Jump to content
IGNORED

Kako bi definisali, ko je bogat čovek?

radisa

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, Svemir Zeka said:

Eto ja da sad hoću da kupim, ne bih znala gde.

Nisi jedina, da te utešim...

Ja sma toliko daleko od tog sveta, da nemam pojma u RL, čak ni koga bi pitao da li zna nekog ko zna nekog... :(

kad smo već kod droga, ovo je moja omiljena...

Edited by radisa
  • +1 1
  • Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Svemir Zeka said:

Eto ja da sad hoću da kupim, ne bih znala gde. Opšta kultura mi je katastrofa :sad:

Kladim se u šta hoćeš da ako okreneš jedno desetak mladjih ljudi u tvom okruženju, neko će ti doturiti broj za naručivanje.

Ako te baš zanima, mogu ti poslati u imboks, pošto znam bar jedno dve osobe u Bg koje imaju broj.

Edited by braca
  • +1 1
Posted
13 minutes ago, Filozof manijak said:

Mislim da sam konačno spoznao istinu:

Bogat čovek je onaj koji nema nikakvih želja.

Bogat čovek nema ni jednu želju. Siromašan samo jednu: da bude bogat. :violina:

• +1 3
Posted

@bracaNe moraš. Zanimljivo je koliko je vas nekoliko htelo da ukaže da živimo u nekim zabludama. 

Ne, ne živimo, još na kojoj strani unazad sam rekla sledeće: svako ko uđe u pare, smatra da je statusno i da se nakoksa. 

Dakle, ne da je taj neki bogataš, nego da misli da to jeste. 

To sam videla u bliskoj okolini. Moja sestra i nekadašnja najbolja drugarica, strejterke teške, nisu ni duvale čak, družile su se s ekipom koja je wow donosila koks za seks, i to je bio znak "imam pare, ajde da se bahatimo". 

Ne mora se baš u svakom postu dokazivati kođe je gde mesto.

Posted
9 minutes ago, Lord Protector said:

ovo mi, da prostiš, deluje pomalo transilvanijski :hihi:

images (13).jpeg

Posted
10 minutes ago, Svemir Zeka said:

Eto ja da sad hoću da kupim, ne bih znala gde. Opšta kultura mi je katastrofa :sad:

Volt

• +1 1
Posted
Just now, Eleniko said:

Volt

To sad kad su postali sponzor Partizana

• Haha 3
Posted

Kad smo već kod bogatstva, ja redovno igram ovaj Euromillion (večeras izvlačenje, 131M) i naravno maštam da dobijem...

Istovremeno se i plašim da dobijem. 

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Kada je Apple izbacio Apple Watch, Jon Ivy, jedan od najboljih dizanera na svetu (svi Apple prozvodi) je rekao da ce Apple Watch promeniti svetsko trziste satova. Idu od 30 do 1,100 dolara.

The Economist je pitao tadasnjeg CEO Rolexa, sta misli. On rece "Sta me briga sta se desava na trzistu satova, ja sam na trzistu luksuzne robe".

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, Svemir Zeka said:

@bracaNe moraš. Zanimljivo je koliko je vas nekoliko htelo da ukaže da živimo u nekim zabludama. 

Ne, ne živimo, još na kojoj strani unazad sam rekla sledeće: svako ko uđe u pare, smatra da je statusno i da se nakoksa. 

Dakle, ne da je taj neki bogataš, nego da misli da to jeste. 

To sam videla u bliskoj okolini. Moja sestra i nekadašnja najbolja drugarica, strejterke teške, nisu ni duvale čak, družile su se s ekipom koja je wow donosila koks za seks, i to je bio znak "imam pare, ajde da se bahatimo". 

Ne mora se baš u svakom postu dokazivati kođe je gde mesto.

ali nije tacno da svako ko udje u pare smatra da je statusno da se nakoksa.

nije ni tacno da svako ko smrce to vidi kao statusni simbol i bahacanje.

to su predrasude.

vecina ljudi, bili u parama ili ne, nema obicaj da divlja nocu i drogira se.

od manjine koja se drogira, gomila ljudi ce da zovu kad se vec napiju pa bi da produze zezanje i trudice da se da ne budu totalno providni. istali se njih nekoliko za tih 70 evra, posle obicno zovu jos jednom :D

a ima i ta manjina manjine koja kokain vidi kao statusni simbol i zbog toga ga konzumira

• +1 1
Posted
1 hour ago, Mel said:

Dakle sta smo dosad imali, kako PPP zamishlja bogatasa

Foto profil:

>lichi na radisu

>ima pasivne prihode od bar 2 K evra

>ne mora da radi ako nece

>ima za lekove za matorce i chkole za sitnu decu

>u Maxiju kupuje ne gleda cenu

>nije pod stresom

>smrche koks

...

Maury Povich Nod GIF by The Maury Show

Nikad necu prezaliti tih par godina kada nisam gledao cene u Maksiju. Nema veceg bogatstva od toga za mene :wub:

Nego da vam kaze nesto cika Shan. Bilo je trenutaka kada sam ziveo kao beli kolonijalista u Africi. Sluzavka koja ti cisti, pere i kuva. Skup auto. Na poslu vozac koji te razvozi do klijenta. Gde god odes oslovljavaju te sa gospodine. Banjavas po Yacht i Golf klubovima, niko te i ne pita da li si clan, samo izvolte. Para vise nego sto mozes da potrosis. Izdrkavanje po kazinima, skupim restoranima, cascavanje random ljudi po klubovima, crnkinje od kojih ne mozes da se odbranis, putovanja toliko da ti se ogadi... I opet iz tog perioda se kao najlepsih momenata secam pijenja piva sa zetom dok pravimo rostilj. Da se razumemo, sav taj luksuz, visak vremena i specijalni tretman su bili sjajni i voleo bih da se vrate. Samo nista bez ljudi koje volis.

Jos dve price koje su mi pomogle da shvatim neke stvari:

• U to neko doba smo isli i u lov na privatnom posedu jednog juznoafrikanca kome je cale drzao neke rudnike. Covek dosao na ranc helikopterom (ima i pistu za avioncice). Pili pivo pored vatre, najnormalniji lik koga si mogao da sretnes. 
  • Kad sam bio student isli smo na Hvar u provod. Tamo u luci prolazili pored nekih bogataskih jahti, ja gledam, divim se, mislim kako smrcu koks i prave zurku sa 50 riba. Jok, familija mama, tata i dvoje male dece igraju karte.

Voleo bih da probam koks jer generalno nemam problem sa zavisnoscu (osim od hrane) ali sam davno znao da upadnem u los trip od jebene gandze pa mi malo frka :D 

• +1 3
Posted

Bio si u lovi a nisi se koksao :ohmy:

• Haha 1
Posted

Otkud koke u Bocvani? :ohmy:

Posted
6 minutes ago, Filozof manijak said:

Otkud koke u Bocvani? :ohmy:

Tri put pogadjaj sa kog brdovitog poluostrva su dileri :fantom:

• Haha 2
Posted

ne brinite, nisam ja misilila da se vi koksate, ja to samo za ove skorojeviće koje znam ovako iz života

znam da ste vi potpuno decentni, i svaka čast na tome.