April 9, 20251 yr 3 hours ago, ducca said:Odradio bi im i posao i neko od dvojca Taylor/OliverAli zato što su nekompetentni, nisu oni ljudi od zadatka. Prosto bi se usrali od Reala i to bi bilo to :)
April 9, 20251 yr Ok znamo svi ko ne valja, još uvek nikad od stručnjaka za suđenje nismo videli spisak bar nekoliko sudija koje znaju da rade svoj posao
April 9, 20251 yr 45 minutes ago, Fakundo Sava said:Studio neka tamo AlbanijaOmasio si temu, nije ovo pdf Desanki...
April 9, 20251 yr On 5. 3. 2025. at 16:35, John Coltrane said:53 minutes ago, Fakundo Sava said:Studio neka tamo AlbanijaZa to vreme princ Viliam hrabri ljubimce izravno sa Parka prinčeva
April 9, 20251 yr Izgleda ja gledam pogrešnu utakmicu, kao i uvek... :(Kako je ovaj debil od sudije, preseko kontru Borusije, kao da je štoper Barce...Uštopovao loptu čovek, umesto da je preskoči... Za svaki slučaj...
April 9, 20251 yr 5 minutes ago, radisa said:Izgleda ja gledam pogrešnu utakmicu, kao i uvek... :(Ne gledam B-B ali je Psg-Aston villa klasika, prvi napadaju, drugi se brane uz poneko istrcavanje. Boooring
April 9, 20251 yr 1 minute ago, sasha said:Nije imao šanse da brani onoStrašan je bio šut ali ne baš u sam ugao. Da je krenuo umesto što se ukopao u mestu, imao bi šanse.