Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Denver vodi a poeni sa klupe kažu, 20-9 u korist OKC.

Mora neko od rezervi da proigra u DEN i pomogne da se održi prednost na kraju.

• Replies 6k
  • Views 288.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Ja ovog Karuza pamtim kao žešćeg kamenjara. Kad je on naučio da pogađa spolja u serijama?

I da, sudije 3 odluke vidno na stetu Denvera. Cisto da vrate posrnuli OKC u igru. Jokic ne odmara, startuje i 4tu.

Edited by 1n54jd3r

Ovi tesko mogu da okrenu bez da ih sudije zestoko poguraju, bukvalno niko im se nije zapalio pa da idu na kartu necijeg ludila, pritom s druge strane Nagetsi mase otvorene trojke

Nikad plejof igrac od Gilgesa realno a i Dzejlen Vilijams teska prevara, nema coveka opet nigde kad je frka

Edited by Zli Gli

Russell WestAirbrick

Russ vec drugi airball sa trojke. Jokic odrzava kontrolu nad tekmom.

Kako igra debeli hail

Baš me iznervirao AG sa ovom trojkom u 6. sekundi napada.

Ide ključnih par napada tekme. Drži gaće sad.

Starteri Denvera znacajno vise minuta u igri od protivnika. Za ocekivati je da ih sustigne umor. Kocka se Adelman. Nadam se da ce naci par minuta za Jokica da odmori.

Ne bi odmoglo i da Strela ubaci nešto, promašio je 6 poslednjih šuteva.

Just now, 1n54jd3r said:

Starteri Denvera znacajno vise minuta u igri od protivnika. Za ocekivati je da ih sustigne umor. Kocka se Adelman. Nadam se da ce naci par minuta za Jokica da odmori.

Odmoriće ako bude gotovo.

watson macka

Jao kakve gluposti.

Gordon me neprijatno iznenađuje nekim odlukama.

3 minuta bez poena bez da su napad odigrali na Jokića frust

Nisu dali kos iz igre od kako sam ustao da gledam. Bacili su 10 cigli. Neverovatno