Jump to content
IGNORED

Kako bi definisali, ko je bogat čovek?

radisa

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Svemir Zeka said:

Može, naravno.

Imam još da dodam Nju Orleans i Buenos Aires. I Galapagos.

Ja sma bila u Nju Orleansu. Reci su samo ne idi u januaru.

Posted
12 minutes ago, adam said:

vozove volim i putovanja vozom volim

Oujea, vlakovi su jebovozni ovaj jebozovni.

Saću za mjesec dana što sam uvijek tio, Amtrakom od Bostona do DC-a. :blush:

• +1 1
  • Wub 1
Posted
13 minutes ago, Svemir Zeka said:

Па добро, то сам зато и оставила за крај, па ако преживим, преживим :covid19:

Indija je stvarno katastrofa. I prljavstina i bolest i kriminal. Konstantno siluju turistkinje, ako ti nije gadno googlaj.

Ako ti se toliko gleda raspad, mogu da te vodim na proputovanje Kaludjericom. Slican vajb al si bar bezbedan.

• Haha 6
  • -1 1
Posted
14 minutes ago, Roger Sanchez said:

Saću za mjesec dana što sam uvijek tio, Amtrakom od Bostona do DC-a. :blush:

putovao sam amtrakom iz montreala do nevjorka krajem osamdesetih. nocni voz. sedista siroka, kad ih spustis kao kreveti, mesta kolko zelis ako bi neko da spava.

bar vagon radi citavu noc, sa sve zivom dzez svirkom i klavirom cije su noge zakucane za pod. od 11 do 1 po ponoci happy hour. puno, nemas gde iglu da bacis. svi piju i pushe. ceo vagon zadimljeni polumrak i pjani putnici. super se pjano ispricao s nekom ekipom iz montreala. jedan od boljih provoda u zivotu. 

• +1 4
  • Wub 3
Posted (edited)

Moji su dnevni.... Mene ta želja pere još otkad sam vidio ovu scenu u kinu prije 40 godina

Konačno došlo vrijeme da se ostvari... 

Edited by Roger Sanchez
  • +1 1
Posted
46 minutes ago, Roger Sanchez said:

train-tunnel-tunnel.gif.5768a27acc815fc71cf7a858256aeda0.gif

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Amtrakom je impresivan prelazak nekog jezera pred Nju Orleansom. Ostalo onako, kojekakve mochvare Lujzijane retko bedno rastinje i poneki gun shop i parking pepsi kamiona, tu ih sakrili od Koka Kole je bio komentar mog sapatnika.

Posted (edited)

@Mel

I Yellow King

Jel si bila u Carcosi?

Edited by Milošica
Posted
1 minute ago, Milošica said:

@Mel

I Yellow King

Jel to neka referenca na kulturu? : (

Posted

Ja zbog posla putujem u Japan, ove godine sam imao srecu da budem tamo 30ak dana i da obidjem 10ak gradova. Lista vam nije kompletna bez Japana, potpuno neverovatno iskustvo. Kada sam isao prvi put 6 meseci nisam mogao da prestanem da pricam o tome. Najbolje od svega je sto je sada putovanje tamo najjeftinije u poslednjih x godina zbog odnosa yen/usd. 

• +1 8
Posted
Just now, Кристофер Лумумбо said:

Ja zbog posla putujem u Japan, ove godine sam imao srecu da budem tamo 30ak dana i da obidjem 10ak gradova. Lista vam nije kompletna bez Japana, potpuno neverovatno iskustvo. Kada sam isao prvi put 6 meseci nisam mogao da prestanem da pricam o tome. Najbolje od svega je sto je sada putovanje tamo najjeftinije u poslednjih x godina zbog odnosa yen/usd. 

Čuo sam da je besprekorno.

Moram otići svakako.

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Mel said:

Jel to neka referenca na kulturu? : (

True_Detective_season_1.png.33b77f3c42f8cc0a7d69174b562d07be.png

• +1 1
Posted
18 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Uzmi ti ako ja vec nisam mogao...

• Wub 1
Posted (edited)
3 hours ago, Svemir Zeka said:

Da ste mnogo bogati, da li biste se koksali? 

LSD. Ne mora vise od 2-3 puta... i lepsi je, tj bogatiji je zivot.... a to je sustina svega

Edit: Naravno, Unutrasnji Mir (koji ovo gore otkriva i povecava) je Sustina Svega, pa i Bogatstva

Edited by mozzer
Posted

mogu i 'čurkice, ako ste više eko friendly :wub:

• +1 1