Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Aktivni Seltiksi vec

• Replies 7.3k
  • Views 354.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Haha, Jrue se vraća u Portland lol on i dva pika druge runde za Anferni Simonsa.

Nejasno šta Portland radi

edit: wtf, Portland šalje pikove, a ne Boston blink

Edited by goofs

a Denver jos nema ni GMa lolol

Sajmons mi je najveće razočaranje u poslednjih par godina. Ono kad je Dejm sjebao pleksus i nije igrao pretposlednje Portland sezone, delovalo je da može da bude zver, sada mi deluje kao jedna od većih štetočina u ligi.

41 minutes ago, goofs said:

Nejasno šta Portland radi

edit: wtf, Portland šalje pikove, a ne Boston blink

verovatno smatraju da nisu dovoljno losi za proper tank a takodje je verovatno da narod portlanda hoce da gleda dobar basket, pa kao, da naprave ekipu koja moze da se pofajta

mislim da nisam odgledao niti jednu tekmu portlanda ali sam citao da je avdija porobio, pa su verovatno optimisticni

jrue-scoot

sharpe

avdija

grant

ayton-clingan

eto u sustini 7 igraca, 5oro mladih, jedan u prajmu i jedan veteran

imaju cime da igraju

Jbt, ja se ježim i od pomisli na ovu ekipu, ali svakako je za sledeću sezonu Jrue>Ant.

Ayton je centar koji dva meseca ne šutne nijedno bacanje. Grant ima neku ludačku statistiku da je od odlaska iz Denvera odigrao tipa 5 utakmica u martu i aprilu. Scoot je totalno van ritma, nikakav napredak, a ostali su mediokriteti bez naročitog apsajda. Sharp ima fizikalije, ali očajan decision making. Generalno IQ ove ekipe je plač najke božje, uprkos Holideju. Ako nekog ne zajebu i uvale još nekog klinca koji samo što nije proigrao, biće isti kao i do sad.

Sa druge strane, ne razumem ni Boston. Ajde imaće Ant ovu sezonu da izdivlja, ali ako ga ne zavale posle, ništa nisu uradili. Čovek im totalno obesmišljava timski defanzivni trejdmark.

Edited by kralj

@kralj, bez da ulazim u potencijal ili kvalitet te ekipe, ovo je njihova situacija sa ugovorima

https://hoopshype.com/salaries/portland_trail_blazers/

aytonu i timelordu isticu ugovori na kraju sezone, verovatno mogu da se iskoriste kao deo nekakvog trejd paketa ali ujedno moraju i makar malko da povrate reputaciju koju su imali do pre par sezona. ostali pomenuti su pod duzim ugovorima i tu su opcije ili da dajes mahom mlade igrace za budzasto ili da napravis nekakvu ekipu pa tokom sezone da se opredelis kakve su ti dalje opcije, bilo sto se tice pomenutih trejdova ili takmicenja.

svakako se i karte nece prodati same, tako da nije skroz ludo sto su odabrali ovaj put, verovatno kratkorocni, tj verovatno ne ni do kraja sledece sezone.

i da ostavim ovaj tejk, doduse van konteksta, sa blazers' edge portala o deniju u spoileru

Spoiler

Avdija is a two-way player, a forward who can guard positions 1-4 and cover the whole floor. He pushes the break and can distribute the ball. He can score as well. He averaged 17 points in 30 minutes last season and posted 8 games with 30 points or better. He’s a super efficient scorer from two-point range, especially given his style of play. His three-point shot is decent. He’s also durable, playing 70 or more games in each of the last four seasons.

In other words, Deni is pretty much the archetype of the modern NBA player. He’s going to have value on the market. He has that same value, or more, to the Blazers. That makes the bar for trading him high.

It gets even higher when you consider his contract. Avdija is scheduled to make $14.4 million next season. That drops to $13.1 million in 2026-27 and $11.9 million in 2027-28. That declining contract, combined with his skillset and production, makes him a sparkly diamond among his NBA colleagues.

In short, it’ll take a lot for the Blazers to even consider moving him.

48 minutes ago, uini said:

verovatno smatraju da nisu dovoljno losi za proper tank a takodje je verovatno da narod portlanda hoce da gleda dobar basket, pa kao, da naprave ekipu koja moze da se pofajta

mislim da nisam odgledao niti jednu tekmu portlanda ali sam citao da je avdija porobio, pa su verovatno optimisticni

jrue-scoot

sharpe

avdija

grant

ayton-clingan

eto u sustini 7 igraca, 5oro mladih, jedan u prajmu i jedan veteran

imaju cime da igraju

Ja mislim da ce se rijesiti Granta, ozbiljno racunaju tu na Kamaru, bile su vijesti pred kraj prosle sezone da grade ekipu oko Avdije i Kamare. Da su oni neocekivano zablistali i promjenili im planove.

Al mi nije jasan ovaj trejd, morali su dobiti sta bitnije za Simonsa.

Edited by DrZhivago

^^ Anfernee je isto expiring, nema Boston kud da ga zavalja, priča je da će ga pustiti da ode na kraju sezone. Opet, dobili su skraćenje od dve godine (!!) za preko potrebno čišćenje salary capa, po meni je to nešto što bi morao da platiš pikovima, a ne da ih uzmeš usput, iako su to pikovi druge runde. Taj deo mi baš nije jasan.

Razumem želju Portlanda da pošalju negde Simonsa, ali ne razumem da uzmu nazad skupog matorca (na duži ugovor) i nula asseta.

videcemo^

grant ima jos pune tri sezone, 32, 34 i 36ikusur milki ugovor.

kao sto je kralj napisao, prilican je lovac na statse, pa nece biti lako zavrnuti neku ekipu, posto je grant odavno odustao od svog versatile defender arhetipa i presao na ovaj koji mu je doneo strava ugovor.

edit @DrZhivago

Edited by uini

5 minutes ago, goofs said:

^^ Anfernee je isto expiring, nema Boston kud da ga zavalja, priča je da će ga pustiti da ode na kraju sezone. Opet, dobili su skraćenje od dve godine (!!) za preko potrebno čišćenje salary capa, po meni je to nešto što bi morao da platiš pikovima, a ne da ih uzmeš usput, iako su to pikovi druge runde. Taj deo mi baš nije jasan.

Razumem želju Portlanda da pošalju negde Simonsa, ali ne razumem da uzmu nazad skupog matorca (na duži ugovor) i nula asseta.

Kontam da ce leci Simons Bostonu za ovu sezonu bez Tejtuma, treba im poena u rukama, za dalje ne znam posto ce garant traziti dosta para. Al za Portland nemam objasnjenje, jedino ako misle da mogu vise dobiti za Holideja ako ga trejduju u jednom momentu nekom kontenderu pa su zato sad uradili trejd, al labavo mi je to.

Ma za Boston je ovo bombona, leći će im Simons fino, nakon toga cenim da će Pričard u petorku, Simons na free agency, ostaju i bez Porzingisovog ugovora i odmah se lakše diše, biće ispod prve kecelje i mogu da nastave da grade tim oko dva Džejlena.

Nadrealno mi da su se ovako jeftino izvadili iz govana.

14 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Jeste, kacio ja pre nekoliko dana. Pa je njena saigracica onda oborila tu koja je nabila prst u oko. I postala zvezda. Nije samo rasizam, rekao bih cista ljubomora, jer i bele igracice nasrcu na nju.

Zli jezici bi rekli da je biju bele lezbejke zbog njene hetero orijentacije i anti-woke stavova. To, plus rasizam (mada je morala skoro da se posipa pepelom po glavi sa nekim serendanjem o "white privilege").

Ne bi me iznenadilo da Seltiksi udju u neki soft rebuild. Da gledaju mozda da uzmu nesto i za JB i da imaju konkurentnu ekipu nakon sto se Tejtum vrati.

Celticsi verovatno računaju da dok se Tatum oporavi Jrue će već biti mator, a verovatno je i sad mator. Istok je dovoljno jadan da mogu da uđu u PO i ovako, ali nisu dovoljno dobri da budu ozbiljni konkurenti. Sad su mnogo fleksibilniji, Simonsa mogu da puste, mogu da produže, mogu da urade sign and trade i izvuku nekog neizvikanog igrača koji im je koristan itd.