Fins fleet Posted October 16 Posted October 16 13 hours ago, freakns said: dovodjenje Tyusa Jonesa i Monte Morrisa su za mene najbolji posao koji je neka ekipa napravila na zapadu, bolje od Thundera koji je dovela Carusa i Hartesteina. Id u picku materinu I mene ko terao da citam carsaf 1 2
reg Posted October 16 Posted October 16 14 hours ago, freakns said: Nova sezona, novi topic Sezona pocinje reprizom finala istoka, Celtics-Knicks u noci izmedju 22 i 23 oktobra. Nakon toga sledi Lakers-Wolves Po svim najavama, Celticsi su veliki favoriti za odbranu naslova, ali cini se da ce ovaj put konacno imati ozbiljnu konkurenciju na istoku. Knicksi izgledaju odlicno, makar kako su na papiru slozeni. KAT im je sjajan dodatak posto znamo da ce Robinson da se povredi(evo i u sezonu ulazi povredjen), Phila je pustila Harrisa ali im je zato dosao PG13. Sto je super za regularnu sezonu, ali ne znam kako planiraju da urade nesto u playoffu kada se PG13 pretvori u playoff P, i Embiid bude imao jopet neku povredu(zemlja se okrece oko sunca, u americi se mora umreti i platiti porez i Embiid ce biti povredjen u playoffu su 4 konstante na kojima pociva moderno drustvo)... iz nekog razloga svi zaboravljaju Buckse... kojima je Doc Rivers trener... sto je ujedino i odgovor zasto ih zaboravljaju... Orlando i Indiana ce biti interesantni za gledanje, ali ostalo, ukljucujuci Miami je plac majke bozije Na zapadu prvu favorit je Thunder. Thunder nece u finale, MMW. Posle njih ide trojka Minnesota, Denver i Dallas. to su kao cetiri tima od kojih se najvise ocekuje. ne razumem zasto se Phoenix zaobilazi. mislim da Sunsi imaju najozbiljniji tim jos od kada su igrali finale. sve ce naravno zavisiti od Duranta i Bookera, Beal je tu da im unistava salary cap, ali imaju odlican depth. dovodjenje Tyusa Jonesa i Monte Morrisa su za mene najbolji posao koji je neka ekipa napravila na zapadu, bolje od Thundera koji je dovela Carusa i Hartesteina. Minnesota je napravila svinjaju dovodjenjem Randlea umesto KATa, to je IMO, massive downgrade. Debeli ce da ih oplodi ako se opet nadju u playoffu... naravno, buzz se kao i uvek stvara oko LeBrona i Lakersa, ali taj tim je smejurija. aj sto im je trener rookie, i dosao zato sto je dobar drugar sa LeBronom, ali tim koji misli da je Reaves treca karika za sampionsku ekipu nece daleko da zavrsi. Dallas je doveo Klaya, ali Klaya iz 2024. ne Klaya iz 2016. ne znam kako su mislili da odbrane nekoga spolja sa Lukom, Kyriem i Klayom. jedino ako im Naji Marshall bude dao ono sto im je Derrick Jones dao prosle sezone, plus da Lively napravi step up. sve ostalo, ne vidim kako moze opet da im sloze kockice pa da se docepaju finala... Nuggetsi, i ovo ce da zvuci taaaaaaaaaako lose, ove sezone ce da zavise od Westbrooka. On je taj koji mora da izvuce regularnu sezonu. Jer ako Debeli bude igra na svom nivou, kao i AG i MPJ, sa Westbrookom to bi bilo dovoljno za laganih 50+ pobeda. Ako Westbrook zakaze, ne znam sta treba da se desi pa da Nuggetsi budu 50+ W tim. Da Jamal odigra 70+ tekmi sa 20+ po tekmi? ali zaista ocekujem da Russ bude Russ, da Saric odigra korektno i da Watson napravi iskorak napred. mozda i Strawther, ali bilo bi previse da svi upitni igraci budu upotrebljivi... uglavnom, Russ ce morati da pomogne da se dovuku do top 4 ekipe i da Debeli udje odmoran u playoff. Ako dodje do toga, Nuggetsi su u playoffu svakako najozbiljnija ekipa na zapadu, jer ne verujem da opet mogu AG i Debeli da ostanu bez snage a Murray se povredi(uz KCPa... pa su opet bili na poluvreme do finala zapada) ocekujem da Knicksi iznenade Boston u finalu istoka i udju u finale. ocekujem da Nuggetsi u 7 tekmi dobiju Phoenix u finala zapada(da, tipujem Nuggets-Suns finale zapada, bas zato sto niko ne misli da ce do toga da dodje)... ocekujem kompletni spektakl u finalu i drugu titulu Nuggetsa. Ja obrnuto od finsa, da dam +1 delu o Finiksu, dobro je izgledao Monte (doduse ni Denver nije igrao odbranu, čak ni u prvom). Sviđa mi se kako Finiks kako izgleda, jedino je pitanje mogu li da budu dobri u plejofu (i stignu do finala Zapada) uprkos Bilu....mislim da ne mogu. Počeli Denver i Oklahoma, Marej ne igra, izgleda da je opet imao probleme sa kolenom. Ova njihova sezona podseća na 21/22, znaš da ne mogu da uzmu titulu, gledaš zbog Jokića, njegove igre i sposobnosti da učini saigrače boljim i dobije 50+ utakmica okružen bekovima i krilima koji ne mogu trojku da ubodu.
uini Posted October 16 Posted October 16 13 hours ago, Zli Gli said: Dalas je bio one hit wonder i takodje mrka kapa od njih, ... Seltiksi brane titulu lagano, prejaki su realno. mavsi su u lukinoj eri makar 2-hit wonders, pošto su onomad bili u finalu konferencije i sada u finalu. imaju dubok roster, tako da, videćemo. nevezano za ovo gore a vezano za dubinu rostera, celticsi imaju tanak roster izvan 6 glavnih igrača, među kojima je horf od 38 ljeta i porzingisa, koji kada jednom krene u npr januaru, treba da ostane čitav do plejofa & beyond. pri čemu igraju na istoj poziciji na sve to, jrue ima 34, poslednjih 4-5 godina je super sa zdravljem ali nije to uvek tako bilo. videćemo već u startu, tj u novembru i decembru, kako će tillman da izgleda kao 6i igrač, jer ni horf ne sme da zapinje preko mere + kako će izgledati lonnie walker i pritchard kao sedmi i osmi. sve to pod uslovom da se niko od ovih preostalih big gunz ne povredi na duže slažem se da su favoriti, kao uostalom i svako ko uzme titulu ali nisam siguran da će to ići baš glatko, niti da je izvesno 1
Hele Posted October 16 Posted October 16 1. Pinujte temu 2. Ko su svi ovi ljudu, koliko to Denver ima igraca pod ugovorom?
uini Posted October 16 Posted October 16 doduse, hornetsima jutros pisalo da je duane bio na klupi, samo nije ulazio
pbg12345 Posted October 16 Posted October 16 upravo sam skapirao da onaj smesni tromi centar mornara ima rodjenog brata u denveru
freakns Posted October 16 Author Posted October 16 11 hours ago, Fins fleet said: Id u picku materinu I mene ko terao da citam carsaf nemas pojma, idi vijaj medjede Tyus Jones je veoma underrated play, kao i Monte. oni nisu scoreri, vec klasicni playevi. ali Phoenixu skoreri ni ne trebaju. imaju KDa, Bookera, Beala, Allena. a nije da su kompletni slepci koji numeju otvoren sut da ubace. pa dodaj O'Neala, Nurka i Plumleeja i imas sasvim pristojnu rotaciju. OK, problem ce ocigledno biti sto Nurk ima tendenciju da pravi 7 faulova za 3 minuta, pa se ondak oslanjas na Plumleeja, ali nije da ostali timovi nemaju rupe. drugi problem je kako ce da igraju odbranu, jer je KD jedini plus defender(Booker i Allen su prosek) uz O'Neala i Okogiea(koji ne moze da pogodi zicer u reketu a kamoli nesto drugo), ali jbg, zato imas trenera i defanzivne seme... ako su Nuggetsi uspeli da sakriju Debelog i Murraya i igraju vrhunsku odbranu, valjda ovi mogu prosecnu... uostalom, videcemo... kad dodje playoff tebi zena svakako nece dati da gledas, ali javicu ti ja sve tvoje neuspehe na skypu :P 1
freakns Posted October 16 Author Posted October 16 upravo sam dosao to postovati kako je Emir popizdeo na upravu Nuggetsa, siguran sam da ce PPP uzivati
1n54jd3r Posted October 17 Posted October 17 16 hours ago, freakns said: upravo sam dosao to postovati kako je Emir popizdeo na upravu Nuggetsa, siguran sam da ce PPP uzivati Pa naravno da je popizdeo. Za Kandzu su Klipersi i Balmer bili spremni da zrtvuju bukvalno sve, samo da on bude zadovoljan. Pickovi, luxury tax, nema problema. A ove Kroenki jajarice sa poslusnikom Butom, ne mogu ni trening centar da naprave, no Nuggetsi treniraju u fiskulturnoj sali ranga neke bedne srednje skole. A da ne pricamo o dovodjenju nekog all NBA nivoa igraca. I to je misao imenica, no se starteri pokusavaju odmeniti sa igracima koji su godinu, dve u ligi.
Arigato Posted October 17 Posted October 17 Oklahoma je iz ove perspektive najveći favorit zapada, dodali su dva veoma jaka igrača na ovaj tim, a praktično ništa nisu oslabili. Mogli su i prošle sezone do velikog finala, ali nisu imali sreće. Takođe vidim da se ovde govori o dosta slabijoj verziji Minesote, ali ja se baš i ne bih složio sa tim, jer su doveli Divićenca. Mislim da mi je on glavni kandidat za šestog igrača godine, dečko ima sve, šut, odbranu, može i pleja da igra, pravi all round igrač koji bi ga svaka ekipa poželela. Nisu džaba Niksi bili toliko jaki sa njim. Mislim da bi opet dali velike glavobolje Denveru, pogotovo bez KCP. Sansi ništa nisu menjali, te plejeve koje su dobili ne mogu puno da promene. Nije trebalo da idu po Durenta, jer ide lagano u decline. Ne znam kako posle metle od Minesote možete da ih stavljate u neke favorite. Za Nagetse ste sve rekli. Da li su se Pelikansi pojačali, to je diskutabilno, jer da je Marej neki igrač, Atlanta bi bolje stojala na tabeli na okrnjenom istoku. Na to sve su šutnuli jedinog kvalitetnog centra iz ekipe i prodavaju maglu sa Herbertom na centru. Izgleda da im niko nije rekao da se vreme centara polako vraća, jer ne možete sebi priuštiti da nemate centra protiv Minesote, Dalasa, Denvera, LAL itd. Čak su i Tanderi to ukapirali, pa preplatili Hartenštajna.
Recommended Posts