September 3, 20241 yr 11 minutes ago, Boksita said: Bila sam jednom u društvu old money Britanca. Ništa, ali niti jedan detalj na tom čoveku (spolja) nije odavao da utisak da potiče iz loze Viljema Osvajača, da poseduje sela i zaseoke i da su deca po Kembridžima i Oksfordima. To mi je sve rečeno posle. Ali imao je mir u sebi koji pamtim. Da li je do ličnosti, vaspitanja ili blagostanja, ne znam. daj ti meni njegov old money, pa da vidiš šta je mir u sebi, sve u 16 Edited September 3, 20241 yr by Quince
September 3, 20241 yr Dakle sta smo dosad imali, kako PPP zamishlja bogatasa Foto profil: >lichi na radisu >ima pasivne prihode od bar 2 K evra >ne mora da radi ako nece >ima za lekove za matorce i chkole za sitnu decu >u Maxiju kupuje ne gleda cenu >nije pod stresom >smrche koks ...
September 3, 20241 yr 2 minutes ago, Quince said: daj ti meni njegov old money, pa da vidiš šta je mir u sebi, sve u 16 Evo ti old money
September 3, 20241 yr Just now, Filozof manijak said: Evo ti old money Rekla je njegov old money, nas old money imamo....
September 3, 20241 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Zaradite svoj old money, paraziti old money se nasledjuje, honey
September 3, 20241 yr 2 minutes ago, Quince said: old money se nasledjuje, honey 4 minutes ago, Filozof manijak said: paraziti
September 3, 20241 yr 18 minutes ago, Mel said: Dakle sta smo dosad imali, kako PPP zamishlja bogatasa Foto profil: >lichi na radisu >ima pasivne prihode od bar 2 K evra >ne mora da radi ako nece >ima za lekove za matorce i chkole za sitnu decu >u Maxiju kupuje ne gleda cenu >nije pod stresom >smrche koks ... Nosi skup sat
September 3, 20241 yr Just now, Svemir Zeka said: Nosi skup sat Ako mi verujes, i toga sam se setila, ali nisam mogla da se odredim jel treba da nosi sat ili da ne nosi
September 3, 20241 yr Pitala sam onog sa slike da li uvek nosi sat, kaže samo na sastancima i prijemima Spoiler Što mu je orprilike 70% budnog stanja Znači, ne nosi se
September 3, 20241 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Napucala bih se koksom pre nego krenem da gazim po leševima krava po Mumbaju U Mumbaiu samo pucanje nečim drugim
September 3, 20241 yr I moje impresije o koksu su kao i zekine, jbg, to je valjda ta sirotiljska perspektiva . Po prirodi posla znam dosta sveta koji ima te neke pare za koje bi mi ovde rekli "bogati ljudi", mislim, ako gledamo čisto materijalno. Za neke znam kako je išlo i kako je rasla lova, neke sam upoznala kad su već bili u toj većoj lovi. I kako stigne ta lova , tako čujem da ide i koks. Jbg, ne znam neku sirotinju da se koksa, ali biće da je do mene. @Svemir Zeka, imala sam ja nekad fazu satova, sad me to prošlo . Imala sam (imam ga još uvek), jedan jako lep, elegantan, ali je mali (oni nekadašnji), stoji u ladici, čak je i neka fensi švajcarska marka, ali eto, sve prođe .