7 hours ago7 hr 52 minutes ago, Amos said:Haliburton i Gordon manje više ista povreda, u manje više istoj utakmici pred odlučujuću. Sreća prati šampione.Sreća je povreda protivnika? Okeeej.
5 hours ago5 hr sto kaze @goofs , sasvim dobar plejof, vrlo izjednacen x svega je bilo.ne moze se sa te strane gledano, traziti nesto vise.tj, nesto vise bi bila neka dva supertima u finalu ili semis, kao dubsi & cavsi onomad ali u takvom scenariju obicno bude puno ciscenja ekipa koje im se nadju na putu.
5 hours ago5 hr Pošto se šampion uvek kopira, hoće sada ostalih cirka 26 timova sa 2-3 max ugovora krenuti da tankuju i skupljaju pikove?
5 hours ago5 hr Nekako njah utisak nakon svega. Mozda kraca regularna sezona i manji broj tekmi jeste resenje ka manjem broju povreda i sledovno kvalitetnijem PO. Ne znam kakav je plan kada Las Vegas i Sijetl dobiju timove.
4 hours ago4 hr Povrede su naravno sranje, ali ne bih rekao da su iskrojile ovaj plejof. Boston je bio na odličnom putu da gubi 3:1 u seriji u trenutku kad je Tejtum pao, Baksi su kanta cele godine i sa i bez Dejma, a ovo sa Halijem, žao mi mnogo, ali nikakva garancija ne postoji da bi Indi dobila sedmu i da se on nije povredio.Možda najuticajnija povreda je bila MPJ (pre nego Gordon), jer ceo plejof poluigra-polustatira i onda tera Denvera da radi neke kompenzacije itd...a opet na kraju i tu je pobedio tim koji igra najbolji basket cele godine. On i Kari recimo, mada je malo verovatno da bi GSW sa Karijem izašao protiv Minesote, a još manje da bi tako mator tim bilo šta napravio protiv OKCa.Ono što možda možemo da očekujemo kao odgovor lige je naravno ne masovno tankovanje , ali igra sa dužim rotacijama, mlađim igračima, manje timova nakcranih zvezdama, a više timova koji funkcionišu kao mehanizam, pa ako se neko povredi, uvek ima neko drugi da uskoči. Jer takva dva su igrala finale.
4 hours ago4 hr 12 minutes ago, goofs said:ovo sa Halijem, žao mi mnogo, ali nikakva garancija ne postoji da bi Indi dobila sedmu i da se on nije povredio.Pa jbg sad, naravno da nema garancija, ali ako je čovek rešio 5 klač tekmi u ovom plejofu, nekako su ti šanse bolje kad imaš njega na parketu na kraju utakmice. 3 superstara su fasovali ahilovu i to čini mi se igrajući na svoj rizik preko granice bola. Aron Gordon je hvala bogu pretekao, iako smo se svi hvatali za glavu gledajući kako povređen igra. Meni su baš jak utisak te povrede i čista fizikalnost lige, koja potpuno pojede talenat u ovim tekmama kad se odlučuje. Opet ću istaći sinošnju poslednju četvrtinu kao apsolutnu antireklamu za košarku. I to ne samo zbog promašaja, nego zbog potpune bezidejnosti u napadu obe ekipe, što je posledica ogromne fizičke iscrpljenosti.
2 hours ago2 hr Ja sam poceo da gledam utakmicu, video 3 trojke Haliburtona i kao ovo Indijana dobija i posle povreda. Steta za Indijanu, mada sam navijao za OKC, ne bi mi bilo krivo ni da su oni dobili, bilo bi fair and square. Bice Indijana jaca sledece godine, tako mi se cini.
2 hours ago2 hr 2 hours ago, 1n54jd3r said:Nekako njah utisak nakon svega. Mozda kraca regularna sezona i manji broj tekmi jeste resenje ka manjem broju povreda i sledovno kvalitetnijem PO. Ne znam kakav je plan kada Las Vegas i Sijetl dobiju timove.Naravno da je rešenje, isto kao što je delom rešenje za ogroman broj utakmica u toku regularne sezone gde je voljni momenat negde na skali od 1-10 na 2 i po. Sa manjim brojem utakmica rezultat tih utakmica bi imao veću važnost.No naravno taj film nećemo nikad gledati.