Jump to content
IGNORED

Kako bi definisali, ko je bogat čovek?

radisa

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, mozzer said:

Ne mora vise od 2-3 puta

jer se flešbekuje? :rolleyes:

Posted (edited)
4 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ja sam uzeo 4-5 puta a dovoljno je 2-3 puta. Ne znam da odgovorim da li se flashbackuje ali dozivis, barem ja, neko otvaranje i shvatanje..... u smislu da nije to bas sve tako bitno i da ima puno lepih stvari, ako sebi obezbedis ono sto ti treba i sto stvarno zelis sve je ok.... i bogat si....

Edit: Ja sam skroman covek, ne treba mi puno, npr dzip.... od putovanja zivotna zelja mi je bila da odem na Island i u Kafe Barrin njihov najbolji klub... i to sam sebi ispunio npr :) Itd itd itd...

Edited by mozzer
Posted
4 minutes ago, Svemir Zeka said:

jel te to plaši, ili želiš da ti se desi?

Posted

Koji će mi to u životu, ostaje nejasno

Posted

Ja sam i napisao post odgovarajuci na tvoje pitanje Da li biste se koksali da ste bogati?

Tj  tek uzimanje koksa za mene nema nikakve veze sa pravim bogatstvom i tek je to nejasno... 

Posted

Koks moje mladosti

Spoiler

pile-1715420_640.jpg

sfjMYRMV_400x400.jpg

• Haha 3
Posted

Meso na tom koksu >>> koks na mesu neke ribe.

Posted
10 hours ago, Zli Gli said:

Ko nas jebe sto nismo bogati pa da se i mi koksamo i budemo hiperaktivni

učlani se u radikale pa sa čadežom u život da vidiš šta su bogati ljudi 

nedobog nikom

• +1 1
  • Haha 4
Posted (edited)
6 hours ago, mozzer said:

Edit: Ja sam skroman covek, ne treba mi puno, npr dzip.... od putovanja zivotna zelja mi je bila da odem na Island i u Kafe Barrin njihov najbolji klub... i to sam sebi ispunio npr :) Itd itd itd...

Meni je zelja da odletim za Njujork, sidjem dole, prosetam par ulica i vratim se uvece jer bande 

E, 1977-e recimo

Da ide prljavi hari muzika iz kafica

Edited by villiem
  • +1 1
Posted
20 minutes ago, slepa živana said:

učlani se u radikale pa sa čadežom u život da vidiš šta su bogati ljudi 

nedobog nikom

A nikako s takvima, taj mi izgleda ko neki matori gej, bezveze lik

Posted

Čadež je bio takav daleko pre radikala, dok je radio za Nemce 

Posted
28 minutes ago, villiem said:

Meni je zelja da odletim za Njujork, sidjem dole, prosetam par ulica i vratim se uvece jer bande 

E, 1977-e recimo

Da ide prljavi hari muzika iz kafica

Vredelo bi i zanoćiti, rekreacije radi :fantom:

Screenshot_20240902_211954_Chrome.jpg

• +1 1
Posted
6 hours ago, mozzer said:

Ja sam i napisao post odgovarajuci na tvoje pitanje Da li biste se koksali da ste bogati?

Tj  tek uzimanje koksa za mene nema nikakve veze sa pravim bogatstvom i tek je to nejasno... 

Pa jer se lože ljudi da šmrču koks kad više ne znaju šta će, zato. Nego ja ovom manijaku odgovaram, on je teoretičar esida, ima PhD na temu "Sličice u parapsihopatologiji svakodnevnog života", pa sad misli da svi treba da tripujemo....

• +1 1
Posted

Cena koksa je toliko niska da sam video da se drogiraju i osobe koje apsolutno ne bi to u mojoj glavi mogle sebi da priušte. Nisam probao (još), niti bilo koju drogu povezujem s bogatstvom. Čurke mi svi preporučuju ali... da moraš da budeš u baš plus fazi kad ih uzmeš. LSD ne bih smeo, kažu da flešbekovi mogu da se jave u jako nezgodnim i opasnim trenucima. Heroin nikad, ne bih se boo, a i imao sam priliku da mi u SAD daju protiv bolova Demerol što je sintentička verzija morfijuma i osećaj je neverovatan ali sam se navukao za nedelju dana i godinu dana imao krejvinge. Neka hvala...

Od droge imam igračke koje skupljam, verujem da na to trošim više nego mnogi narkomani. A popularno se i zove među kolekcionarima plastični krek, tako da...

• +1 2
  • Haha 2
Posted (edited)

Ovaj bivsi komsija poznanik sto je nedavno pao za 4 kile trave je kazu radio i koks, navodno nabavljao gram za 50 a prodavao za 70 ali je problem bio i sto je sponsorisao i sebe i svoje blisko drustvo pa nije napravio nikakvu vecu lovu, smrkali su ko blesavi iako su ovako svi ok likovi, nidje kriminala ni u tragovima. Cuo sam od dosta ljudi koje znam da to vozi jako kratko i da moras da se pojacavas, bas bezveze a verovatno i kosta kad se uzima u fulu.

Dakle, kokain stop, igraj za zivot Drogane.

Edited by Zli Gli
  • +1 2