Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Edited by Spike

• Replies 10.5k
  • Views 348.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author
1 hour ago, Spike said:

JUnajtedovo dete. Koga se brizni otac odrekao. NJegov brat guli vrijeme u Evertonu, bogotac , rekao bi mojzi. Mozda se vrati izgubljeni sin, prica se o tome. Meh, gluposti anyhow

Priča se da su se Liverpul i Slot u načelu dogovorili da on napusti klub na leto, bez obzira na rezultate. Imaće punu podršku do kraja kampanje.

Imaće punu podršku od dvoje ljudi u klubu i od nikoga više, ali dobro. Mi ostali ćemo da patimo.

Sumnjam u verodostojnost takvih glasina.

Što ne znači da neće doći do rastanka na kraju sezone (ili ranije ako rezultati nastave naopako).

Niko u korporacijama ne bi dogovarao razvod za 6 meseci, osim ako nije penzionisanje u pitanju, jer kakva je onda motivacija?

• Author
1 hour ago, copkillah said:

Priča se da su se Liverpul i Slot u načelu dogovorili da on napusti klub na leto, bez obzira na rezultate. Imaće punu podršku do kraja kampanje.

Ljudi moji, kakav je samo teret biti stalno u pravu, ja nemam reči. Kad čovek sve vidi unapred a ne uspeva nikog da ubedi, to je štonokažu both a blessing and a curse.

No photo description available.

Mostly a curse, though.

• Author
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Ljudi moji, kakav je samo teret biti stalno u pravu, ja nemam reči. Kad čovek sve vidi unapred a ne uspeva nikog da ubedi, to je štonokažu both a blessing and a curse.

No photo description available.

Mostly a curse, though.

Osim što je @porucnik vasic prvi predvideo i trejdmarkovao НЋП.

• Author

Vasić je bio ubeđen (mislim da je još uvek?) da će Slot popiti pedalu tokom ove sezone. Ja mu od letos govorim da (nažalost) nema šanse da se to desi.

Ako nastavi sa padom i lošim rezultatima popiće pedalu do marta.

četvrti na tabeli, sedam kola bez poraza yawn2

Vidi stvarno. Covek bi po kuknjavi Vinija rekao da ste na 10+ mestu.

Liverpul je bukvalno izgubio identitet, ono apsolutno ni na šta ne liči. Liverpul nije izgubio toliko utakmica, jer je ovaj počeo da igra maksimalno ziheraški, da ne izgubi, a ako nešto uđe u napadu, ušlo je i to je to. Klop bi sa ovim timom verovatno imao sada desetak poena prednosti na vrhu, ubeđen sam.

Smešno je što je Liverpulovo dno dovoljno za borbu za top 4, ne znam da li će biti dovoljno i na kraju ali trenutno je tako.

A ovo da će ostati do kraja sezone, kapiram da je iz poštovanja što je uzeo titulu, a i nekako je najbezbolnije da se obostrano raziđu u tom momentu, mislim po pitanju obostranog imidža ili čega već. Njemu se ostavlja prostor da pojača CV eventualno nekim trofejem (FA kup, LŠ malo teže), a možda su u klubu procenili da bi ipak ovo sve trebalo da bude dovoljno za top 5, tj LŠ sledeće godine. Strepnja mi je dublja od nade.

da, klop čije ligaške titule se mogu prebrojati na prste jednog prsta bi se definitivno baš sad prošetao ligom fantom