mozzer Posted September 3 Posted September 3 Just now, Svemir Zeka said: Kako nije tačno? A flešbek, čto eta Ja nikada nisam imao flashback.... Kao sto je gore napisano, ne popularisem nikako droge naravno 1
Filozof manijak Posted September 3 Posted September 3 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Kako nije tačno? A flešbek, čto eta Još jedan fun fact: lsd nestaje iz tela za 2-3 sata nakon uzimanja, dok njegovi efekti traju do 12 sati. Niko još to nije uspeo da razjasni zašto.
Svemir Zeka Posted September 3 Posted September 3 5 minutes ago, mozzer said: Ja nikada nisam imao flashback.... Kao sto je gore napisano, ne popularisem nikako droge naravno Možda ti nisi imao, ali dosta njih ima Malopre sam čitala random studiju, kaže pojavljuju se i potpuno nove slike ponekad
mire Posted September 3 Posted September 3 18 minutes ago, Filozof manijak said: Što bih voleo da sipam esid Zuguroshu u piće, bez njegovog znanja, pa da iz prikrajka posmatram kako se transformiše koji nik 1
Svemir Zeka Posted September 3 Posted September 3 Just now, Filozof manijak said: Još jedan fun fact: lsd nestaje iz tela za 2-3 sata nakon uzimanja, dok njegovi efekti traju do 12 sati. Niko još to nije uspeo da razjasni zašto. Neće me mrzeti da sednem i iskopam mehanizam flešbekovanja
mozzer Posted September 3 Posted September 3 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Možda ti nisi imao, ali dosta njih ima Malopre sam čitala random studiju, kaže pojavljuju se i potpuno nove slike ponekad Mozda, kao i za bilo koju drugu stvar, zavisi od kolicine uzimanja, odnosno zloupotrebe supstanci a tu se naravno racunaju i alkohol, nikotin itd.... Naravno ovo je sasvim druga tema, ali da ponovim da je meni taj koks nekako... neinspirativan i zbog toga mi je jos gore sto ga toliko koriste ljudi koji imaju para.... neki mozda opravdano da izdrze tempo posla ali u celini ne.... 1
Heaviside Posted September 3 Posted September 3 Ma, nema opravdanja, ima razloga. Nema šta da se rokaš teškim drogama da održiš tempo za posao, kao da nema 1001 rešenje za to bez da ti uništava i psihu i fiziku. Mislim, braća sestre je rekao sve što se ima reći - droga na temi o bogatima je promašaj. Da, drogiraju se i neki bogataši, ali se mnogo više drogira sirotinja i srednja klasa. To sa koksom i bogatima je takođe mit. To je mnogo više karakteristično za ljude koji uđu u višu srednju klasu, uspešni profesionalci koji se malo pogube jer odjednom imaju neku lovicu viška, ali nisu to praaaavi bogataši. Da ne budemo totalne konzerve, nije ni totalna katastrofa izvući liniju ponekad u euforiji i takvom društvu, ali to nema nikakve veze sa bogatsvom. 2
Svemir Zeka Posted September 3 Posted September 3 E, kupila sam sat. Sad još koja godina, i da počnem belo 2 1 3 1
Svemir Zeka Posted September 3 Posted September 3 12 minutes ago, Heaviside said: nisu to praaaavi bogataši. A ovo je tema o Onazisu i co.?
dunja Posted September 3 Posted September 3 1 hour ago, Sestre Bronte said: uvođenje priče od drogama na temu o bogatunima je baš popriličan promašaj ja tri puta skrolovala na vrh stranice ubeđena da sam promašila topik. pravitm bogatuni žele da žive večno, ne da se lagano ubijaju drozom. 3
Heaviside Posted September 3 Posted September 3 (edited) 23 minutes ago, Svemir Zeka said: A ovo je tema o Onazisu i co.? po naslovu bi se reklo da je tema da se diskutuje o tome da li je ova tema o Onazisu & co, o product manageru sa platom od 5 soma koji voli da smrce ili o necem izmedju ili pak da se gleda iz sasvim druge perspektive okreni-obreni, moje misljenje je da kokain sa odgovorom na to pitanje nema nikakve veze svakako mi nije bila namera da kazem da necemu na ovoj temi nema mesta, nego sam shvatio da je i to deo ove diskusije ti mislis da kokain ima neke veze sa bogatsvom, ja mislim da nema jer je dostupan i visoj srednjoj klasi koja ga i najvise zloupotrebljava. Edited September 3 by Heaviside
Boksi Posted September 3 Posted September 3 Bila sam jednom u društvu old money Britanca. Ništa, ali niti jedan detalj na tom čoveku (spolja) nije odavao da utisak da potiče iz loze Viljema Osvajača, da poseduje sela i zaseoke i da su deca po Kembridžima i Oksfordima. To mi je sve rečeno posle. Ali imao je mir u sebi koji pamtim. Da li je do ličnosti, vaspitanja ili blagostanja, ne znam. 4
Svemir Zeka Posted September 3 Posted September 3 13 minutes ago, Heaviside said: po naslovu bi se reklo da je tema da se diskutuje o tome da li je ova tema o Onazisu & co, o product manageru sa platom od 5 soma koji voli da smrce ili o necem izmedju ili pak da se gleda iz sasvim druge perspektive okreni-obreni, moje misljenje je da kokain sa odgovorom na to pitanje nema nikakve veze svakako mi nije bila namera da kazem da necemu na ovoj temi nema mesta, nego sam shvatio da je i to deo ove diskusije ti mislis da kokain ima neke veze sa bogatsvom, ja mislim da nema jer je dostupan i visoj srednjoj klasi koja ga i najvise zloupotrebljava. Verovatno ste u pravi svi kad kažete da je to zabluda. Ja sam sirotilja koja o koksu zna samo iz filmova (i Zlijevih postova), nisam nikad imala prilike ni da ga vidi, kamoli šmrče. Otuda moj miskonsepšn. A i skorojevići su takođe tema, zašto da ne (bold). 1
Recommended Posts