. Nije samo rasizam, rekao bih cista ljubomora, jer i bele igracice nasrcu na nju.

Edited by Jimmy Kowalski

Just now, Jimmy Kowalski said:

Jeste, kacio ja pre nekoliko dana. Pa je njena saigracica onda oborila tu koja je nabila prst u oko. I postala zvezda. Nije samo rasizam, rekao bih cista ljubomora, jer je i bele igracice nasrcu na nju.

Pa jel moguće da liga dopušta takve stvari? Nije to muška košaraka, pa, ko Jokara kad je ispizdio pa odalamio onu budalu, posle su se i ostali smirili...

Ova što ju je mlatila je za glavu više od nje, nema šanse da može da joj vrati... Baš je sve to nesportski, užasno...

Ima tih ociglednih propusta sudija, gde ne sviraju kako treba, odnosno ne kaznjavaju kako treba. Ni ja ne pratim detaljno da bih imao odgovor zasto je tako..

Zanimljivo drustvance i statistike

SGA je jedan od četiri igrača u istoriji koji su iste godine bili MVP, FMVP i najbolji strelci lige. Ostala tri su Karim, Šejkil i Majkl Džefri

2 hours ago, radisa said:

Izleće mi na youtubeu gomila shortsa kako biju u igri Cathleen Calrk (i stvarno je biju, nabiju joj prste u oko, udaraju ramenom, kad god mogu, prama tim snimcima) i sudije ćute...Spominju se neke tužbe protiv WNBA, protiv komesarke... Ima i nekog rasizma u priči...

Dajdžest je da ljudi danas provode ogromnu količinu vremena na socijalnim mrežama i na to može da se skupi mnogo klikova. I gde ćeš bolju priču za to od bele heroine koju mrze jer je najbolja. I onda ljudi kao oni prolupali na slot mašinama što ne znaju gde se nalaze klikću od jednog outrage videa do drugog.

Nećete verovati šta joj rade

Sad je zvanično, Kejtlin napušta WNBA

Da li će Kejtlin tužiti ESPN

Neće tužiti, neće napustiti WNBA. To je jedno veliko pozorište u kojem je svako dobio ulogu, jedna je lepa i omiljena među narodom, druga je čupava drolja i svi je mrze. Na to dodaj raznorazne Skip Baylisse i Stephen A-ove koji imaju posao da po ceo dan melju i drže ljudima pažnju, generišu kontroverze stavove koje ljude još dodatno nadražuju i koji nemaju svrhu osim da ih nadražuju, da klikću, komentarišu i kako se to danas kaže generišu engagement. Provociraju najprizemnije porive kod ljudi.

Pritom ne mislim da igračice direktno u tome učestvuju, medijska mašinerija i sve što se dešava oko sporta je danas jače i važnije od same igre. Bukvalno 24/7 sport.