Popular Post freakns Posted October 15 Popular Post Posted October 15 Nova sezona, novi topic Sezona pocinje reprizom finala istoka, Celtics-Knicks u noci izmedju 22 i 23 oktobra. Nakon toga sledi Lakers-Wolves Po svim najavama, Celticsi su veliki favoriti za odbranu naslova, ali cini se da ce ovaj put konacno imati ozbiljnu konkurenciju na istoku. Knicksi izgledaju odlicno, makar kako su na papiru slozeni. KAT im je sjajan dodatak posto znamo da ce Robinson da se povredi(evo i u sezonu ulazi povredjen), Phila je pustila Harrisa ali im je zato dosao PG13. Sto je super za regularnu sezonu, ali ne znam kako planiraju da urade nesto u playoffu kada se PG13 pretvori u playoff P, i Embiid bude imao jopet neku povredu(zemlja se okrece oko sunca, u americi se mora umreti i platiti porez i Embiid ce biti povredjen u playoffu su 4 konstante na kojima pociva moderno drustvo)... iz nekog razloga svi zaboravljaju Buckse... kojima je Doc Rivers trener... sto je ujedino i odgovor zasto ih zaboravljaju... Orlando i Indiana ce biti interesantni za gledanje, ali ostalo, ukljucujuci Miami je plac majke bozije Na zapadu prvu favorit je Thunder. Thunder nece u finale, MMW. Posle njih ide trojka Minnesota, Denver i Dallas. to su kao cetiri tima od kojih se najvise ocekuje. ne razumem zasto se Phoenix zaobilazi. mislim da Sunsi imaju najozbiljniji tim jos od kada su igrali finale. sve ce naravno zavisiti od Duranta i Bookera, Beal je tu da im unistava salary cap, ali imaju odlican depth. dovodjenje Tyusa Jonesa i Monte Morrisa su za mene najbolji posao koji je neka ekipa napravila na zapadu, bolje od Thundera koji je dovela Carusa i Hartesteina. Minnesota je napravila svinjaju dovodjenjem Randlea umesto KATa, to je IMO, massive downgrade. Debeli ce da ih oplodi ako se opet nadju u playoffu... naravno, buzz se kao i uvek stvara oko LeBrona i Lakersa, ali taj tim je smejurija. aj sto im je trener rookie, i dosao zato sto je dobar drugar sa LeBronom, ali tim koji misli da je Reaves treca karika za sampionsku ekipu nece daleko da zavrsi. Dallas je doveo Klaya, ali Klaya iz 2024. ne Klaya iz 2016. ne znam kako su mislili da odbrane nekoga spolja sa Lukom, Kyriem i Klayom. jedino ako im Naji Marshall bude dao ono sto im je Derrick Jones dao prosle sezone, plus da Lively napravi step up. sve ostalo, ne vidim kako moze opet da im sloze kockice pa da se docepaju finala... Nuggetsi, i ovo ce da zvuci taaaaaaaaaako lose, ove sezone ce da zavise od Westbrooka. On je taj koji mora da izvuce regularnu sezonu. Jer ako Debeli bude igra na svom nivou, kao i AG i MPJ, sa Westbrookom to bi bilo dovoljno za laganih 50+ pobeda. Ako Westbrook zakaze, ne znam sta treba da se desi pa da Nuggetsi budu 50+ W tim. Da Jamal odigra 70+ tekmi sa 20+ po tekmi? ali zaista ocekujem da Russ bude Russ, da Saric odigra korektno i da Watson napravi iskorak napred. mozda i Strawther, ali bilo bi previse da svi upitni igraci budu upotrebljivi... uglavnom, Russ ce morati da pomogne da se dovuku do top 4 ekipe i da Debeli udje odmoran u playoff. Ako dodje do toga, Nuggetsi su u playoffu svakako najozbiljnija ekipa na zapadu, jer ne verujem da opet mogu AG i Debeli da ostanu bez snage a Murray se povredi(uz KCPa... pa su opet bili na poluvreme do finala zapada) ocekujem da Knicksi iznenade Boston u finalu istoka i udju u finale. ocekujem da Nuggetsi u 7 tekmi dobiju Phoenix u finala zapada(da, tipujem Nuggets-Suns finale zapada, bas zato sto niko ne misli da ce do toga da dodje)... ocekujem kompletni spektakl u finalu i drugu titulu Nuggetsa. 7 5
kralj Posted October 15 Posted October 15 Zapad je kao uostalom i uvek u poslednjih 20 godina urnebes. I Kingsi i Pelikansi su se značajno pojačali. Od ovih veteranskih timova LAC, LAL, GSW i PHO, kapiram da će većina u plejin. 4 prva su se iskristalisala, očekujem iskorak, mada sumnjam da će biti plejof iskorak za HOU i SAS, naročito za Popa. Memfis vreba, ali oni bi me baš iznenadili da budu u 10. Priču zaokružuje brutalna nadolazeća draft klasa i tankmetar na max kod Jute i Portlanda. Idealna prilika da daju svu slobodu gomili veoma talentovane dece.
pbg12345 Posted October 15 Posted October 15 ako temetrius ne napravi opet kakav zijan i ako ih povrede ne saseku brutalno kao prosle sezone, grizliji lagano idu u 6 sazreli, dugo zajedno, zeljni da se dokazu, ima da razvale regularni deo. za posle cemo videti od hjustona takodje ocekujem da bude ispred svih ovih klipersa, lejkersa, voriorsa ako ne direktno u PO, onda sigurno u 10 previse je tu talenta, dubine, gladi za pobedama, vodi ih odlican mlad trener plus itekako imaju mogucnosti da kroz trejdove dobiju ono sto im eventualno bude najvise falilo
theanswer Posted October 15 Posted October 15 Mislim da sam došao u old man yells at the cloud fazu života vezano za NBA. Nikad manje interesovanja mi nije ovo pobudilo nego ova sezona. Mislim da ću pogledati značajno više NCAA-a ove godine nego NBA. Nagetsi iz pretprošle sezone su u stvari Mevsi iz 2011. Imaju Jokića u primeu još možda 2 sezone max a roster im lošiji iz godine u godinu.
Greek Freak Posted October 15 Posted October 15 5 minutes ago, Milošica said: Konli - Alen - Prins - Rendolf - Gasol Realno, Gej umesto Prinsa. Kakav Prins, kakvi bakraci... A prezivece tema i sa malo manje tvog trolovanja, nemo' da brines.
Milošica Posted October 15 Posted October 15 Just now, Greek Freak said: Realno, Gej umesto Prinsa. Kakav Prins, kakvi bakraci... A prezivece tema i sa malo manje tvog trolovanja, nemo' da brines. Šta je, težak život pa malo frust preko foruma.
Greek Freak Posted October 15 Posted October 15 Nope, naprotiv. Lep zivot, lep dan, lepu temu otvorio freakns. Ti mi, s druge strane, delujes ko na iglicama. Usao Mesec u Uranus?
pbg12345 Posted October 15 Posted October 15 (edited) 12 minutes ago, theanswer said: Mislim da sam došao u old man yells at the cloud fazu života vezano za NBA. Nikad manje interesovanja mi nije ovo pobudilo nego ova sezona. Mislim da ću pogledati značajno više NCAA-a ove godine nego NBA. Nagetsi iz pretprošle sezone su u stvari Mevsi iz 2011. Imaju Jokića u primeu još možda 2 sezone max a roster im lošiji iz godine u godinu. e jbg sad, dirk je imao 33 godine kad su uzeli titulu, jokic 28 ali da i meni deluje da je denver svakom godinom sve dalje od titule, a sanse da se jokic makne iz nagetsa su nikakve mogu oni i ove sezone do titule, samo sto ima nekoliko kandidata ispred njih i nije bas realno da osvoje sto se tice interesovanja slicno gledacu, al sigurno ne opsesivno vise mi uzbudjenja izazove jedna utakmica borca, nego pola regularnog dela nba djuture Edited October 15 by pbg12345 1
Hele Posted October 15 Posted October 15 (edited) Voleo bih da se Luka dovede u red i izdominira. Vreme mu je, nije ni on vise mlad. Dosta je vise ,,debeli veteran od 40 godina koji izranjavan i osakacen vuce svoju ekipu" stila. Edited October 15 by Hele
Milošica Posted October 15 Posted October 15 4 minutes ago, Greek Freak said: Nope, naprotiv. Lep zivot, lep dan, lepu temu otvorio freakns. Ti mi, s druge strane, delujes ko na iglicama. Usao Mesec u Uranus? Mrka kapa. Ali biće možda bolje.
pbg12345 Posted October 15 Posted October 15 nije mlad, ali ce i dalje na kraju sezone biti dve godine mladji nego kad je dzordan uzeo prvu i godinu mladji nego kad su stef i lebron uzeli svoju prvu titulu
Zli Gli Posted October 15 Posted October 15 (edited) Denver propo i resetovao se na prosek, Dalas je bio one hit wonder i takodje mrka kapa od njih, Minesota usrala trejdom zestoko i umesto da su prvi favorit na zapadu bice jedno sesti... Oklahoma kao najjaca ali i to je nesto sve mlako tako da je zapad otvoren jer niko ne odskace kvalitetom. Ja cu naravno navijati za Moranta i druzinu od kojih ocekujem plasman u plejof i casno ispadanje u prvom kolu ali ce on da pokida ako bude zdrav celu sezonu. Na istoku Seltiksi i Baksi i dalje najjaci ali Niksi mogu do finala konferencije, dalje nema sanse. Meni simpaticni Orlando moze do 4-6. mesta i takodje ispada verovatno u prvom kolu. Seltiksi brane titulu lagano, prejaki su realno. Edited October 15 by Zli Gli
Recommended Posts