Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

kreću da ih lome a Karlajl se mrtav ladan okreće ka klupi i uvodi Tonija Bredlija....nedugo zatim ga vadi i ubacuje Tomasa Brajanta...Jbg majstore, 7 tekma, kreće centrifuga ovih a ti nešto tu izvodiš sa rezervom rezerve

• Replies 7.2k
  • Views 351.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

TJ se probudio, ali Siakam je prigusen posle prve cetvrtine

sad vec ko muve bez glave igraju.

Siakam prodao bez ispaljenog metka, ostali statirali samo jer ipak nisu kvalitet za ovaj nivo kosarke

Bedak, bas nekako jadna titula Oklahome nevezano za to sto su omrazeni kod Srbendi, bice zadovoljstvo navijati protiv njih sledece sezone

Za koga ćeš navijati na Denver-Oklahoma? fantom

Reko sam vam lepo da idete u kladionicu i uzmete pare.

53 titule tima prvog na kraju regularnog dela,

16 drugog,

8 treceg

i po 1 titula cetvrtog i sestog koji su branili titulu.

Tradicija ispostovana.

mislim da je ipak zbog nikole (milenka) topica, ta porodica stalno uzima titule. prvo mesto reg sezone manje-vise

salu nastranu, bez obzira na preferencije, povrede, sudijska gledanja kroz prste, na kraju su dve ekipe koje su najbolje odigrale plejof dosle do finala i uzela ga je ekipa koja je imala vise municije u finalu. nema se sta zameriti.

Edited by uini

Ali što je trejd Durenta veća vest od NBA finala 😄

neverovatno sranje za halibartona

da na ovaj nacin otvoris sedmu odlucujucu utakmicu i onda se povredis

i to potencijalno tesko u toj meri da moras propustiti veci deo naredne sezone uz pitanje da li ces se ikad vratiti na predjasnji nivo

nakon povrede sam legao da spavam jer je bilo jasno da indijana nije imala sanse

malopre odgledao ostatak utakmice bez da sam znao rezultat, ali nekako potpuno em bez neizvesnosti, em pod uitiskom te povrede

naravno to ne uzima nista od titule oklahome, ali prosto je zasenilo sve ostalo na utakmici

oklahoma zasluzeno potpuno titula, najbolji u regularnom delu i to ubedljivo, najbolji u PO

na kraju deluje da je presudna bila njihova dubina i zanimljivo mladost

mladost u smislu da je sigurno uticala da im se niko ne povredi, sto je postala kljucna stvar u putu do titule

indijana takodje, potpuno zasluzeno u finalu

nakon slabog ulaska u sezonu igrali su veoma dobro u drugom delu, a narocito u PO

slicno kao i kod oklahome i njima je presudna bila dubina i mladost, iako nesto stariji od oklahome, medju najmladjim su ucesnicima PO

videcemo kako ce sve to uticati na NBA narednih godina

poslednjih godina titule po pravilu uzimaju ekipe pravljenje draftovanjem i razvijanjem

veteranske, narocito oslonjene na dovodjenje super zvezda imaju daleko manje uspeha

poslednja takva titula su lejkersi i to u onoj korona sezoni, sa svim suludim pravilima i okolnostima

takodje u narednu sezonu se ulazi bez halibartona koji je doveo indijanu do finala, tejtuma koji je prvi igrac bostona koji je opet vazio za ekipu od koje se ocekivalo da dominira nekoliko sezona, a povrede ih potpuno sklonile sa vidika, bez irvinga, bez lilarda...

sve ovo uz smenu generacija koja je sad vec u zavrsnoj fazi gde su stef, lebron, durant, harden, lenard tu vise kao neke ikone nego kao igraci koji zaista mogu odvesti ekipe do titule bice svakako zamnimljivo, ali i potpuno drugacije nego u prethodnom periodu

sad smo i zvanicno nekoj novoj eri

simpaticni momci na dodeli i proslavi, ali trenera ne mogu da svarim nikako lolol

55 minutes ago, pbg12345 said:

neverovatno sranje za halibartona

da na ovaj nacin otvoris sedmu odlucujucu utakmicu i onda se povredis

i to potencijalno tesko u toj meri da moras propustiti veci deo naredne sezone uz pitanje da li ces se ikad vratiti na predjasnji nivo

nakon povrede sam legao da spavam jer je bilo jasno da indijana nije imala sanse

malopre odgledao ostatak utakmice bez da sam znao rezultat, ali nekako potpuno em bez neizvesnosti, em pod uitiskom te povrede

naravno to ne uzima nista od titule oklahome, ali prosto je zasenilo sve ostalo na utakmici

Haliburton i Gordon manje više ista povreda, u manje više istoj utakmici pred odlučujuću. Sreća prati šampione.

Antiklimaks ako mene pitate, mada sam ispratio jednim okom ovaj plejof. Jedino kambekovi Indijane vredni pamćenja, ostalo će se zaboraviti koliko sutra. Masa blowout tekmi, masa povređenih igrača, i poslednja (ragbi) četvrtina sinoć kao suma svega što ne valja u NBA trenutno. Igrači se izrabljuju i na kraju ostane samo puko ostajanje na nogama i 0 košarke.

Uništena je institucija All Star utakmice, a rekao bih da polako opada gledanost i generalno. Moraju se dozvati pameti kako bismo gledali kvalitetnije i smislenije natjecanje najboljih igrača na planeti.

Kako reći da je Zli Gli u pravu, a da ne kažeš da je Zli Gli u pravu covid19

Ja sam se smorio ko guzica, a nisam inače neki fan Indijane (da li je iko?), ali kupili su me skoro pa filmskom pričom u ovom PO. Draže bi mi bilo da su ih ovi prosto oduvali i to je to, čestitke, ljubimruke itd, a ne ovako...OKC je loše otvorio utakmicu, dali su nešto tipa 3-4 trojke do poluvremena, mirisalo je na one tekme koje su inače gubili ove godine, ali jbg, nije se moglo bez najboljeg igrača, a još gore je što će verovatno propustiti celu sledeću sezonu, a ekipa bi baš bila nabrijana da ugrabi ono što im je izmaklo.

Bleuh.

Inače, ne bih se složio da je bio loš, naprotiv, čini mi se kao najbolji plejof godinama unazad, jedina serija koja je baš podbacila je finale zapadne konferencije (ok i par onih u prvoj rundi, ali to je neminovno već godinama), sve ostalo je bilo na krv i nož, sa dosta nekih raspleta koji su mogli otići na skroz drugu stranu, samo da je neki detalj bio drugačiji.