June 20Jun 20 kakvo kamenje na pocetku treceoklahoma otvara sa dva promasaja za 3 dorta, pa izgubljenom loptom, ne deluje da su se presabrali na poluvremenu
June 20Jun 20 gooooooooooooooolnakon svega 4 minuta i zbirnih 0/14 od toga 8 pokusaja za 3dostojno finala!i posle neko kaze da nivo talenta i igra nisu na nikad visem nivou
June 20Jun 20 +28drugi to okc za nepunih 5 minutajos se nisu upisali u trecojdeluje da je gotovo ovobilo bi dobro da nabiju stoku sto vise, cisto da ih jos vise psihicki opterete za sedmu
June 20Jun 20 -18, nije gotovo E:-30, jeste gotovo, mnogo mi je drago što sam omanula totalno Edited June 20Jun 20 by Midžeta
June 20Jun 20 kako kad je 30 cela cetvrtina serija indijane, pa serija oklahome i u zavrsnici opet serija indijanebas lepa trojka separda u poslednjoj sekundi, da definitivno zatvori utakmicu
June 20Jun 20 Bravo za Indy! I dalje sam utiska da dobija ekipa kojoj u konkretnoj tekmi vise lezi kriterijum sudjenja. A isti varira od tekme do tekme.
June 20Jun 20 Evo gledam reprizu sa motanjem, preteruje se sa hejtom, opasnu košarku igra Indy. Brat Nembhard je bog.
June 20Jun 20 meni je ai jednom rekao da je "fcuk you gigi datome" cuvena izjava klay thompsona, tj beef koji je imao sa gigijem u polufinalu svetskog prvensta 2020e, u kojem su igrali usa-itakada sam mu ponudio yt link sa zeljkovim tajmautom, rekao mi je da je i to jako poznatofuck you gigi datome everywhere ( :
June 20Jun 20 Nemam pojma, pitaj Google AI. Nisam čak ni googlao ovo pitanje, znam da Indy nema NBA titulu