Jump to content
Kraljeva magija

NBA 24/25

Featured Replies

Droga Bitadze zalaktio letonca ,krenula da šiklja krv ,ovaj otrča u svlačionicu ,mislio sam gotov si ti prijatelju

Ali se ludak vratio da izvede slobodna bacanja

Snapshot_2025-04-24_01-03-33.760.jpg

Ove 1-8 serije nisu ni morali da igraju ove godine.

Povredio se Batler protiv Hjustona, gube Voriorsi ubedljivo drugu tekmu. Sve serije na Zapadu osim Memfisa i Oklahome su sada 1:1.

Sad ce Greenara da pokaze svoju “four times all-star” velicinu mmw.

Brunson i zvanično kvačilo godine

Ne podnosim Jalena Greena još od ruki sezone, ali mora mu se priznati - uspeo je da značajno ublaži oscilacije u igri. I dalje mislim da je on glavni kamen spoticanja ka ozbiljnijoj contender priči, ali ima daleko više pozitivnih perioda nego ranije. Sad im je, verovatno, veći problem razbojništvo Freda VanVleeta u napadu. Ipak, bar to uspeva da kompenzuje solidnom odbranom.

Imaju team option za njega za sledeću sezonu, a po svemu sudeći Udoka ga i dalje gotivi. Verujem da ostaje.

U svakom slučaju, bekovski free agency je poprilično tanak.

Giddey je RFA, ali Bullsi će mečovati sve ponude za njega.

Meni se mnogo sviđa ta okosnica Amen-Jalen-Alperen, nadam se da ih neće rasturati. Mada razumem šta kažeš, Hjuston ima čak 7 igrača sa dvocifrenim prosekom poena, ali nijedan nije prolific scorer, kad bude stani-pani ne znaš kome loptu da daš, nijedan ne uliva neko veliko poverenje, Jalen to još uvek nije.

Treba im jedan KD na račun FVV, Bruksa i sličnih, ostatak se lako popegla, mada ako doguraju do finala konferencije onda ni ne treba bilo šta da menjaju, neki sitni dodaci i računaš na prirodan rast mladih igrača.

Izvuče se NYC na nepostojeću mrtvu loptu i posle toga na još gluplje izvedeno skakanje za loptu.

Just now, *edited by mod said:

Izvuče se NYC na nepostojeću mrtvu loptu i posle toga na još gluplje izvedeno skakanje za loptu.

I onda KAT zabada tezak fade away sut ali kapa dole za muda.

Btw, Tobajas je takav 1 neopisivi luzer.

Nije mi baš jasno kako ono nije bilo preko pola?

Dosetili se za odvracanje paznje :D

Komentator na Areni

Klipersi će ugostiti Denver Nagetse našeg Nikole Jokića