April 22Apr 22 Zaista nema na cemu, moj omiljeni igrac je prvi mec izgubio 50+ razlike. Ajde bar je Edvards sa Minesotom porobio Los Andjeles, mada to i nije iznenadjenje jer ovi nemaju centra i fali im jos jedna lopta u napadu, tu moze i metla da padne.Ovo navijanje protiv Jokica je onako usput, razonoda, mada svakako bolje da ispadnu sto pre i da ne slusamo i dalje kako je top10 svih vremena lik koji igra odbranu kao ti i ja otprilike, zaista nema smisla...
April 22Apr 22 Baš puno nekarakteristično loših odluka debelog, u ovakvoj seriji takve izgubljene vrede duplo. Neće proći ako on ne bude jasno najbolji igrač. Čudi me da nije dao Mareju poslednji šut, imao bi mnogo bolju poziciju nego što je Jokić imao, a i dao je takvih hrpu u karijeri.
April 22Apr 22 Nisam mogao da se budim, raspadao bih se danas na poslu. Ako MPJ nije u opticaju za trecu, ne vidim kako Denver moze do pobede.
April 22Apr 22 Igraće brat Russ, ali mora neko drugi sa klupe da uskoči na njegovo mesto onda. 50:32 je bilo u skokovima za Nagece, ali su ukupno imali 6 šuteva manje od Klipersa. Suludo je to, pola otpalo na izgubljene lopte.
April 22Apr 22 On 22. 4. 2025. at 9:36, spaceploitator said: Baš puno nekarakteristično loših odluka debelog, u ovakvoj seriji takve izgubljene vrede duplo. Neće proći ako on ne bude jasno najbolji igrač. Čudi me da nije dao Mareju poslednji šut, imao bi mnogo bolju poziciju nego što je Jokić imao, a i dao je takvih hrpu u karijeri.A i Braun je mogao da doda Rasu koji je šutirao valjda 3/6.Meni je isto ta razlika u skokovima/izgubljenim loptama neverovatna. Još su i bacanja šutirali 60 i nešto posto.
April 22Apr 22 On 22. 4. 2025. at 9:46, 1n54jd3r said: Ako MPJ nije u opticaju za trecu, ne vidim kako Denver moze do pobede.Saberi se, molim te.
April 22Apr 22 On 22. 4. 2025. at 10:00, reg said: A i Braun je mogao da doda Rasu koji je šutirao valjda 3/6.Meni je isto ta razlika u skokovima/izgubljenim loptama neverovatna. Još su i bacanja šutirali 60 i nešto posto.Da si mi rekao pre serije da će Denver tolko da dominira u skoku rekao bih pa to je to ide 4:1 4:2 lagano. Ali baš je loš znak da izgube ovako gustu utakmicu. Clutch bi trebalo da ih solidno favorizuje jer imaju prednost u plejmejkingu i utemeljenu 2na2 osovinu, a oni izgubiše posle niza loših odluka.
April 22Apr 22 On 22. 4. 2025. at 5:47, banecare1 said: i on je izgubio loptu tako sto mu je ispala iz ruku, pa se jos izgleda i povredio nakon toga kada ga je poklopio batumBtw ova situacija je mogla da bude okarakterisana kao faul, MPJ jeste već izgubio loptu ali nakon toga kad više ni lopta nije u blizini mislim Dunn se baca na njega svom težinom i pri tom ga povredjuje. Iako daleko od lopte ovo je bio čist faul (ne znam da li je moglo naknadno da se gleda s obzirom da ništa nije svirano, mislim ne podleže čelendžu).
April 22Apr 22 On 22. 4. 2025. at 10:07, spaceploitator said: Ali baš je loš znak da izgube ovako gustu utakmicu. Clutch bi trebalo da ih solidno favorizuje jer imaju prednost u plejmejkingu i utemeljenu 2na2 osovinu, a oni izgubiše posle niza loših odluka.Treba naći podatak koliko puta je AG promašio kucanje 1 na 0. Za taj procenat su, otprilike, ovo izgubili. Edited April 22Apr 22 by Amos
April 22Apr 22 Vec drugu utakmicu za redom Jokic je nadigran od strane Zupca. U kljucnoj utakmici serije on je do poslednje cetvrtine uzeo samo desetak suteva. U poslednjem napadu je imao otvoren sut za trojku za izjednacenje, umesto toga je uvalio kosku Braunu za mnogo tezi sut . Klipersi bi ovo sada trebali rutinski da odrade. Ocvekujem da ih pregaze lako dva puta kod kuce i da zakljucaju seriju u Denveru u nekoj tesanoj utakmici.