April 21, 20251 yr dobi gsw prvu, ali nisam siguran da ce i serijuimaju karija i batlera, ali je hjuston prosto previse fizicki dominantanverujem da ce naci neku bar pristojnu igru u napadu, a ne da se sve zasniva na vanvletovim suludim sutovima za 3
April 21, 20251 yr Najbolje što su mogli je onih -4 kada je VanVlit pogodio jednu od svojih malobrojnih trojki. Baš su bili nedisciplinovani u odbrani.
April 21, 20251 yr 4 hours ago, pbg12345 said:dobi gsw prvu, ali nisam siguran da ce i serijuimaju karija i batlera, ali je hjuston prosto previse fizicki dominantanverujem da ce naci neku bar pristojnu igru u napadu, a ne da se sve zasniva na vanvletovim suludim sutovima za 352 36 u skokovima, najbolji par petica u ligi protiv skracenih grina i lunija. Uz malo vise discipline mogu izbaciti gsw.
April 21, 20251 yr 13 hours ago, debeli said:Kakvo je deblo bio Hartenštajn one sezone u Denveru po odlasku Plamlija, činio mi se tada kao veliki downgrade u odnosu na njega, sad centre tog tipa jede za doručak, prijatno sam iznenađen transformacijom.Nije ti se dobro činilo, video se i tada potencijal. Imao je neke odlične minute nego ga je mazga Meloun tretirao kao što tretira većinu igrača, prestrogo i bez strpljenja, dok su neki drugi imali beskonačne kredite. Pokazale su ove godine da malo koji igrač uspe da se izbori sa tim, kad zna da /karikiram/ ima dva minuta koje mora da odigra bez greške inače ide klupiranje narednih 5 utakmica. Pa aj ti budi skroz fokusiran i odigraj najbolje moguće.
April 21, 20251 yr 12 hours ago, goofs said:Pitanje je koliko bi on napredovao da je igrao 10-12min iza Jokića.Ja mislim da bi slično iskreno, talenat je tu, na osnovu intervjua i sta drugi igrači pričaju o njemu deluje da je dobar decko, posvecen i radan i bez ego tripa. Da igras i treniras sa Jokicem svaki dan? Pa ne znam ko ne bi napredovao, i odbrambeno i napadacki. Samo je trebalo da zna da ima 15 minuta svaku tekmu i da moze u tom smislu da bude opusten, sto nije bio slucaj.Druga je stvar sto ne znam kako bi se to resilo u smislu para i sto bi ubrzo postalo jasno da je previse dobar za tu ulogu.
April 21, 20251 yr Finalisti za nagrade:MiP: Cade Cunningham, Dyson Daniels, Ivica ZubacDPY: Dyson Daniels, Draymond Green, Evan MobleyKvačilo player of the year: Jalen Brunson, Anthony Edwards, Nikola Jokić6PY: Malick Beasley, Ty Jerome, Peyton PritchardRotY: Stephon Castle, Zaccharie Risacher Jaylen WellsCotY: Kenny Atkinson, JB Bickerstaff, Ime UdokaMVP: Giannis, SGA, JokićBold su moji pikovi, neka neko javi tamo NBA ballotama da znaju
April 21, 20251 yr hartenstein i nije toliki problem, jer ga denver svakako ne bi mogao plataiti. veci problem su silcni baceni pikovi na rezervne centre koji na kraju nisu ni dobili minute u playoffu.
April 22, 20251 yr Niksi kidaju, nagrebali čak 4 poena za prvih 8 minuta u 3/4. Uključih se na poluvremnu taman na hrkljuš time.
April 22, 20251 yr Umalo Detroit opet da ispusti pobedu, srećom je Šreder hladne glave pogodio trojku.
April 22, 20251 yr Da, baš tvrda utakmica u drugom poluvremenu. Za malo da se Niksi izvuku još jednom.
April 22, 20251 yr Jokić popizdeo, propustili su da iskoriste ukradenu loptu i promašaj Klipersa da odu na +10, umesto toga samo +3.