April 8, 20251 yr Hahhaa Jude 2 povlacenja sa ledja i Boske gleda na 3m odatle i kao nije zuti Edited April 8, 20251 yr by ducca
April 8, 20251 yr 2 minutes ago, Midžeta said:Ocemo joštri razlikee real lagano stiže uz adekvatnu logistiku
April 8, 20251 yr Merino...Odraše ih...1 minute ago, Ivo Petović said:20 godina čekam ovo jbt.Čekam 30 godina da neko Realu nabije petardu u eliminacionim utakmicama...Barceloni sam dočekao, ali ovima nikako, možda je večeras to veče....
April 8, 20251 yr Just now, radisa said:Merino...Odraše ih...Čekam 30 godina da neko Realu nabije petardu u eliminacionim utakmicama...Barceloni sam dočekao, ali ovima nikako, možda je večeras to veče....Jedino mi krivo da ih Barca ne rašrafi sa petardom u finalu. Al jbg
April 8, 20251 yr Just now, kud u maglu Simoviću said:tri razlikee real lagano stiže uz adekvatnu logistikuJoš igraju kući revanš, mora još, nema kajanja, nema stajanja
April 8, 20251 yr Rasturio ih je Arsenal, trebala je veca razlika ali prelepi golovi Rajsa.Steta sto ga je Inter primio pred kraj. Edited April 8, 20251 yr by Emerald