dunja Posted September 3 Posted September 3 (edited) 11 minutes ago, Boksita said: Bila sam jednom u društvu old money Britanca. Ništa, ali niti jedan detalj na tom čoveku (spolja) nije odavao da utisak da potiče iz loze Viljema Osvajača, da poseduje sela i zaseoke i da su deca po Kembridžima i Oksfordima. To mi je sve rečeno posle. Ali imao je mir u sebi koji pamtim. Da li je do ličnosti, vaspitanja ili blagostanja, ne znam. daj ti meni njegov old money, pa da vidiš šta je mir u sebi, sve u 16 Edited September 3 by Quince 3
Mel Posted September 3 Posted September 3 Dakle sta smo dosad imali, kako PPP zamishlja bogatasa Foto profil: >lichi na radisu >ima pasivne prihode od bar 2 K evra >ne mora da radi ako nece >ima za lekove za matorce i chkole za sitnu decu >u Maxiju kupuje ne gleda cenu >nije pod stresom >smrche koks ... 2 1
Filozof manijak Posted September 3 Posted September 3 2 minutes ago, Quince said: daj ti meni njegov old money, pa da vidiš šta je mir u sebi, sve u 16 Evo ti old money
Mel Posted September 3 Posted September 3 Just now, Filozof manijak said: Evo ti old money Rekla je njegov old money, nas old money imamo.... 1
dunja Posted September 3 Posted September 3 1 minute ago, Filozof manijak said: Zaradite svoj old money, paraziti old money se nasledjuje, honey 1
Filozof manijak Posted September 3 Posted September 3 2 minutes ago, Quince said: old money se nasledjuje, honey 4 minutes ago, Filozof manijak said: paraziti 1
Svemir Zeka Posted September 3 Posted September 3 18 minutes ago, Mel said: Dakle sta smo dosad imali, kako PPP zamishlja bogatasa Foto profil: >lichi na radisu >ima pasivne prihode od bar 2 K evra >ne mora da radi ako nece >ima za lekove za matorce i chkole za sitnu decu >u Maxiju kupuje ne gleda cenu >nije pod stresom >smrche koks ... Nosi skup sat
Mel Posted September 3 Posted September 3 Just now, Svemir Zeka said: Nosi skup sat Ako mi verujes, i toga sam se setila, ali nisam mogla da se odredim jel treba da nosi sat ili da ne nosi 4
Svemir Zeka Posted September 3 Posted September 3 Pitala sam onog sa slike da li uvek nosi sat, kaže samo na sastancima i prijemima Spoiler Što mu je orprilike 70% budnog stanja Znači, ne nosi se
Eleniko Posted September 3 Posted September 3 2 hours ago, Svemir Zeka said: Napucala bih se koksom pre nego krenem da gazim po leševima krava po Mumbaju U Mumbaiu samo pucanje nečim drugim 1
duda Posted September 3 Posted September 3 I moje impresije o koksu su kao i zekine, jbg, to je valjda ta sirotiljska perspektiva . Po prirodi posla znam dosta sveta koji ima te neke pare za koje bi mi ovde rekli "bogati ljudi", mislim, ako gledamo čisto materijalno. Za neke znam kako je išlo i kako je rasla lova, neke sam upoznala kad su već bili u toj većoj lovi. I kako stigne ta lova , tako čujem da ide i koks. Jbg, ne znam neku sirotinju da se koksa, ali biće da je do mene. @Svemir Zeka, imala sam ja nekad fazu satova, sad me to prošlo . Imala sam (imam ga još uvek), jedan jako lep, elegantan, ali je mali (oni nekadašnji), stoji u ladici, čak je i neka fensi švajcarska marka, ali eto, sve prođe . 1
Recommended Posts