Mel Posted September 2 Posted September 2 1 hour ago, Svemir Zeka said: Može, naravno. Imam još da dodam Nju Orleans i Buenos Aires. I Galapagos. Ja sma bila u Nju Orleansu. Reci su samo ne idi u januaru.
Roger Sanchez Posted September 2 Posted September 2 12 minutes ago, adam said: vozove volim i putovanja vozom volim Oujea, vlakovi su jebovozni ovaj jebozovni. Saću za mjesec dana što sam uvijek tio, Amtrakom od Bostona do DC-a. 1 1
Shan Jan Posted September 2 Posted September 2 13 minutes ago, Svemir Zeka said: Па добро, то сам зато и оставила за крај, па ако преживим, преживим Indija je stvarno katastrofa. I prljavstina i bolest i kriminal. Konstantno siluju turistkinje, ako ti nije gadno googlaj. Ako ti se toliko gleda raspad, mogu da te vodim na proputovanje Kaludjericom. Slican vajb al si bar bezbedan. 6 1
adam Posted September 2 Posted September 2 14 minutes ago, Roger Sanchez said: Oujea, vlakovi su jebovozni ovaj jebozovni. Saću za mjesec dana što sam uvijek tio, Amtrakom od Bostona do DC-a. putovao sam amtrakom iz montreala do nevjorka krajem osamdesetih. nocni voz. sedista siroka, kad ih spustis kao kreveti, mesta kolko zelis ako bi neko da spava. bar vagon radi citavu noc, sa sve zivom dzez svirkom i klavirom cije su noge zakucane za pod. od 11 do 1 po ponoci happy hour. puno, nemas gde iglu da bacis. svi piju i pushe. ceo vagon zadimljeni polumrak i pjani putnici. super se pjano ispricao s nekom ekipom iz montreala. jedan od boljih provoda u zivotu. 4 3
Roger Sanchez Posted September 2 Posted September 2 (edited) Moji su dnevni.... Mene ta želja pere još otkad sam vidio ovu scenu u kinu prije 40 godina Konačno došlo vrijeme da se ostvari... Edited September 2 by Roger Sanchez 1
garcia Posted September 2 Posted September 2 46 minutes ago, Roger Sanchez said: Oujea, vlakovi su jebovozni ovaj jebozovni. 1 1
Mel Posted September 2 Posted September 2 Amtrakom je impresivan prelazak nekog jezera pred Nju Orleansom. Ostalo onako, kojekakve mochvare Lujzijane retko bedno rastinje i poneki gun shop i parking pepsi kamiona, tu ih sakrili od Koka Kole je bio komentar mog sapatnika.
Milošica Posted September 2 Posted September 2 (edited) @Mel I Yellow King Jel si bila u Carcosi? Edited September 2 by Milošica
Mel Posted September 2 Posted September 2 1 minute ago, Milošica said: @Mel I Yellow King Jel to neka referenca na kulturu? : (
Кристофер Лумумбо Posted September 2 Posted September 2 Ja zbog posla putujem u Japan, ove godine sam imao srecu da budem tamo 30ak dana i da obidjem 10ak gradova. Lista vam nije kompletna bez Japana, potpuno neverovatno iskustvo. Kada sam isao prvi put 6 meseci nisam mogao da prestanem da pricam o tome. Najbolje od svega je sto je sada putovanje tamo najjeftinije u poslednjih x godina zbog odnosa yen/usd. 8
ToniAdams Posted September 2 Posted September 2 Just now, Кристофер Лумумбо said: Ja zbog posla putujem u Japan, ove godine sam imao srecu da budem tamo 30ak dana i da obidjem 10ak gradova. Lista vam nije kompletna bez Japana, potpuno neverovatno iskustvo. Kada sam isao prvi put 6 meseci nisam mogao da prestanem da pricam o tome. Najbolje od svega je sto je sada putovanje tamo najjeftinije u poslednjih x godina zbog odnosa yen/usd. Čuo sam da je besprekorno. Moram otići svakako. 1
garcia Posted September 2 Posted September 2 3 minutes ago, Mel said: Jel to neka referenca na kulturu? : ( 1
Shan Jan Posted September 2 Posted September 2 18 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Ja zbog posla putujem u Japan, ove godine sam imao srecu da budem tamo 30ak dana i da obidjem 10ak gradova. Lista vam nije kompletna bez Japana, potpuno neverovatno iskustvo. Kada sam isao prvi put 6 meseci nisam mogao da prestanem da pricam o tome. Najbolje od svega je sto je sada putovanje tamo najjeftinije u poslednjih x godina zbog odnosa yen/usd. Uzmi ti ako ja vec nisam mogao... 1
mozzer Posted September 2 Posted September 2 (edited) 3 hours ago, Svemir Zeka said: Da ste mnogo bogati, da li biste se koksali? LSD. Ne mora vise od 2-3 puta... i lepsi je, tj bogatiji je zivot.... a to je sustina svega Edit: Naravno, Unutrasnji Mir (koji ovo gore otkriva i povecava) je Sustina Svega, pa i Bogatstva Edited September 2 by mozzer
Recommended Posts