Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Zapad je kao uostalom i uvek u poslednjih 20 godina urnebes. I Kingsi i Pelikansi su se značajno pojačali. Od ovih veteranskih timova LAC, LAL, GSW i PHO, kapiram da će većina u plejin. 4 prva su se iskristalisala, očekujem iskorak, mada sumnjam da će biti plejof iskorak za HOU i SAS, naročito za Popa. Memfis vreba, ali oni bi me baš iznenadili da budu u 10. Priču zaokružuje brutalna nadolazeća draft klasa i tankmetar na max kod Jute i Portlanda. Idealna prilika da daju svu slobodu gomili veoma talentovane dece.

Posted

ako temetrius ne napravi opet kakav zijan i ako ih povrede ne saseku brutalno kao prosle sezone, grizliji lagano idu u 6

sazreli, dugo zajedno, zeljni da se dokazu, ima da razvale regularni deo. za posle cemo videti

od hjustona takodje ocekujem da bude ispred svih ovih klipersa, lejkersa, voriorsa

ako ne direktno u PO, onda sigurno u 10

previse je tu talenta, dubine,  gladi za pobedama, vodi ih odlican mlad trener

plus itekako imaju mogucnosti da kroz trejdove dobiju ono sto im eventualno bude najvise falilo

Posted

Mislim da sam došao u old man yells at the cloud fazu života vezano za NBA. Nikad manje interesovanja mi nije ovo pobudilo nego ova sezona. Mislim da ću pogledati značajno više NCAA-a ove godine nego NBA. 

Nagetsi iz pretprošle sezone su u stvari Mevsi iz 2011. Imaju Jokića u primeu još možda 2 sezone max a roster im lošiji iz godine u godinu. 

Posted

Konli - Alen - Prins - Rendolf - Gasol

Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Konli - Alen - Prins - Rendolf - Gasol

Realno, Gej umesto Prinsa. Kakav Prins, kakvi bakraci... A prezivece tema i sa malo manje tvog trolovanja, nemo' da brines. 

Posted
Just now, Greek Freak said:

Realno, Gej umesto Prinsa. Kakav Prins, kakvi bakraci... A prezivece tema i sa malo manje tvog trolovanja, nemo' da brines. 

Šta je, težak život pa malo frust preko foruma.

Posted

Nope, naprotiv. Lep zivot, lep dan, lepu temu otvorio freakns. Ti mi, s druge strane, delujes ko na iglicama. Usao Mesec u Uranus?

Posted (edited)
12 minutes ago, theanswer said:

Mislim da sam došao u old man yells at the cloud fazu života vezano za NBA. Nikad manje interesovanja mi nije ovo pobudilo nego ova sezona. Mislim da ću pogledati značajno više NCAA-a ove godine nego NBA. 

Nagetsi iz pretprošle sezone su u stvari Mevsi iz 2011. Imaju Jokića u primeu još možda 2 sezone max a roster im lošiji iz godine u godinu. 

e jbg sad, dirk je imao 33 godine kad su uzeli titulu, jokic 28

ali da i meni deluje da je denver svakom godinom sve dalje od titule, a sanse da se jokic makne iz nagetsa su nikakve

mogu oni i ove sezone do titule, samo sto ima nekoliko kandidata ispred njih i nije bas realno da osvoje

sto se tice interesovanja slicno

gledacu, al sigurno ne opsesivno

vise mi uzbudjenja izazove jedna utakmica borca, nego pola regularnog dela nba djuture

Edited by pbg12345
  • +1 1
Posted (edited)

Voleo bih da se Luka dovede u red i izdominira. Vreme mu je, nije ni on vise mlad. Dosta je vise ,,debeli veteran od 40 godina koji izranjavan i osakacen vuce svoju ekipu" stila.

Edited by Hele
Posted
4 minutes ago, Greek Freak said:

Nope, naprotiv. Lep zivot, lep dan, lepu temu otvorio freakns. Ti mi, s druge strane, delujes ko na iglicama. Usao Mesec u Uranus?

Mrka kapa. 

Ali biće možda bolje.

Posted

nije mlad, ali ce i dalje na kraju sezone biti dve godine mladji nego kad je dzordan uzeo prvu i godinu mladji nego kad su stef i lebron uzeli svoju prvu titulu

Posted (edited)

Denver propo i resetovao se na prosek, Dalas je bio one hit wonder i takodje mrka kapa od njih, Minesota usrala trejdom zestoko i umesto da su prvi favorit na zapadu bice jedno sesti... Oklahoma kao najjaca ali i to je nesto sve mlako tako da je zapad otvoren jer niko ne odskace kvalitetom. Ja cu naravno navijati za Moranta i druzinu od kojih ocekujem plasman u plejof i casno ispadanje u prvom kolu ali ce on da pokida ako bude zdrav celu sezonu.

Na istoku Seltiksi i Baksi i dalje najjaci ali Niksi mogu do finala konferencije, dalje nema sanse. Meni simpaticni Orlando moze do 4-6. mesta i takodje ispada verovatno u prvom kolu.

Seltiksi brane titulu lagano, prejaki su realno.

Edited by Zli Gli
Posted

Skoti Pipen junior dobio dvogodišnji ugovor od Memfisa.