Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Replies 10.5k
  • Views 348.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Zavrsio Amorim. Idemo dalje mellow

Sjajan potez uprave, jebo im pas mater nesposobnu.

Napisah sinoc da ce se ovo desiti, ali nisam ocekivao ovako brzo!

Pa sad, realno nije pokazao nista od svog znanja i ne verujem da je dorastao klubu. Druga stvar su budale u upravi koje panice i dovode nasumice.

Neka se spremi Xavi Alonso. Ako dovedu Maresku to ce tek biti smejurija, mada ako nece Alonso, onda ce Sautgejt koji ceka zapet kao puska.

Edited by dragance

Procentualno najbolji trener u istoriji Uniteda je free, ne znam sta cekaju

29 minutes ago, dragance said:

Neka se spremi Xavi Alonso. Ako dovedu Maresku to ce tek biti smejurija, mada ako nece Alonso, onda ce Sautgejt koji ceka zapet kao puska.

Ćabi čeka Liverpul na leto, ne postoji bukvalno nijedan razlog zašto bi otišao u MU.

Ole? Pa on je imao i najbolji plasman od svih.

Dragance, ako ti veruješ da će Xabi Alonso ili bilo ko drugi promeniti bilo šta dok su Glejzeri u klubu, onda good luck with that.

I ako ti ovih 10 trenera za 12 godina, koji se smenjuju kao na vrtešci, nisu dovoljan pokazatelj u kom je penisu klub onda ok.

Sad će Flečer da vrati na 4 pozadi, sakupiče koji bod više na puku promenu atmosfere i to je to. Od leta novi trener sa novim staffom i novom listom želja. I tako narednih 100 godina.

4 minutes ago, John Coltrane said:

Dragance, ako ti veruješ da će Xabi Alonso ili bilo ko drugi promeniti bilo šta dok su Glejzeri u klubu, onda good luck with that.

Ne verujem ja nista. Glejzeri lade jaja, a Jim "the local boy" sada zari i pali. A verujem da ni on nema pojma sta da radi.

Tuzna, neocekivana vest.

Nije tuzna, za mene, ali zaista mi jeste neocekivana.

Nadam se da FSG gleda, uci i prepisuje, bar po ovom pitanju, ostalo je manje vise okej.

Čestitke svima koji slave, lepši ponedeljak nisam mogao da imam. Piće se od ranog jutra.

Nagledao sam se svega na OT u zadnjih 12 godina ali ovaj prepodobni i ničim izazvano sujetni pajac je zajebo sve, ogadio mi je gledanje fudbala i praćenje kluba. Trebaće vremena da se oporavimo i ja i klub, ali bolje seći pre nego kasnije (kad smo kod toga pravo vreme je bilo u maju posle one blamaže od Postekoglua ali i sad je bolje nego sutra).

Klub je i dalje u limbu, luta se sa organizacionom strukturom, upravom, donošnjem odluka pa onda NEdonošenjem odluka da ne bi ispali smešni, CEO bankar bira trenera ispred direktora fudbala i slično pa smo zato tu gde smo. Pogoditi dobitno rešenje na mestu trenera je očigledno vraški zajeban posao za bilo koji klub, retki su oni sa dugoročnim rešenjima, ali ako nešto ne funkcioniše i to se vidi iz aviona ne treba prolongirati agoniju nego produžiti dalje. Nisam optimista da će ova ekipa ubosti jackpot i sa sledećim ali treba probati iznova i iznova. I priča kako je sve do Glejzera i slično je autogol, jesu kancer ali i dalje je 200m potrošeno letos, i 30 na Dorgua zimus, i biće 200 narednog leta i pre toga Ten Hag 300… I nije dovoljno. Toga nema ni na igrici.

Edited by ducca

Amorim je rekao reči koja je izgleda zabranjena u Junajtedu: "Manager a ne trener". Vrhuška ne prašta da im se neko meša u posao.

Slot trenutno: Scared Homer Simpson GIF by reactionseditor

Možete vi da hejtujete Amorima koliko god hoćete, ali odlazi neporažen od Liverpula lol

sad kada su se konacno malo stabilizovali oni ga sutnu lolol