Yoyogi Posted September 3 Posted September 3 Ko je vam je taj "Koks"? To je bio kameni ugalj velikih termickih kapaciteta. Nisam ja bas naivan, imao sam pomrle od heroina u familiji. Ako mislite na kokain, onda razumem.
Dsnake Posted September 3 Posted September 3 Moj komsija dva sprata nize je devedesetih krao koks iz zelezare i lozio pec dok jednog dana nisu pocele da nam se puse drvene grede u zgradi. komsiji ispod su se usijale i pokrivile, ne znam kako sve nije izgorelo. Posle mu je zena zapalila za nemacku tako sto se formalno udala za nekog nemca zbog drzavljanstva, sa planom da ga dovuce cim se sredi. Al svideo joj se formalni nemac, a komsija je ostao sam i nakoksan u srbiji. 5
Yoyogi Posted September 3 Posted September 3 1 hour ago, Filozof manijak said: Otkud koke u Bocvani? Za Koke ne znam a @Shan Jan ce znati. Obojica ziveli u svetu koji ostatak smatra divljacijom. Moja je Papua Nova Gvineja , Port Moresby.
Eleniko Posted September 3 Posted September 3 18 minutes ago, Dnaralaske said: Posle mu je zena zapalila za nemacku tako sto se formalno udala za nekog nemca zbog drzavljanstva, sa planom da ga dovuce cim se sredi. Al svideo joj se formalni nemac, a komsija je ostao sam i nakoksan u srbiji. Tako i moj rođeni deda, odvelo ga u radno zarobljeništvo u Nemačku a njemu upala sekira u med, dohvatio tu Nemicu na farmi gde je arbajtovao dok je njen muž osvajao Staljingrad, majne libe Dragoljube ih libe dih, špric mi ject, ja ja, šnela bite.... I tako skoro 4 godine. Nažalost nikad ne upoznah tog nemačkog strica koji je ostao iza te ratne romanse. Mada sam od deda Dragoljuba nasledio te sklonosti prema malim, plavim i pegavim..... Nemicama. Bogat čovek, šta će. 1 1 1
Heaviside Posted September 3 Posted September 3 1 hour ago, Svemir Zeka said: ne brinite, nisam ja misilila da se vi koksate, ja to samo za ove skorojeviće koje znam ovako iz života znam da ste vi potpuno decentni, i svaka čast na tome. Ja nisam decentan ali većina onih sa kojima pijem drogu jesu 1
Yoyogi Posted September 3 Posted September 3 (edited) 40 minutes ago, Eleniko said: Tako i moj rođeni deda, odvelo ga u radno zarobljeništvo u Nemačku a njemu upala sekira u med, dohvatio tu Nemicu na farmi gde je arbajtovao dok je njen muž osvajao Staljingrad, majne libe Dragoljube ih libe dih, špric mi ject, ja ja, šnela bite.... I tako skoro 4 godine. Nažalost nikad ne upoznah tog nemačkog strica koji je ostao iza te ratne romanse. Mada sam od deda Dragoljuba nasledio te sklonosti prema malim, plavim i pegavim..... Nemicama. Bas je dohvatio? Ih, bez zarobljenistva, male, tamnopute, kosooke Tajke, vec 21 godinu zajedno, ista zena, Bangkok. Od 2008. Japan. . Edited September 3 by Yoyogi 1
mozzer Posted September 3 Posted September 3 Bogat covek.... da li je to isto sto i Sretan... Svestan... Ostvaren.... Smiren.... Morisi je rekao da si sretan ako imas naredni dan samo za sebe.... a to je parafrazirao jedan moj ortak kada je rekao da si sretan (sto meni znaci bogat) ako u nedelju uvece ne moras da razmisljas o ponedeljku jer ne radis u ofisu..... i u mom slucaju to se pokazalo tacnim... posle 20+godina Corpa izasao sam iz istog.... lova je neuporedivo manja ali sve ostalo.... Tako da valjda svako zna za sebe.... da li zeli da bude sa nekim, decu, koliko para itd... Muzika kod mene isto sine qua non jedna od najbitnijih stvari.... eto.... 1 1
Yoyogi Posted September 3 Posted September 3 1 minute ago, mozzer said: ... Morisi je rekao da si sretan ako imas naredni dan samo za sebe.... Tako je. U penziji sam tek 3 dana a vec se oseca. Svaki dan je samo moj. 2 1
braca Posted September 3 Posted September 3 7 minutes ago, Yoyogi said: Tako je. U penziji sam tek 3 dana a vec se oseca. Svaki dan je samo moj. Aaaaa… zato si se ti nama vratio Dosadno, a ? 4
Yoyogi Posted September 3 Posted September 3 (edited) 1 minute ago, braca said: Aaaaa… zato si se ti nama vratio Dosadno, a ? A zasto si ti uvek ovde bio? Edited September 3 by Yoyogi
cedo Posted September 3 Posted September 3 (edited) 11 minutes ago, Yoyogi said: Tako je. U penziji sam tek 3 dana a vec se oseca. Svaki dan je samo moj. yoyogi, u tom japanu sve malo i natrpano bezi u prirodu batali forum edit: a za penziju ... da je uzivas ne mogu da docekam Edited September 3 by cedo
Yoyogi Posted September 3 Posted September 3 Just now, cedo said: yoyogi, u tom japanu sve malo i natrpano bezi u prirodu batali forum Nije to ni bas tako tacno. Japan je 90% planinska zemlja gde neprohodne sume i Alpi zauzimaju prostor. 2.5 puta veca povrsina od bivse SFRJ. Od 125 miliona ljudi, 100 miliona zivi u priobalju, povrsine kao danasnja Srbija. Ili, kao Panama, koja ima 3 miliona stanovnika. Da je malo, jeste, otuda funcionalnost svega.
braca Posted September 3 Posted September 3 7 minutes ago, Yoyogi said: A zasto si ti uvek ovde bio? Meni je forum oduvek bio mesto gde pokušavam da ne zaboravim srpski, pošto van foruma retko imam priliku da ga praktikujem... A do penzije imam još 5-6 godinica... 2
Yoyogi Posted September 3 Posted September 3 Just now, braca said: Meni je forum oduvek bio mesto gde pokušavam da ne zaboravim srpski, pošto van foruma retko imam priliku da ga praktikujem... A do penzije imam još 5-6 godinica... Zato imam biblioteku na srpskom, pogotovo citam Milovana Danojlica (ljig) , u krug, to je kazu, najcistiji srpski jezik, on i Milovan Glisic, Valjevac.
Yoyogi Posted September 3 Posted September 3 4 minutes ago, braca said: A do penzije imam još 5-6 godinica... Nikada nisam bio toliko mlad kao ti danas :-)
Recommended Posts