Jump to content
IGNORED

Kako bi definisali, ko je bogat čovek?

radisa

Recommended Posts

Posted (edited)
8 hours ago, Sammael said:

LSD ne bih smeo, kažu da flešbekovi mogu da se jave u jako nezgodnim i opasnim trenucima.

Nije tačno to što kažu. Plus, fleš kada se javi je jedno 18.000 puta slabijeg intenziteta nego pravi rad. I javlja se izuzetno, ali izuzetno retko.

Nikad neću razumeti zašto se ljudi plaše flešbekova.

Kapiram zašto se ljudi boje esida, pošto su nam od malih nogu ispirali mozak kako je to najopasnija droza od sviju. Mislim da u svakom gradu postoji po jedna imaginarna osoba koja je uzela esid, utripovala kako zna da leti, i skočila sa terase. :rolleyes:

esid, ovaj edit: cena koksa je niska zato što je kršteno đubre u kojem nema više od 15ak procenata aktivne supstance. Barem ovo kod nas što se valja.

Edited by Filozof manijak
  • +1 4
Posted

Filozof je prva osoba koja je od esida postala konzervativac u borbi za normalnost

• Haha 2
Posted

prosto shvatiš da su sve ideologije iluzije za nišče duhom 

• +1 1
Posted

ali ja konzervativac, pa lol 

Fail Good Day GIF by 1331Creative

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Nije tačno to što kažu. Plus, fleš kada se javi je jedno 18.000 puta slabijeg intenziteta nego pravi rad. I javlja se izuzetno, ali izuzetno retko.

Nikad neću razumeti zašto se ljudi plaše flešbekova.

Kapiram zašto se ljudi boje esida, pošto su nam od malih nogu ispirali mozak kako je to najopasnija droza od sviju. Mislim da u svakom gradu postoji po jedna imaginarna osoba koja je uzela esid, utripovala kako zna da leti, i skočila sa terase. :rolleyes:

esid, ovaj edit: cena koksa je niska zato što je kršteno đubre u kojem nema više od 15ak procenata aktivne supstance. Barem ovo kod nas što se valja.

U mom slučaju nije imaginarna osoba nego rođaka. Skočila s krova hotela.

• Tužno 1
Posted

Od esida?

Posted

A Đole proleće?

Scared Falling Down GIF by Sam Jack Gilmore

Posted (edited)

Pa devojka poginula u 19. godini, obdukcija rekla da je imala to sranje u krvi, vi se sprdajte. Možda je slučaj (kao kod druga koji je od pečuraka zaglavio u bolnici i otkriven mu tumor na mozgu) da je bio prisutan neki neurološki poremećaj za koji nije znala.

Edited by Sammael
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted

Pre bih rekao da je ovo drugo, da je imala neki neurološki poremećaj. Otkriti LSD u krvi je izuzetno teško.

Jedino osobama koje su sklone paranoji ne bih preporučio psihodelike, može da im okine neku psihozu

Posted

BTW, @Filozof manijak ne znam da li si vozač, ali  je mene za LSD upravo strah od flešbeka tokom vožnje - a više puta godišnje idem na duža putovanja autom. Imao sam halucinacije tokom vožnje jednom od čistog premora, srećom u sred noći na pustom delu auto puta u Mađarskoj, i ne bih ni to da ponovim a kamoli nešto gore.

Posted

uvođenje priče od drogama na temu o bogatunima je baš popriličan promašaj

• +1 3
Posted
Just now, Filozof manijak said:

Pre bih rekao da je ovo drugo, da je imala neki neurološki poremećaj. Otkriti LSD u krvi je izuzetno teško.

Jedino osobama koje su sklone paranoji ne bih preporučio psihodelike, može da im okine neku psihozu

Da, ali kako onda možeš kart blanš da preporučuješ drogu. Evo u mom slučaju 2 osobe koje su imale posledice, a pri tome ne znam mnogo ljudi koji se drogiraju nečim težim (vutru i šit ne računam).

• +1 2
Posted
Just now, Sestre Bronte said:

uvođenje priče od drogama na temu o bogatunima je baš popriličan promašaj

Bila je percepcija da je droga nešto za bogate. Onamo pola Apalačije navučeno na kristal met i gore varijante...

Posted

droga je za sirotinju, kao i kockanje

• +1 3