17 hours ago17 hr Ne bih da jinx-ujem ali dobar pocetak i energija Denvera na startu tekme. AG bez greske u napadu. Brzih 11 poena za 5min. Edited 16 hours ago16 hr by 1n54jd3r
16 hours ago16 hr Kakva efikasnost na obe strane, Denver malo slabiji u odbrani sa dopuštena dva otvorena šuta.
16 hours ago16 hr A Klipersi sulud procenat za 3. Ne znam da li gresi espn statistika, Jokic 7 asistencija za 9 minuta. Edited 16 hours ago16 hr by 1n54jd3r
16 hours ago16 hr Nije džabe pizdeo Meloun i igrao Holidej protiv Minesote.Votson je u trećoj godini, nema šta da doprinese u napadu, u odbrani se peca na finte iskusnijih. Nedostaju šutevi MPJa (Vestbruk već imao dva pokušaja) i Mareja.
16 hours ago16 hr 3 minutes ago, reg said:Nije džabe pizdeo Meloun i igrao Holidej protiv Minesote.Votson je u trećoj godini, nema šta da doprinese u napadu, u odbrani se peca na finte iskusnijih.Apsofakinlutno. Upravo sam dosao da napisem kako moze na leto da bude chip u prosledjivanju Naji-ja dalje.
16 hours ago16 hr 1 minute ago, Popaj said:Ja ovo pricam godinama, ne bas da je klasican floper ali mnogo preuvelicava kontakte cesto, bas je previse teatralan, i veceras par puta vec23-2 serija nasih, i pored toga sto su Dan i Simons igraci manje u napadu a Harden ima neke kretnje u odbrani koje niko nikad nije imao u istoriji kosarke
16 hours ago16 hr 5 minutes ago, Amos said:Apsofakinlutno. Upravo sam dosao da napisem kako moze na leto da bude chip u prosledjivanju Naji-ja dalje.Mislim da će svi rukiji osim CBa biti raspoloživi, s tim što mislim da i on suštinski nije kompatibilan kao starter uz Jokića.Kronkiji treba da se otvore za nekog wheeling and dealing GMa. Idealno kada ne bi bilo interesovanja za Browna pa da opet dodje na neki 1+1 ugovor.Inače, kako igra Denver nije loš rezultat.