Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

19 minutes ago, 1n54jd3r said:

Uf uf

Kakav dripac, nadam se da ga čeka ozbiljna zabrana.

• Replies 8.1k
  • Views 433.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

5 minutes ago, reg said:

Mislim da će svi rukiji osim CBa biti raspoloživi, s tim što mislim da i on suštinski nije kompatibilan kao starter uz Jokića.

Bar da su rukiji D But boys svi sada imaju 3-4 godine iskustva

Presmesno je kako timovi mogu da postave odbranu protiv Denvera. Dok AG nije pronasao sut u sezoni, mogli su makar 2 igraca da ostavljaju same na sutu u svakom trenutku, a nekada i vise. Jako frustrirajuce za navijati.

4 minutes ago, 1n54jd3r said:

Presmesno je kako timovi mogu da postave odbranu protiv Denvera. Dok AG nije pronasao sut u sezoni, mogli su makar 2 igraca da ostavljaju same na sutu u svakom trenutku, a nekada i vise. Jako frustrirajuce za navijati.

Samo ponavljaj - ako izgube od Klipersa necemo morati vise ovo da gledamo.

headless chicken nuggets

Zavidim onima koji su resili da spavaju i iskuliraju ovo blamiranje. Sledeca tekma je must win za Denver, margina za gresku im je minimalna. Morace da ih kenja sut nevidjeno a to tesko da ce se desiti.

52 minutes ago, 1n54jd3r said:

Ne bih da jinx-ujem ali dobar pocetak i energija Denvera na startu tekme. AG bez greske u napadu. Brzih 11 poena za 5min.

ma nisi lolol

Korektnih +18 poluvreme, moglo i jace ali ok

I Memfis cak kida, za sad idealno sve

Zapravo, serija je izgubljena u poslednja 3 minuta prethodne utakmice. Ako egal clutch ne resis u svoju korist, ugasio si. U narednoj ce da te napune Danovi, Batumi i Paveli.

1 minute ago, Zli Gli said:

Korektnih +18 poluvreme, moglo i jace ali ok

I Memfis cak kida, za sad idealno sve

Makar ti zivis svoj najbolji zivot

bogi jos uvek ne moze da poentira iz igre tokom playoff-a

Bilo bi lepo da Adelman ne ubacuje Jokica i AG-a u drugom poluvremenu.

9 minutes ago, 1n54jd3r said:

Zavidim onima koji su resili da spavaju i iskuliraju ovo blamiranje. Sledeca tekma je must win za Denver, margina za gresku im je minimalna. Morace da ih kenja sut nevidjeno a to tesko da ce se desiti.

Ja legao u devet.cry

Sad sam kao Amos, razmišljam da li da navijam da ih razvale od života, ali da MPJ ima ok partije jer jedini može da bude trejdovan u neki klub na dnu koji ima mesta za njegovu platu.

Piket ima 25 godina, ali je nesiguran poput rukija, propustio je da šutne jednu trojku iz ugla i vratio nekome za šut iz gore pozicije.

6 minutes ago, 1n54jd3r said:

Bilo bi lepo da Adelman ne ubacuje Jokica i AG-a u drugom poluvremenu.

AG će sam da se isprati, 3 faul na početku poluvremena. Opušten Denver u skoku, nije to koncentracija sa početka tekme.

Ma primili su 65 poena za poluvreme, nema tu šta ozbiljno da se priča. Prijaće im potpuna rekonstrukcija tima i novi trener.