December 9, 2025Dec 9 Pre će biti da Bastoni čuva Slota, ali dobro, ja mogu do sutra da ponavljam da ga neće otpustiti pre kraja sezone makar sve izgubio.
December 9, 2025Dec 9 Ovde VAR nije trebao ni da se uključi.JbtBolje da ćutim Edited December 9, 2025Dec 9 by Godfrey
December 9, 2025Dec 9 Kakav potez Ekitikea, u poslednjim sekundama nadoknade on istrčava pred golmana ali neće da šutira, nego zastaje, dribla ka zastavici, i odmah gubi loptu Slot će ih sve mentalno sjebati.Naravno da je penal presmešan, Wirtz pao kao pokošen čim je osetio omanji cim, boli uvo sudiju za to što je Bastoni komotno izbio loptu.
December 9, 2025Dec 9 pa sudija je bio pored i odmahnuo rukom. zasto je promenio na gledanju samo on zna.
December 9, 2025Dec 9 Kakav luzeraj se uvukao u ovu ekipu, to mi je neshvatljivo. Lažni Pipo je zasejao, a deluje mi da i Kivu fino neguje klicu.Porazi od Napolija, Milana, Atletika i pokojnih Juvea i Liverpula (3/5 poraza došlo u 80+ minutu).Od ozbiljnih ekipa dobili smo.... Romu
December 9, 2025Dec 9 Nije samo penal, sudija je celu utakmicu bio ocajan, Tiram napravi oduzimanje lopte iz udzbenika direktno na loptu, i ovaj svira faul.Mekalister je skocio u bazen, Nejmar da mu pozavidi, ali i Bastoni je idiot. Za mene ovakve situacije zahtevaju promenu pravila, i da se dosudi indirekt a ne penal. Edited December 9, 2025Dec 9 by JohnnyD
December 9, 2025Dec 9 lepo sam.ja presyao da pratim klupski 2010.samo svecka i evropska dolaze u obzir. mada i tu prave mulj
December 9, 2025Dec 9 Just now, Mr.Mxyzptlk said:pa sudija je bio pored i odmahnuo rukom. zasto je promenio na gledanju samo on zna.Pazi, pratim brojne lige.I već je postalo standardno da kad VAR zove sudiju "da proveri samo", sudija menja odluku.Imam utisak da se slome psihički kad dobiju poziv iz VAR-a, i odmah pristupaju pregledu situacije sa mišlju u glavi da su pogrešili.Mislim da ni u 5% situacija ne ostaju pri svojoj odluci, bez obzira šta videli.Nema veze sa ovim utakmicom, već pričam o svim ligama."Sigurno su to oni bolje videli iz više uglova" i "ne bi me džaba zvali" mindsetIako to često nije suština VAR-a. Edited December 9, 2025Dec 9 by Godfrey