Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

Utisak mi je da je Denver morao sa vecom prednoscu da ode na poluvreme, imajuci u vidu kako je Jokic odigrao. Ima 19 poena, 9 skokova i 3 asistencije za 20min.

• Replies 8.1k
  • Views 433.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

lose su zatvorili poluvreme, ali mi denver izgleda prilizno smireno i samouvereno. ne znam sta im je

Just now, banecare1 said:

lose su zatvorili poluvreme, ali mi denver izgleda prilizno smireno i samouvereno. ne znam sta im je

Vibe krece od Jokica i prenosi se na ekipu. A on je veceras dosao da igra a ne da kuka na sudije. Russ i Jamal su imali nekoliko jeftino prodatih lopti, CB takticki nebranjen na trojci ali dosta promasaja za sad. MPJ isto slabo i tanko. Prakticno Jokic i AG na potrebnom nivou za sada. I Julian mini rola sa pozitivnim impact-om.

Mnogo je zajeban OKC. Ovo bi bio herojski uspeh. Na svakih 5 minuta im se upadne u ritam i to su ovo mini serije po 7-8 razlike za minut.

1 minute ago, kralj said:

Mnogo je zajeban OKC. Ovo bi bio herojski uspeh. Na svakih 5 minuta im se upadne u ritam i to su ovo mini serije po 7-8 razlike za minut.

I Denver je imao seriju 9-0 za 1:20. Imaju gori rezultat no sto su ostavili utisak.

Može i Denver naravno da napravi seriju, al to je uglavnom neka serija vanrednih poteza, ovi ne urade ništa specijalno, samo se rastrče i razmašu u odbrani i pretrče ih u tranziciji.

OKC neverovatno malo dobija od joea, wigginsa i wallacea kroz celu seriju. Posebno prve dvojice.

Presmešan je MPJ

Previse u nastavku daju prostora SGA-u za drive i naskok. Jamal povratio samopouzdanje, a Jokic nastavlja kako je i zavrsio prvo poluvreme.

Hartensajn je imao huge blok na AG-u koji je krenuo na kucanje. Plasim se minuta kada Russ udje umesto Jamala.

Aaa, šta ubacuje ludak.

Sad treba karuza preziveti.

MPJ u stetocina modu.

marija ljubim te gde kazes

+12 za Denver. Teraju OKC da uzmu TO. Odlicno da predahnu malo, igralo se intenzivno bez pistaljki, dosta fizickog trosenja u ovom periodu.

Kako gori OKC mrežica.

Što je najgore, bilo bi još 6 da Dort nije dao trojku bez samopouzdanja pošto je več preskočio šut, da bi MPJ u sledećem napadu promašio skroz otvorenu, magare.

Russ 5 promasenih suteva plus 2 izgubljene. Na stranu sto je borben i trudi se. Ne treba uopste lopta da bude u njegovim rukama.