April 24Apr 24 Droga Bitadze zalaktio letonca ,krenula da šiklja krv ,ovaj otrča u svlačionicu ,mislio sam gotov si ti prijatelju Ali se ludak vratio da izvede slobodna bacanja
April 24Apr 24 Povredio se Batler protiv Hjustona, gube Voriorsi ubedljivo drugu tekmu. Sve serije na Zapadu osim Memfisa i Oklahome su sada 1:1.
April 24Apr 24 Ne podnosim Jalena Greena još od ruki sezone, ali mora mu se priznati - uspeo je da značajno ublaži oscilacije u igri. I dalje mislim da je on glavni kamen spoticanja ka ozbiljnijoj contender priči, ali ima daleko više pozitivnih perioda nego ranije. Sad im je, verovatno, veći problem razbojništvo Freda VanVleeta u napadu. Ipak, bar to uspeva da kompenzuje solidnom odbranom.Imaju team option za njega za sledeću sezonu, a po svemu sudeći Udoka ga i dalje gotivi. Verujem da ostaje.U svakom slučaju, bekovski free agency je poprilično tanak.Giddey je RFA, ali Bullsi će mečovati sve ponude za njega.
April 24Apr 24 Meni se mnogo sviđa ta okosnica Amen-Jalen-Alperen, nadam se da ih neće rasturati. Mada razumem šta kažeš, Hjuston ima čak 7 igrača sa dvocifrenim prosekom poena, ali nijedan nije prolific scorer, kad bude stani-pani ne znaš kome loptu da daš, nijedan ne uliva neko veliko poverenje, Jalen to još uvek nije. Treba im jedan KD na račun FVV, Bruksa i sličnih, ostatak se lako popegla, mada ako doguraju do finala konferencije onda ni ne treba bilo šta da menjaju, neki sitni dodaci i računaš na prirodan rast mladih igrača.
April 25Apr 25 Izvuče se NYC na nepostojeću mrtvu loptu i posle toga na još gluplje izvedeno skakanje za loptu.
April 25Apr 25 Just now, *edited by mod said:Izvuče se NYC na nepostojeću mrtvu loptu i posle toga na još gluplje izvedeno skakanje za loptu.I onda KAT zabada tezak fade away sut ali kapa dole za muda.